Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hoog sensitive personnen

Home - Profile - Archives - Friends

HSP opgeborgen of verborgen levens met talent.

Posted on 28/2/2010 at 10:19 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mary-Katharina en heet jullie van harte welkom op deze nieuwe blog. Die mogelijk is gemaakt door iemand via deze advertentie zijn naam is Bon.

Door deze  kleine advertentie op marktplaats is dit allemaal geboren.
Zie advertentie:

Ik ben op zoek naar mensen die ook opgeborgen zijn,niet kunnen zijn wie ze zijn.
Een gevangenis vanuit hun verleden.Maar geen echte gevangenis maar gekluisterd omdat je een slechte start hebt gemaakt. Een heldervoelend persoon bent (HSP) ,een ander cultuur of gewoon een andere mentaliteit.
En ook niets hebben mis gedaan maar altijd onzichtbaar zijn geweest. En die wel iets te zeggen hebben.
Ben op zoek naar ideeën .gedichten,schilderijen ,toneel ,muziek en andere expressies.


Wat ik  zou willen in dat blog is dat het duidelijk is dat het gaat om artistieke expressie vanuit dat verborgen stuk talent en dat dit in eerste instantie een uitingsvorm is waar mensen op kunnen reageren en ook op elkaar. Mijn bedoeling was en is te kijken of het leuk is dit op de een of andere manier te bundelen.Hoe en op welke manier dat weet ik nog niet,dit is de eerste stap tot iets creëren en het onderweg laten groeien.
En zoals ik al heb gezegd in mijn advertentie gaat het echt om mensen die ergens letterlijk niet uit de verf vandaan komen en dit ervaren als gevangen zitten met soms best veel verdriet wat eigenlijk niet nodig zou moeten zijn.Onzichtbaar zijn en toch gewoon mee doen met de verplichtingen van het leven.
Je zou het kunnen zien dat deze blog aan twee kanten werkt,het uiten via je talent en je ook gezien voelen en wie weet waar dit allemaal naar toe leidt.Het gaat om  kwaliteit van leven.
 
Het moet heel duidelijk zijn dat het niet gaat om een of andere klaag blog/site en dat het geen vuilnis bak wordt voor psychische stoornissen of dating site of sex problemen want daar bestaan al voldoende sites van. Maar ik ga ervan uit dat mensen die hier op reageren weten wat er echt bedoelt wordt.
 
Iets  over mijzelf.,

Zoals de meeste helderzienden mensen is deze gave al heel jong begonnen. Maar aangezien ik zelf kritische ingesteld ben is mijn weg over diverse paden gegaan, met de nodige ervaringen.Zowel mooie ervaringen als ook zware ervaringen. Ook is dit vaak kenmerkend voor mensen die helderziend geboren worden en hun weg in eerste instantie alleen moeten afleggen.Totdat de eerste verschijnselen van bewust zijn door breken en het begrip van iets extra's hebben helder worden.

Ik ben op zoek gegaan naar antwoorden hierop en heb een aantal studies gevolgd en afgerond zoals humanistisch geestelijk raadsvrouw en creatief therapeut.In de tijd van zoekend naar antwoorden heb ik veel mensen begeleid en nieuwe inzichten kunnen aan bieden. Maar........ik zelf bleef toch geconfronteerd met nog meer vragen en erg alleen met mijn gave.

Totdat ik een droom en een visioen kreeg om dit verder te ontdekken ,werd mij gevraagd in de droom weer op nieuw te gaan schilderen. Dat is en was een prachtige openbaring ,een cadeau ,hierdoor heb ik een methode kunnen ontwikkelen en jaren Balansschilderen  workshops gegeven.

Als kunstenares en life coach werk ik nu met deze gave en mijn kennis en dat heeft als gevolg dat ik meer mensen wil en mag bereiken om mijn werk te mogen doen.Zeker in deze verwarrende tijd dat mensen vragen hebben en geen cursus kunnen of willen volgen kan een telefoon gesprek opening en helderheid geven op een kort termijn. Een combinatie van helderziend en aards gericht en dit werk doe ik 25 jaar met veel plezier en zeer goede resultaten.

En toch ...............ondanks deze vorm van uiting naar anderen merk ik dat het veel tevredenheid oplevert wat mijn werk betreft maar ook dat ik nog steeds zelf verborgen ben.


Ik kijk er naar uit en wens een ieder die zich hier tot aan getrokken voelt veel dynamiek en plezier met dit onderwerp en nogmaals wie weet waar de weg heen gaat.

Kathy

 

HSP hoog sensitive personnen.HSP

Posted on 27/2/2010 at 15:47 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hallo Bon,
 
Bedankt voor je mailtje. Ja wat je schrijft en beleefd is denk ik voor veel mensen innerlijke eenzaamheid.Juist omdat wij hier in Nederland ergens toch slechte luisteraars zijn en niet luisteren met ons hart. En de opgelegde waarde van snel ,sneller ,snelst, en geen tijd meer nemen om even stil te staan .Wat dan ook inhoudt dat communicatie ondermaats is en vaak niet zuiver.Nog anders gezegd complete uitputting en geen kans om te herbronnen. 
 
