Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?


2/7/2012 - Sauna met Tom en Marit


  

Terug in de lucht! Veel is er niet veranderd, al blijft het een vreemde gewaarwording als vrienden zich plotseling beginnen uit te kleden.

 

 

Maar geef ze eens ongelijk!

 

 

 

 

Hoe reageerden anderen? (0) - Ik wil ook wat zeggen - Start site - Verbouwing10/10/2009 - Oktoberfest mit Stephan und Martine


  

10 oktober 2009, de grote dag waarop wij ons al maanden verheugd hadden.

Das groBe Oktoberfest starring Stephan und Martine.

 

We hadden ons goed voorbereid. Hute, Lederhosen, Bluse, Ski Laschen und so weiter.

En daar bovenop wilde Abski nog even pinnen.

 

 

Pinnen? Kost het bier geld dan?  Albert dacht van niet, maar je weet het nooit met Stephan en Martine. Die willen nog wel eens verrassingen in der Huto hebben die je niet zag aankomen. Dus Babski wil goed beslagen ten ijs komen. Es kann loss gehn!

 

 

Het belooft een goed Fest zu worden. Bij binnenkomst is het meteen al lastig toch.

 

 

Want er is zoveel te zien! Je voelt je soms een kind in de snoepwinkel...

 

 

Van alle kanten kijkt het snoepgoed je aan...

 

 

...je zou maar platzak zijn. Gelukkig was Ab goed voorbereid. Ook zijn lekkere luchtje helpt bij het afwerpen van de vruchten.

 

 

Daar kun je mee thuiskomen!

 

 

Langzaam groeit het Fest naar ongekende hoogte.

 

 

Feesten en dansen tot de vroege uurtjes.

 

 

En als je denkt dat het niet gekker kan, ken je LL nog niet!

 

 

Stuiterend over de dansvloer viert ze dat haar kerel weer een jaartje ouder is geworden en langzaam aftakelt...

 

 

Het plezier hield gelijke tred met het bier totdat...

"Biertje?"

 

 

Maar wat is dat nou? Het lijkt wel alsof het bier op is..

 

 

Of was er iets anders aan de hand?

Weet jij wat er aan de hand is, El?

 

 

Nee Tange, geen idee wat onze partners aan het doen zijn, maar het lijkt wel alsof we moeten betalen voor het bier... Dit ziet er niet goed uit.

 

 

En Abski zou Abski niet zijn als hij niet op elke situatie voorbereid zou zijn. Check die nobele gelaatstrekken!

 

 

Babski was op elke situatie voorbereid. Zelfs op deze. Hij had een flink bedrag uit de muur gehaald en zo redde hij zijn vrienden weer uit een genante situatie. Hadden we maar meer helden als Ab in onze samenleving. Niemand realiseerde zich dat Ab zonder wrok of zelfmedelijen gehandeld had, maar dat het geld natuurlijk wel ergens vandaan moest komen....

 

 


 

Hoe reageerden anderen? (10) - Ik wil ook wat zeggen - Start site - Verbouwing15/3/2009 - Update Housewarming & Verlovingsfeest 21 maart 2009


 

That's one small step for a man, one giant leap for mankind!

Gaan we naar de maan dan?

Of hebben we het hier over het voorgenomen huwelijk van Els en Gert?

 

It's bigger!

Els en Gert klappen uit de school vandaag.

 

We publiceren het programma voor komende zaterdag de 21e.

Veel mensen vragen zich namelijk af of het wel echt kidsproof is. En of ze niet tussentijds mee kunnen doen of weg kunnen gaan. Omdat we ervan overtuigd zijn dat het voor jong en oud een feest zal zijn, geven we de zorgvuldig gekoesterde geheime details weg! Komt ie dan:

 

11.00 - 14.00 uur

Chill in!

 

Welkom en ontvangst op 1011

 

Natuurlijk kun je je eigen rondleiding doen door de woning. Er hangen posters van de verbouwing en voor het eindresultaat hoef je alleen maar om je heen te kijken. Je kunt je inschrijven voor diverse workshops in de verschillende kamers. Denk aan pokeren, schilderen, salsa en gamen. Voor elke workshop is een enthousiaste en opgeleide workshopleider aanwezig!

 

De baden (softtub, jacuzzi, verwarmd zwembad) en sauna staan klaar en zorgen voor een hot & steamy sfeer. Badmeester Joop (het eerste feest dat hij sinds jaren meemaakt) houdt alles nauwlettend in de gaten en er ontsnapt geen kind aan zijn scherpe docentenoog. Met diverse testen meet hij voordurend de kwaliteit van het water, maar ook van de omgeving. Omkleedruimte is aanwezig en de douche is beschikbaar voor een verfrissende massage.

 

In de woonkamer is een ruimte gereserveerd voor de kinderen. Hier mogen geen volwassenen komen! In de garage begint de après ski vandaag wel erg vroeg. Het zal wel slecht weer zijn op de pistes.

