Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Stage jaar 2


Stage voortgang jaar 2

Home | Profile | Archives | Friends


vrijdag

Posted at 10:44, 10/9/2011

ik begon met het opruimen van de loods, want alles stond in de weg. daarna mocht ik weer wat groenten naar de klanten brengen. eerst naar maastricht en roermond. toen naar geleen, dat is vlakbij sittard. toen ik terug kwam moesten er nog groenten naar de veiling gebracht worden. dat deed ik dan ook maar meteen.

donderdag

Posted at 10:30, 8/9/2011

vandaag begon ik weer met iets anders. er werd gif gespoten over de planten en ik ging kijken hoe alles werkte en moest af en toe ook helpen. dit was wel leuk en makkelijk werk voor op de ochtend. daarna moest ik groenten leveren bij de klanten. het was in maastricht en roermond. dit vind ik heel leuk om te doen. de interactie met de klant is erg leuk.


woensdag

Posted at 10:28, 7/9/2011

ik begon woensdag met het helpen van snijden en wegen van de groenten, maar na de eerste pauze ging ik op het kantoor werken en dan vooral voor school. ik ging alle informatie opzoeken die ik nodig had voor het project.

Dinsdag

Posted at 06:52, 7/9/2011

Dinsdag begonnen we weer om 5 uur. Ik ging toen met één van de mederwerkers naar een andere locatie van het bedrijf. Daar hielp ik met het gif spuiten over de planten. Ik deed zelf eigenlijk niet veel, ik keek alleen van een afstandje mee en moest soms op een knopje drukje zodat alles door kon blijven gaan. Dit was wel een fijn begin van mijn dag. Daarna ging ik weer even helpen met snijden en het wegen van de groentes. Toen dat allemaal was gebeurt gingen de meeste werknemers poten, maar ik niet. Ik mocht met een busje naar maastricht en roermond rijden om groentes af te leveren aan de klanten. Toen ik eenmaal weer terug was, was het alweer 18.00 uur en was ik klaar met werken.

maandag

Posted at 06:46, 7/9/2011

Dit was de eerste dag. Ik heb meegelopen met de dagelijkse bezigheden van het bedrijf. Iedereen begint hier al om 5 uur 's ochtends, dus ook ik. We kwamen bijelkaar in de kantine en bespraken wat we die dag moesten doen, daarna werden de taken verdeeld. We begonnen met alle groenten te snijden, want dat is één  van het belangrijkste onderdeel van het hele bedrijf. Als alles is gesneden, moet het worden klaar gezet voor de klanten. Die komen de groenten dan ophalen of we moeten ze brengen. Maandag reed ik mee met één van de chaffeurs om de groenten te brengen op de veiling. Ik was klaar om 17.30 uur
Hosting door HQ ICT Systeembeheer