Vandaar dat ik op zoek ben gegaan naar mensen met dit verborgen of zelfs opgeborgen leven die talent en gave's hebben die niet gezien laat staan niet gehoord worden. Maar wel degelijk iets te zeggen ,te doen,te laten horen etc. hebben.
Het lijkt me een geweldig idee om met een blog op internet te beginnen en zo als ik je al zei aan de telefoon is dat niet mijn talent (ha,ha)
En misschien later een web-site als het drukker en specifieker zou worden.
 
Wat ik zou willen in dat blog is dat het duidelijk is dat het gaat om artistieke expressie vanuit dat verborgen stuk talent en dat dit in eerste instantie een uitingsvorm is waar mensen op kunnen reageren en ook op elkaar.Mijn bedoeling was en is te kijken of het leuk is dit op de een of andere manier te bundelen.Hoe en op welke manier dat weet ik nog niet,dit is de eerste stap tot iets creëren en het onderweg laten groeien.
En zoals ik al heb gezegd in mijn advertentie gaat het echt om mensen die ergens letterlijk niet uit de verf vandaan komen en dit ervaren als gevangen zitten met soms best veel verdriet wat eigenlijk niet nodig zou moeten zijn.Onzichtbaar zijn en toch gewoon mee doen met de verplichtingen van het leven.
Je zou het kunnen zien dat deze blog aan twee kanten werkt,het uiten via je talent en je ook gezien voelen en wie weet waar dit allemaal naar toe leidt.Het gaat om de kwaliteit van leven.
 
Het moet heel duidelijk zijn dat het niet gaat om een of andere klaag blog/site en dat het geen vuilnis bak wordt voor psychische stoornissen of dating site of sex problemen want daar bestaan al voldoende sites van. Maar ik ga ervan uit dat jij wel weet hoe dit computer technische aan te pakken en te beveiligen.
 
Kijk maar eens wat je hier mee kan ,ik zal een aantal woorden geven die je kan gebruiken en die er zeker in voor moeten komen:
HSP hoog sensitieve personen ,andere cultuur,andere mentaliteit,spiritualiteit,vormen van expressie :schrijven,schilderen,dichten,toneel,
muziek e.d
 
Iets over mijzelf: Ik ben kunstenaar en creatief therapeut maar eerder een spiritueel creatief coach.Door juist steeds altijd bezig te zijn met het wel bevinden van de ander kom ik zelf niet in het licht te staan en wordt ik letterlijk over het hoofd gezien als mens.
Ik heb ook de gave van helderziend,horend wat alles nog eens ingewikkelder maakt aangezien je met hoog gevoeligheid je jezelf niet makkelijk neer zet van wie je werkelijk bent.En men verwacht dat ook niet want in mijn omgeving wordt ik gezien als iemand die het weet.
Nu al weer een aantal jaar na ziek te zijn geworden(burn-out,depressie) en dus mijn werk niet meer ten volle kon uit oefenen raakte ik hierdoor nog meer geïsoleerd .
Ik kreeg geen stukje verf op het doek en zag langzaam maar zeker iedereen weg gaan ,en ik bleef zitten waar ik zat. Na een periode van eenzaamheid en zeker drie jaar zo te hebben gezeten kwam ineens vorige week dit idee omhoog en dat was net die spirit die ik nodig had om weer in beweging te komen. Waarom toen en niet eerder dat weet ik ook niet maar wel dat dit mij ingegeven werd en .....voila die advertentie.
Dit is heel kort omschreven maar dan kan je een kleine indruk krijgen van waaruit dit plan is geboren,want ik weet als geen ander dat er zoveel mensen zijn met iets dergelijks en die wel degelijk iets te melden hebben.
 
Zo dit is een heel verhaal Bon en ik hoop dat je begrijpt wat de bedoeling is en dat we een blog kunnen opzetten om mensen zoals jij met je stand-up comedian en ik met creative coaching ons te laten zien en horen.
 
Ik eindig voor nu met de woorden "Laten we elkaar inspireren" Misschien een begin tekst voor de blog.
 
 
Vriendelijke groet,
Kathy
 
 
 
 
 
Geachte Katharina,

Thanks for the opportunity to express myself.How do u do?I am really very sad and lonely although i live in amsterdam with lots of people.Some are married but still lonely in bed with their words,thoughts,as these have cause them auguments and fights.I see things before they come,fast thinking is my enemy no 1.I have fallen because i cannot express my self i try to speak dutch words with an english accent and that makes me look stupid to my dutch audience.Critics say we dont understand his jokes.
I love holland and want to show holland what i can but in holland you should hide your love.Holland is like sweet/bitter/sour/iching/peaceful but agressive mixture of culture,ideas,mentality and technic in one bite.(imagine the feeling)In the bible it is written ask and it shall be given to u,in holland is ask and u will never get it.LOL

We talk on the phone send me your idea in dutch and i'll arrange the blog,or website what u want.

Deze reactie is afkomstig van;
Naam: Bon
 
 
Ik ben op zoek naar mensen die ook opgeborgen zijn,niet kunnen zijn wie ze zijn.
Een gevangenis vanuit hun verleden.Maar geen echte gevangenis maar gekluisterd omdat je een slechte start hebt gemaakt.Een ander cultuur of gewoon een andere mentaliteit.
En ook niets hebben mis gedaan maar altijd onzichtbaar zijn geweest. En die wel iets te zeggen hebben,
Ben op zoek naar ideeën .gedichten,schilderijen en andere expressies.


Kathy
Hosting door HQ ICT Systeembeheer