 

Volop gelegenheid om iets te doen, of gewoon lekker bij te praten in een van de vele zitjes die voor dat doel zijn ingericht. Broodjes voor de lunch kunnen naar eigen smaak worden samengesteld en samen met een oude bekende of nieuwe vriend worden genuttigd bij de voetbaltafel, op het balkon met uitzicht op de grote Amsterdamrijnkanaalschepen of bij de workshop klaverjassen.

 

14.00 - 18.30 uur

Surprise!

 

Om 14.00 rijdt een luxe toeringbus voor en brengt ons naar een prachtig landhuis in Maarssen. Achter het landhuis doemen de stomerige contouren op van een indrukwekkend passagiersschip dat speciaal voor deze gelegenheden uit Polen is ingevaren en omgebouwd: de statige 36 meter lange Grazyna.

 

 

We maken een prachtige tocht over de Vecht, waarbij beide barren geopend zijn en je naar hartelust een drankje kunt bestellen. Het schip beschikt over meerdere ruimtes. Op het gezellige achterdek kun je rustig een praatje maken, genieten van je drankje en ondertussen buiten de omgeving van de Vecht op je in laten werken. Op het voordek heet de DJ ons welkom en is een heuse dansvloer voor de liefhebbers!

 

 

In het onderdek (waar ook een loungebar is) kijk je door de ronde raampjes deels onder en deels boven het Vechtwater. Je kunt hier spelletjes spelen en de workshopleider spelletjes helpt je graag op weg!  Ook kun je natuurlijk op het buitendek staan, zowel aan de achterzijde van het schip als op het bovendek. Er staan stoelen en de liefhebbers mogen een sigaretje, sigaartje of pijp opsteken. Er zijn toiletgroepen op de boot aanwezig voor zowel de dames als de heren.

 

 

18.30 -  23.00 uur

Chill out!

 

Om 18.30 uur meren we weer bij het nieuwe Vechtdorp Opbuuren. Vanaf hier is het 10 minuten lopen (op verzoek rijden we natuurlijk even met de auto heen en weer) naar 1011, waar de baden weer opgewarmd zijn en er weer volop gelegenheid is om een workshopje te volgen of een bezoekje aan de sauna te brengen. Om 19.30 uur eten we lekker ongezond: frites met veel saus en kroketten en frikadellen totdat je niet meer op kunt! De liefhebbers kunnen natuurlijk ook een visje op de BBQ roosteren.

 

De DJ verwelkomt je met uitnodigende muziek uit in de sfeervolle aprèsskibar. Ieder doet waar ie zin in heeft en om 23.00 uur spuiten we de laatste sneeuw, zodat de pistes er de volgende dag ook weer in uitstekende conditie zijn. De echte skiliefhebber zoekt dan langzamerhand zijn bed op, maar als je wilt gaan stappen in de stad, houden we je natuurlijk niet tegen!

 

Omdat de Grazyna een maximumcapaciteit heeft, raden we je aan je plaats zeker te stellen door een mail te sturen naar 21maart@nijhoff.eu. Daarmee heb je voorrang op de niet-aanmelders en hoef je niet op de kade achter te blijven.

 

Als je vragen hebt, horen we die graag. Speciale verzoeken (eten, tijden, vervoer): let us know!

We hopen je te verwelkomen op 21 maart!

 

PS. We hebben de 21e een 14 jarige Jarige in ons midden!

 


 

Hoe reageerden anderen? (0) - Ik wil ook wat zeggen - Start site - Verbouwing27/2/2009 - Housewarming & Verlovingsfeest 21 maart 2009


 

21 maart 2009! Een bijzondere datum.

Dan gaan we onze housewarming combineren met ons verlovingsfeest.

De uitnodiging was niet voor iedereen duidelijk. Dus die lichten we graag nog even toe.

 

 

We hebben deze keer gekozen voor een voor iedereen toegankelijk feest.

Omdat familie en vrienden van dichtbij, maar ook van veraf komen, geven we het feest overdag.

Zo willen we ook de geluidsoverlast naar de buren zo minimaal mogelijk houden.

We hebben een hoogtepunt van het feest  ingebouwd in de middag.

Om die mee te maken moet je 2 zaken doen:

 

1. Meld je aan door een mail te sturen naar 21maart@nijhoff.eu

2. Zorg dat je uiterlijk 14.00 uur aanwezig bent

 

Moet dat nu zo streng?

Ja, want het is echt het hoogtepunt van het feest. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen en gedurende de periode van 14.00 - 18.30 uur is er geen boarding of unboarding mogelijk.

We zouden het erg leuk vinden als je deze grote verrassing meemaakt! Zorg daarom dat je je aanmeldt en erbij bent!

 

Handig om te weten!

A. Voor hen die echt niet om die tijd kunnen, kun je natuurlijk ook 's ochtends tot 14.00 uur of 's avonds na 18.30 komen. Maar bedenk wel dat het om 22.00 uur afgelopen is!

 

B. Verder is het handig om zwemspullen, een handdoek, badlaken en slippers mee te nemen. Een badjas kan ook goed van pas komen!

 

C. Wij zorgen voor de lunch en bovendien voor het avondeten: grijpen die kans!

 

D. Dresscode? Hot & Steamy! Denk aan eskimo-outfits, hot pants, regenkleding, hardloop kleding, hawaï shirts, skipakken, aerobics of gewoon a lot of fun. Badkleding als onderkleding kan je voor onaangename verrassingen behoeden! 

 

E. Het overzichtskaartje helpt ons huis te vinden.

 

 

F. Parkeren kan om de hoek

 

 

Cadeaus

 

We kregen al een paar keer de vraag wat voor cadeau we zouden willen hebben.

Daar hebben we een bijzondere invulling aan gegeven. Doe je mee?

Meer informatie over dit project vind je op: www.nijhoff.eu

Je kunt storten op de rekening of meenemen en in de Oeganda pot gooien.

Updates over het feest vind je de komende week op deze site. Zo blijf je helemaal op de hoogte!

 

We hopen je de 21e te ontmoeten, dus vergeet je niet aan te melden door een mail te sturen naar 21maart@nijhoff.eu (vol=vol)  

 


 

 

 

Hoe reageerden anderen? (0) - Ik wil ook wat zeggen - Start site - Verbouwing<- Last Page :: Next Page ->

1011


Hoe ver is het met de...
Klik hier en geniet van de foto's

Weer & verkeer

Grappige of handige links


Telefoonnummers

• Telefoongids
• Nu ook 06 nummers!
• Weten wie er belde
• Postcodes

Naslag

• Van dale
• Vertalen
• Bijbelteksten zoeken
• Religievragen
• Personen zoeken
• Hoe hoog woon jij

TV

• Live TV (casema & casema)
• Gids
• Programma gemist

Divers

• Citaten
• De nieuwe wereldtijd
• Handige tip voor de huisman

Geef jouw handige sites ook door!


Discussier mee!
Klik hier voor de discussie


Persoonlijke links


• Museum familie Els
• Site van Els
• Foto's BBQ zomer 2005
• Leuke foto's Els & Gert
• Gert op Hyves
• Verbouwing 1011
• Kerk Utrecht Noord West
• Opnamen diensten kerkEls & Gert

Vrienden 1011


• Arjo & Tineke
• Eef en AP
• Erica
• Herman
• Janita
• Jos
• Kars
• Marc
• Matthijs & Aline
• Matthijs werk
• Peter de Graaf
• Rudolf
• Ruth
• Sebastiaan en LiaKlik om jouw link toe te voegen


De ware tijd


Click for music


Nieuws
Q-music
Fresh FM
Veronica
Sky Radio
Classic FM
Zelf je zender uitzoeken


Utreg


• College van B&W Utreg
• Download het collegeprogramma
• Bouwplannen Zuilen

Email contact met 1011 klik hier


De avonturen van 1011


• Sauna met Tom en Marit
• Oktoberfest mit Stephan und Martine
• Update Housewarming & Verlovingsfeest 21 maart 2009
• Housewarming & Verlovingsfeest 21 maart 2009
• De dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw
• De strijd om de laatste familieplaatsen
• Oud en Nieuw 2007 - Familie
• Oud en Nieuw 2007 - Vrienden
• Verjaardag Els
• 32 jaar!
• Check, mates!
• Stamboom onderzoek Nijhoff
• Pasen 2007
• Sunparks Mol Belgi๋
• Oud & Nieuw in Riga
• Chicks & Chocolate
• Riskzondag 3 december
• Verbouwen, verbouwen, verbouwen
• Stemmen
• Politie is je beste vriendin
• Verbouwing
• Laatste ronde
• Doorbit Sus
• The Seventees once more...
• 't Is weer voorbij, die mooie Seventies
• Webcam
• Big surprise!
• Voorbereidingen Op Volle Toeren
• Impressions of the Seventees
• Seventies in September
• Bourgondisch am boeren Tisch
• In memoriam: HOOGovenHOOG
• Verjaardag
• BBQ ProRail Collegae
• Reentry van Maatje en Stuuk Vlees
• Mega Plezier bij de Maarsseveense Plassen
• Musketier Van Dijk terug uit zijn Big Dream
• Verschil van inzicht
• Weekend Assen
• Goed nieuws voor de zwembadliefhebbers
• Zondagje relaxen met de Van Loons
• Weekend met de Nijhoff Boys
• 3 WK kaarten Ned-Arg in Stuttgart
• Maar hoe was het nou?
• Feest
• Vergeten en vergeven
• Licht aan het eind van de tunnel?
• De grote bus op (de lange) weg naar 1011
• De nog langere weg naar 1011
• Welkom!FunJimmy, answer me please!

Liefde voor je burenHosting door HQ ICT Systeembeheer