Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My Stories

Even voorstellen...

15:03, 2/9/2009 .. 0 comments .. Link

lieve Allemaal!!

ik hou mijn naam nog even anoniem, gewoon omdat ik dat fijn vind!

ik ben bijna 18 jaar, en ik woon in nederland. ik woon nog thuis, maar om maar meteen met de deur in huis te vallen. ik woon niet meer bij mijn ouders.                                                                                   

toen ik 12 was, kreeg mijn vader een hersentumor, na chemokuur en bestralingen, is hij er bovenop gekomen, maar de tumor zat er nog, alleen hebben ze het kunnen remmen.

toen ik 13 was kreeg mijn moeder te horen dat zij longkanker met uitzaaiingen had, dat was voor ons allemaal en grote schok. mijn moeder kreeg ook chemokuur, maar ook weer om het te remmen, omdat het al overal zat... in haar botten, huid en longen en wie weet waar nog meer... mijn moeder heeft sinds die dag helaas maar een paar maanden mogen leven, want na een zware strijd, is zij 10 maart 2005 overleden.

mijn vader had zo zijn ups en downs... hij heeft het lang volgehouden, en keihard gevochten, toch komt er een dag dat je lichaam het niet meer aankan, de geest wil wel die is het sterkste van alles. maar je lichaam is op. en zo is mijn vader 26 augustus 2007 ook overleden.

sinds de dag dat mijn moeder kwam te overlijden, mocht ik bij mijn buren wonen. ik ben hun super dankbaar, en nog steeds. maar ik heb ook nog 2 zussen. de een woonde nog in het echte huis tot die werd verkocht. en mijn andere zus woonde bij mijn oom en tante.

ik wilde zo ontzettend graag bij mijn zusje wonen... dat ik ben verhuist naar mijn oom en tante. en daar woon ik nu nog steeds. ik ben gelukkig! ook ik heb mijn mindere dagen, maar ik laat me niet kennen en ga door!

nu jullie mijn verleden weten, vertel ik even wat over het heden. ik doe nu een opleiding voor onderwijsassistente 2e jaar. ik moet nog een jaar, en dan mag ik naar de PABO. ik weet alleen nu dat dat niks voor mij is. ik wil geschiedenis gaan studeren, en dat docente geschiedenis worden op het voortgezet onderwijs. of ik ga kinderpsychologie studeren, en dan wil ik graag kinderpsychologe worden.

iig, genoeg plannen, en genoeg tijd om na te denken!

ik heb een beste vriendin, ze heet Kari. zij en ik delen alles, we zijn nu denk ik zo ongeveer 4 jaar bevriend met elkaar. maar we kennen elkaar al langer,omdat we in hetzelfde dorp wonen, super handig is dat! Kari en ik hebben nog nooit ruzie gehad, in al die jaren niet! vele mensen zeggen, een vriendschap is geen vriendschap als je nog nooit ruzie heb gehad. daar ben ik het deels mee eens! maar wij zijn een uitzondering. we hebben geen reden tot ruzie, en als ik het ergens niet mee eens ben zeg ik dat, en andersom. en respecteren we dat van elkaar.

ik heb geen vriendje, genoeg leuke jongens lopen er rond, maar ik ben zo kieskeurig. ik heb wel wat vriendjes en scharrels gehad. maar nog niet de ene gevonden. hoewel... er is een jongen die ik erg leuk vind, ik ken hem niet zo heel goed, maar ik spreek hem af en toe, en dan is het zo leuk!! het enige puntje is dat hij de broer van een van mijn goede vriendinnen is... alleen zij weet het  nog niet! misschien vertel ik het haar nog wel... als het wat serieuzer word...;-)

en er is nog een jongen, waarmee ik een paar keer ben geweest, alleen toen was hij echt heel vervelend, bijdehand, en gewoon niet zo heel leuk. ik bleef wel bevriend en ik ging afgelopen zaterdag naar zijn verjaardag... en hij was leuk!!! gelukkig dacht hij ook zo over mij! zijn vader noemde mij zijn schoondochter.... hmmm??? ik ben niet met hem geweest, dat vond ik te makkelijk voor hem! hij gaat maar wat moeite doen, ipv. ik!!

jeetje wat een verhaal in een keer!! maar goed zo weten jullie wel wat van mij! ik hoop dat ik wat trouwe lezers krijg! ik laat deze blog niet aan mijn eigen vrienden lezen, omdat die mij kennen en dan is het feest eraf, want kan ik niet meer over iedereen praten!!

Liefs AnoniemAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

my life

Recent Entries

Even voorstellen...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer