Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
18plus, onverantwoord intressant!! Home | Profile | Archives | Friends
logboek exploratieweken van Stephanie Van Gorp, Joëlle Edelman, Gilles Van Hecke, Tom Eilers, Sophie Van de Poel

29 november 200529/11/2005

Vandaag was de laatste dag van de exploratieweek. We werkten sociologie, engels, psychologie en nederlands af. Als ook brachten we de final touch aan bij onze Weblog. Na meerdere discusies met de printer kwam alles toch nog net op tijd op zijn pootjes terecht. Wij zijn heel dankbaar voor deze ervaring maar zijn stiekem wel blij dat het niet elke maand zo is.

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

28 november 200528/11/2005

Vandaag om half 10 zijn Steffi en Sophie het interview gaan afnemen bij Christophe. Dit werd op DVD gezet die ze om 16 uur konden gaan halen. Nadien moesten ze het nog uitschrijven en verwerken. De rest werkte ondertussen verder aan de vakopdrachten van sociologie, Engels en Nederlands. Tom werkte aan de visuele dagboeken die al mooi voor de dag kwamen. Een afspraak met de begeleider werd ook geregeld die ons met nuttige informatie voorzag. De inzet was geweldig maar het werd op het einde van de dag wazig voor de ogen. Deze week vergt veel van de studenten.

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

25 november 200525/11/2005

Vandaag, vrijdag, de laatste dag van de week is niet begonnen zonder serieuze problemen. De helft van de computers zijn gecrashed en een computer die we net hadden weggegeven had dat probleem dus niet. We waren dus genoodzaakt om de groep op te delen omdat we anders geen productieve dag zouden hebben. De ene groep heeft dan uiteindelijk toch een computer kunnen bemachtigen en het andere deel van de groep is bij Stephanie op kot gaan werken omdat zij daar een computer ter beschikking heeft. De groep die in het EMI is blijven werken is begonnen aan de vakopdracht van Sociologie en andere groep heeft de hoofdopdracht voor hun rekening genomen .Ook de enquête is volledig afgehandeld door de straten op te trekken en die onveilig te maken . Tegen het einde van de dag hadden we toch al wat aardig op papier staan.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

24 november 200524/11/2005

Vandaag was een drukke dag. In de voormiddag hebben we de taken verdeeld. We zorgden ervoor dat iedereen een individuele taak had en we spraken een datum af wanneer deze taken af moesten zijn. Dit zou maandag worden. We hebben ook al maatregelen getroffen over de gezamelijke opdrachten.

In de namiddag zijn we begonnen aan het interview. Het opstellen van de vragen verloop niet van een leien dakje. Sophie speelde vandaag voor secetaresse en belde half Antwerpen af om een intressant persoon te strikken voor het interview. Uiteindelijk hadden we dan toch prijs en hadden we een afspraak met Christophe. Gilles, tom en Steffi hebben veel plezier beleefd met het knippen en plakken voor het 'moodboard'. Ook heeft iedereen al teksten gezocht voor zijn individuele taak.

De energie is al wat minder maar het enthousiasme blijft !! Op naar de volgende dag

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

23 november 200523/11/2005

Deze morgen om 8u45 kregen we de nodige informatie over de exploratieweek en maakten we kennis met onze groepsleden. Na al de informatie zijn we naar het EMI gespurt om ons weblog aan te maken en een groepsnaam te kiezen, wat niet echt al te gemakkelijk bleek te zijn. Na deze kleine opdracht zijn we nog een test gaan doen die niets te maken had met de exploratieweek en ging over ons leergedrag. Om 13u zijn we terug met onze groep samengekomen en zijn we met volle moed aan onze teambuildingsopdracht begonnen. We moeten eerlijk toegeven dat dit niet zonder hindernissen is verlopen. We hebben ze met z'n allen tot een goed einde kunnen brengen en de opzet van de opdracht is zeker gelukt: "Dit is hét ideale team om deze drukke en zware week door te komen!" (Niet dat we zo'n ego hebben, gewoon louter informatief! .

Tot morgen

1 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer