Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Solid-arts

Flow-Arts

Hallo allemaal,

Sinds geruime tijd ben ik opzoek naar een manier om een eigen bedrijfje te starten als kunstenaar/ontwerper.  De eertse stap is bij deze genomen.

FLOW-ARTS  noem ik  het.

Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Kim Coenen.

Ik ben geboren in het zuiden des lands.

Na de HAVO had ik in eerste instantie gekozen om naar het grafisch lyceum te gaan. Na het eerste half jaar kwam ik er langzaam achter dat dit niet de richting voor mij was op dat moment. Ik ben na het eerste jaar van het Grafisch Lyceum naar de Fontys hogeschool gegaan om daar met succes (na een stage bij Sijben in het Deco-team en een geweldige stage bij het Sirkeltheater van Frans Malschaert in de tijd van zijn dansvoorstelling" De Tocht" 2000 met de grote metalen kubus) de richting Produktvormgeving af te ronden. Door mijn laatste stage is mijn interesse meer gaan verschuiven naar het verwerken van 3d schilderijen. Het gaat hier om het gebruik van allerlei materiaal op en onder een glazen standaard lijst.

Rubber is een geliefd materiaal omdat je er heel veel vormen mee kan maken.

Voor dr. P. Nieskens heb ik een ontwerp gemaakt van een boekomslag voor zijn afstudeer project  betreffende een oud sancript uit Egyte. Hierdoor ontdekte ik langzaam dat mijn creative gaves ook het maken van logo's/beelmerken/huisstijlen betroffen.

2  jaar heb ik een creatieve stilstand gehad, maar nu begint het toch behoorlijk te kriebelen.

Voorbeelden zal ik zsm. toevoegen, maar hier probeer ik heel voorzichtig mee te zijn omdat ik natuurlijk niet wil dat men het hier even gaat kopieëren en dan voor eigen doeleinde gaat gebruiken.

Mocht uw interesse zijn gewekt of heeft u nog vragen, laat dan gerust even een berichtje achter.

 

 

10:02 - 25/9/2007 - comments {0} - post comment

Description


Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Flow-Arts

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer