Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Gezond afvallen

10kiloafvallen

19:52, 2/2/2016 .. 0 comments .. Link

Blijvend 10 kilo afvallen in 2 weken.

 

Ik heb een beetje een dikke buik en deze wil ik graag weg hebben. De dokter zegt dat ik wel goed op gewicht ben. Hoe krijg ik deze buik weg zonder gewicht te verliezen?

 

Als je vind dat je een iets te dikke buik hebt kun je gezond gaan eten, sporten etc. het liefst cardio!! Natuurlijk weet ik niet hoe je eruit ziet en hoe “dik” je buik nu echt is. Als je wilt sporten kun je een sportschool opbellen en om een “total body check” vragen (ook vetmeting) en kijken of je buik echt te dik is. Zo ja, kunnen zij naar jou behoefte een plan opstellen! Dat is wel zo handig want dan ben je meteen goed geholpen door mensen die er echt verstand van hebben. Succes!

 

 

 

 

Ik wil op een gezonde manier afvallen maar hoe pak ik dit aan? Tja echt weer zo’n typische vraag. Mijn lengte is 1.72m en ik weeg 95kg, dus ongeveer 10 ŕ 15 kilo te zwaar. Ik sport 2x in de week, al heb ik daar soms ook geen tijd voor omdat ik ook moet werken en het echt druk heb. Maar ik sport best wel intensief (als ik ga), ik houd van sporten. het ligt ook meer aan mijn eetgedrag. Ik heb vaak last van eet buien wat me dus niet echt op weg helpt naar mijn uiteindelijke doel. Wat moet ik nu precies eten, want in onze familie is de helft wat dik en de helft super dun. Raar? Dat kun  je wel zeggen ja!

Verder heb ik vooral last met het avond eten want dan eet ik meestal mee met de familie. Dat is soms heel gezond, maar soms ook helemaal niet dus heb besloten voor me zelf te gaan koken. Ieder avond gekookt groenten dacht ik? Iemand nog tips ik wil echt gewoon er van af zijn en het er dan ook afhouden. Het is echt gewoon niet leuk meer, van een maatje M/XL

https://youtu.be/OZg3K0ptueQ

 

Het antwoord is door heel langzaam af te vallen! Het duurt waarschijnlijk dan wel iets langer voordat je op de streefgewicht zit maar de kans dat je gaat jojoën is zo veel minder. Je moet niet honger gaan lijden want dan gaat je lichaam zuinig met energie om. Het beste kun je om de 3 uur iets eten om je verbranding op peil te houden.

 Probeer meer eiwitten te gaan eten, die zitten bijvoorbeeld veel in eieren en yoghurt.

Probeer te minderen met koolhydraten. Bij de warme maaltijd is het slim om iets minder aardappelen of spaghetti op te scheppen en meer groente. Eet langzaam, geniet van wat je eet. Kauw goed. Houd in je achterhoofd dat als je bijvoorbeeld zin heb in chocolade en je daar aan toegeeft je de lekkere smaak maar even hebt, maar dat de suikers die je naar binnen krijgt opgeslagen worden in het lichaam. Dit lukt zeker niet altijd. Je kunt dan de volgende dag gewoon een balans dag houden. 

Ook kan het helpen om samen met een vriendin te gaan afvallen  en om elkaar te motiveren. Zo kunnen jullie misschien ook dagelijks 30 minuten een rondje lopen, dat houdt de verbranding op gang. Succes!

P.s: Pas wel op dat je niet te veel afvalt. Ook zou je een kijkje kunnen nemen op deze site http://10kiloafvallen.site