Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Henk brillie

Home :: Profile :: Archives :: Friends

MIAUW

Er was eens een zeehond die blafte.einde.

 

schoenen,

henk brillie.


Posted on 13/2/2014 at 21:32

MIAUW

Er was eens een zeehond die blafte.einde.

 

schoenen,

henk brillie.


Posted on 13/2/2014 at 21:32

MIAUW

Er was eens een zeehond die blafte.einde.

 

schoenen,

henk brillie.


Posted on 13/2/2014 at 21:32

De "WIPWAP"

Rallo schoenen, vandaag vertelde iemand op school een verhaal over een wipwap, als je tegen mensen van onze leeftijd wipwap zegt, denken wij aan "wippen". Dus die jongen begon te vertellen dat er een wipwap was en daar sprong iemand vanaf, diegene die eraf sprong overleed, opeens zaten ze er toch weer met zn vieren op. Bijzonder... Vind je niet? Dus even op een rijtje zetten: er waren 4 mensen aan het wipwappen, 1 viel er vanaf en overleedt. Nu zal u/jij denken... Wat is die wipwap dan echt? Nou ik zal het even vertellen: het waren schoenen... Ik bedoel het was een robotstierdingzooiachtigheden. Ja dat was het, een robotstierdingzooiachtigheden precies! Nou toen bedacht ik me: schoenen! Ik moet nu even een beetje ruimte invullen dus zeg ik rallo en hoi en ik ging naar mijn moeder en die zei hallo, ik denk: hallo? Wat is dat nou weer? roen dacht ik schoenen maat zeventien. Toen ik over straat liep met mijn moeder vroeg ik of ik in het midden mocht lopen. Waarschijnlijk mocht het niet want ze schreeuwde: NEE IK WIL DAT NIET DUS GA NOU MAAR WEG WANT IK MAG JE NIET!!!!!! Toen dacht ik: *zucht* pure liefde dus ik omhelsde haar en brak haar nek, en toen leefden we nog lang en gelukkig. Einde.

 

schoenen,

henk brillie


Posted on 12/2/2014 at 21:11

Rallo

Rallo mensen die lezen kunnen en dit lezen, gefeliciteerd u bent 1 van de enige die mijn verhaal leest. Hoewel het niet echt een verhaal is wil ik u wat vertellen: er was eens een schildpad die wilde vliegen, doordat hij dat zo graag wilde probeerde hij dat eens uit dus sprong hij van een rots. De schildpad dacht dat hij kon vliegen maar het was juist andersom, hij kon niet vliegen en daarom viel hij op de grond, maar hij had wel geluk, omdat hij zijn nek brak, brak hij zijn benen niet en kon hij gewoon rustig zonder al teveel moeite naar huis lopen. Toen hij thuis was zei hij tegen zijn moeder dat hij gevallen was en zei ging kijken. De moeder van de schildpad pakte hem bij zijn staart en vroeg of het pijn deed, toen de schildpad antwoordde dat hij niks voelde wist zijn moeder gelijk te vertellen dat hij zijn nek gebroken had, omdat de schildpad zijn nek gebroken had moest hij naar de tandarts. Nadat de tandarts hem onderzocht had zei de tandarts dat de schildpad schoenen moest gaan kopen, de schildpad is naar de slager gegaan, heeft z'n schoenen gekocht en is vrolijk naar huis gegaan. De schildpad leefde nog lang en gelukkig met zijn schoenen zonder te kunnen vliegen. Einde.


Posted on 11/2/2014 at 20:11
Hosting door HQ ICT Systeembeheer