Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

15/4/2006 - Online dating

Enkele weken geleden kwam ik via een tip terecht op een online dating site. Via deze site, nieuwschierig dat ik dan toch word, heb ik me aangemeld op een aantal datingsites. Natuurlijk ook even kijken op de sites of er nog iemand mij kon boeien. Wat gebeurt er, ik zie mijn ex staan met een advertentie. Ik natuurlijk direct reageren. Zo'n datingsite was voor mij succesvol, want de dag erop belde ze. Of ik zin had om die avond langs te komen... Dat liet ik me geen twee keer zegen en die avond zaten we samen bij haar op de bank. Het werd, hoe later het werd, steeds gezelliger;-)) Ze vertelde dat ze geen vriend had maar dat haar ex nog wel een sleutel had en af en toe langs kwam. Ik dacht er verder niet bij na. Toen het toch wel heel gezellig werd en we eigenlijk allebei nog maar ιιn ding wilden, zaten we toch met het probleem dat die gozer elk moment binnen kon komen, we kwamen op het heldere idee de deur op slot te doen en de sleutel in het slot te laten. Slim hθ;-( Toen we, zeg maar, volop in beweging waren, hoorden we iets, maar dat waren de buren, dachten we. Het bleek dat de sleutel in het slot laten niet had gewerkt en binnen 5 seconden stond hij in de deur opening van de slaapkamer, terwijl wij nog in bed lagen. Dat was even ongelooflijk schrikken kan ik je vertellen. Ik was blij dat hij niet al te groot was , je weet maar nooit hoe het kan lopen, en wilde alleen maar zo snel mogelijk in de kleren om zo snel mogelijk weg te zijn uit deze bizarre situatie. Wat hun relatie nog was wist ik niet en hoefde ik ook niet te weten. Het was een leuke avond geweest en het is goed afgelopen gelukkig. Achteraf kan ik er wel om lachen maar maak dit liever niet weer zo mee. En dat allemaal door een kijkje op een online dating site. Raar maar waar;-) 

Comments (4) :: Post A Comment! :: Permanent Link

11/3/2006 - pleister syndroom

Als ik een pleister zie, begin ik kippevel te krijgen en in sommige gevallen letterlijk braakneigingen. Vervelend maar echt waar, het geeft voor mij soms hele bizarre situaties. Wat is er gebeurd. Het is denk ik die bruine kleur, die watjes en dat plakkerige. Als ik tegen mensen zeg dat ik liever geen pleisters gebruik en ze liever ook niet om me heen zie, denk ze dat ik een grapje maak, maar helaas, toch niet. Ik denk dat ik ook wel weet hoe ik aan dat "trauma" kom. Sommige dingen blijven je heel lang bij, hoe jong je ook bent. Ik heb al eens gesproken over een ervaringen rond mijn 5e, zie Eerste echte (kalver) liefde Rond mij 7e zat ik met mijn "grote"broer Ton van 10 in de woonkamer bij familie in een klein dorpje vlabij Maastricht. Het zat me, zoals gebruikelijk met broertjes in de leeftijd zonder ene volwassene in de buurt, weer eens te jennen. Hij hand een pleister en die moest in de prullenmand hij vond het grappige om hem voor die tijd even in mijn mond te proppen. Heb hem uitgespuugd gelukkig maar wel lopen braken. Ik weet nog dat ik heel boos was. Vanaf die tijd heb ik eigenlijk een echte hekel aan pleisters, van de naam alleen al, bla bla bla. Mijn broer deed het niet met deze bedoeling en als ik het hem nu zou vragen of hij het zich nog kan herinneren, zal hij dit waarschijnlijk niet meer weten. Bij deze is het dus vastgelegd en ik zie zijn reactie met spanning tegemoet;-))    

Comments (2) :: Post A Comment! :: Permanent Link

<- Last Page :: Next Page ->

Over mijzelf

Weblog over het bizarre leven van een dertiger

Vrienden

Hosting door HQ ICT Systeembeheer