Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
18 and pregnant

29 oktober 2012

Posted in Unspecified

Moeite met opstaan, vandaag weer vroeg op kantoor om een vergadering bij te wonen. Ik zit er met mijn hoofd niet bij..

Dit weekend besloten wat we gingen doen. Dit kindje was op Kroatië gemaakt, na 2 vakanties inmiddels mijn lievelingsland! En kwam ik erachter dat ik zwanger was, precies op de dag dat ik en Patrick 4 en een half jaar geleden een relatie kregen! Dit was gewoon bijzonder... nietwaar?

Na een 'kort' gesprek hebben we besloten om het kindje te houden. We hebben dan misschien niet alle financiële middelen om het kindje te verwennen maar uit liefde haal ik mijn geluk. Een baby hoeft niet de nieuwste hippe merken kleding, als het maar warm en comfortabel is.. zo denk ik erover.

Omdat ik dit jaar mijn opleiding afrond, was de keuze ook een stukje makkelijker.. Tuurlijk was mijn wens om hierna een HBO-opleiding te doen, de ambitie om verder te komen in de financiële wereld stroomt over bij mij! Nu is mijn stage loop, maar een half jaar, maar echt het is SUPER, vind ik dit helemaal jammer.. maar goed, wie heeft er nu zo'n lief kindje op zn 18e, met een MBO-diploma op zak, 'hopelijk' een baan en een supersupersuper lieve familie?

De gyneacholoog was blij te horen dat ik het kindje zou houden. Vervolg afspraak vanaf nu gewoon bij de verloskundige. Volgende week maandag, vóór mijn werk kan ik nog terecht. Dat wordt dan de 2e echo en hopelijk mogen we het hartje luisteren.

Gister heb we de truc gedaan met mijn ring en die van Patrick, die we altijd om hebben, die ieder aan een draadje, je volledig op je ring concentreren en je hand eromheen houden. Geloof het of niet, de ring beweegt uit zichzelf. Eerste kindje: jongetje. 2e Kindje: meisje. 3e Kindje: meisje. 4e Kindje: jongetje. En geloof het of niet, Patrick had precies hetzelfde. Ik vreet mijn schoen op zodra we de 20-weken echo hebben gedaan en het geslacht een jongetje is..... maar wel super gaaf, hihi!

We gaan bijna het weekend in en daar ga ik heel erg van genieten! Ik post maandag de 1e en de 2e echo, dan zien jullie het verschil ;-)

DOEG DOEG!

150348 - Thursday 8 November 2012 - comments {0} - post comment


23 Oktober 2012

Posted in Unspecified

Weer zo beroerd.. maar weer een dag thuis blijven, had liever op kantoor gezeten! Sinds ik in een SUPER DELUXE nieuwbouwhuis woon, voel ik me elke dag meer en meer beroerd.

Na een aantal keer zeuren van mijn moeder toch maar die stomme zwangerschapstest doen. Op naar de drogist in mijn dorpje! Aan de ene kant schaam ik me diep dus neem een zo natuurlijk mogelijke houding aan en doe net alsof ik die test koop voor 'mijn denkbeeldige' vriendin. Ik schaam me dood. Ook de manier waarop ze de test net precies ACHTER de kassa leggen, zodat niemand ziet wat je koopt..

Enfin, ik eenmaal in mijn nieuwe huisje ben aangekomen, snel die test doen, ik moet ongeveer al vanaf vanmorgen 8 uur plassen, en het is nu ongeveer 12 uur.. de buikkrampen worden al erger. Wat een opluchting! Nu een minuutje of 2 wachten.. Ik had expres mijn telefoon achter me weggelegd, zodat ik me er ff op kan concentreren.. Maar... waarom zou ik? Ik ben toch niet zwanger.....

Toch maar even mijn telefoon gepakt, even wat app'jes beantwoord, ik doe net alsof er niks aan de hand is! Oh.. de uitslag is in beeld.... ZWANGER +3.

Ik bel Patrick op, helemaal overstuur kan ik hem net aan vertellen dat ik zwanger ben, ik snik en stotter en de tranen gaan als leeglopende rivieren over mijn wangen.. WAT MOET IK NU?

Hij blijft redelijk rustig.. "Ga maar naar je moeder.. vertel het haar, ze kan je helpen".

Mama was te werk, dacht ik.. Ik smsde haar of ze naar huis kon komen, maar uit ongerust belde ze meteen op.. "ja mama, ik heb een test gedaan.. ik ben zwanger.."

Mama overstuur aan mijn rechterkant op de bank, mijn tante aan de linkerkant op de bank. Mijn eerste reactie was: 'ik kan dit kindje nooit houden, ik ben 18, kom op zeg!' Mijn moeder stelde me gerust: 'Daphne doe niet zo overhaast, je heb de keuze, het neemt niet weg dat het bijzonder is!'

Meteen naar de dokter, die slappe *** stuurde mij meteen door naar een abortuskliniek, wat een .....

Volgende dag naar het ziekenhuis, een echo doen, ja zo'n inwendige.. V-R-E-S-E-L-I-J-K.
Mijn tante was mee, Patrick en mijn moeder. Die 2 geiten zaten natuurlijk weer de boel op stelten te zetten: 'hij zegt heus niet van: hey leuke lipjes heb jij!!!' oh oh oh......... hahaha!

Daar ging ik dan, gelukkig was er niks vreselijks aan.. terwijl de dokter het gister nog had over een paar celletjes zag ik nu toch al echt een klein minimensje.. en dat zit in MIJN buik, hoe dan?!
De tranen gingen over mijn wangen, al 9 weken zwanger en het hartje zou al kloppen..

Dit word nog een moeilijke beslissing...

140257 - Thursday 8 November 2012 - comments {0} - post comment


Description

Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- 29 oktober 2012
- 23 Oktober 2012
Hosting door HQ ICT Systeembeheer