Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

story of my life

tips voor het verzorgen van je nagels

18:51, 5/9/2012 .. 0 comments .. Link

snelbrekende nagels.    Heb jij last van snel brekende nagels? Door je nagels vaak te lakken worden ze steviger. Voldoende groeten en fruit eten helpt ook. Daar zitten veel voedingstoffen die helpen je nagesl steviger te maken.

nagels schoonmaken.    Voordat je je nagels gaat lakken, moet je ze eerst schoonmaken met nagellak remover. Dit is ook handig als je al nagellak op je nagels hebt zitten. Let wel op, gebruik geen nagellak remover waar aceton in zit daarvan kunnen je nagels van uit drogen.

massage.     Als je je nagels regelmatig een massage geeft, hierdoor gaan ze er beter uit zien. Doe een klein beetje hand & nagel creme of olie op je vingers. Masseer hier mee je nagels (ook je nagelriem) goed in.

nagelriemen.  Knip nooit, maar ook nooit je nagelriemen. Je nagel riemen beschermen je nagels tegen bacterien. Het ziet er bovendien ook niet mooi uit als je je nagelriem knipt. Je kunt ze beter goed verzorgen met creme en ze een beetje naar achteren drukken.

good luck.weer naar school

16:54, 4/9/2012 .. 0 comments .. Link

pff, en jaa hoor de zomervakantie is weer voor bij je moet weer naar school. en blijven zitten is het ergste wat je kan over komen. je hebt dan alles weer overnieuw en zit bij kinderen in de klas die er niks van snappen, en je irriteert je er kapot aan. en ja je moet perse naar school, wat wil je anders liever dom blijven ? dat wilt natuurlijk niemand.

wat wil je later worden, met die vraag zit ik nog steeds en ik weet helemaal niks. ja ik weet wel wat ik leuk vind, maar wat kan ik er mee. er zijn vast wel meer mensen die nog niet weten wat ze willen mja wat doe je eraan je bent jong en vind veel dingen leuk en niet iets specifieks. maar goh, ik houd opzich wel van nail art, of journalistiek. maar nail art lijkt me niet genoeg te verdienen en ik wil iets wat goed verdient, wil iedereen toch ? ik ieder geval wel.

leren en plannen. ik vind dat zo moeilijk ik heb nooit tijd volgens mij zelf, ook al zit ik dan gewoon op de bank. soms ben ik gewoon veel te druk met andere dingen. dit jaar ga ik echt mijn best doen speciaal voor mijn mama. vorig jaar heb ik veel mensen teleur gesteld ookal kon ik het makkelijk aan.

good luck.

 very much in love

09:32, 4/9/2012 .. 0 comments .. Link

Ken je dat ? Je denk nergens anders meer aan alleen aan die ene persoon. Ja het klopt, je bent verliefd ! De vlinders fladderen rond in je buik, tenminste dat heb ik. Elk moment van de dag wil ik bij hem zijn, maar nu de vakantie voor bij is gaat dat moeiljker. Hij woont 14 kilometer van mij af, dat is ongeveer 3 kwartier fietsen, daar heb ik helemaal geen moeite mee maar het is wel lastiger. Als ik in zijn ogen kijk gaat er een hemel voor me open. Ik kan super erg lachen met hem, en dat verwacht ik van een jongen. Hij moet grappig, zorgzaam en hygienisch zijn. Jongens die zich zelf alleen maar aandacht geven en macho gedrag vertonen houd ik niet zo van. Een jongen moet ook sportief zijn, en een plus punt is zeker een sixpack en spieren. Een jongen moet ook wel zijn emotie's durfen tonen, en zijn verhaal bij mij kwijt te drufen.

Een droom date, iedereen wil toch wel de romantische jongen. Hij legt een spoor van rozenblaadjes naar een dak terras en daar dineren jullie gezellig met z'n tweeen. Maar jammer genoeg zie je die dingen vaak in films en weet je niet of je het ooit mee gaat maken. Als je het mee maakt ben je echt een geluks vogel.

Ik weet wel wat ik van een jongen wil, maar wat wil een jongen nou eigelijk van een meisje? Meestal blijft dat een raadsel want jongen zijn er niet zo open over. Tja je kunt als jongen wel op rood harige meisjes vallen, maar elk rood harig meisje heeft toch een heel ander karakter dus ik vind dat een beetje dom zeggen. Ieder meisje is ander en niemand het zelfde, je zult die ene speciale persoon vinden. Good luck.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

tips voor het verzorgen van je nagels
weer naar school
very much in love

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer