Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De wonderbaarlijke belevenissen van onze fijne groep!

Talkshow

10:30, 21/4/2009 .. 0 comments .. Link

Vandaag hebben wij ons verdiept in onze personages van onze talkshow. Wij hebben voor de film Ocean's eleven gekozen omwille van de interessante cast met onder andere George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts als de acteurs en Steven Sodebergh als regisseur en als laatste de journaliste Jerry Saravia.

Spannend! Spannend! Spannend!

Het belooft een kaskraker te worden .....De rollen worden omgedraaid!

10:22, 2/4/2009 .. 0 comments .. Link

De rollen worden omgedraaid, gisteren is groep 1a naar Leuven gereisd voor hun bedrijfsbezoek bij Stella Artois. Ondertussen was groep 1b bezig aan hun Minute Maid storecheck.

Het bedrijfsbezoek bij Stella Artois was zeer interessant en leuk, lichtjes aangeschoten zijn we terug naar huis vertrokken.

De storecheck heeft veel opgeleverd, hoewel het niet vlot verliep. Is alles in orde gekomen, en hebben zij veel gebruik kunnen maken van de affiches, prijskaartjes, kortingsbonnen, ...

Marie, Michelle, Michael, Jelle, Joyce en LiesJungle speed!

10:32, 25/3/2009 .. 0 comments .. Link

Naast het harde werken is er af en toe ook tijd voor een beetje ontspanning. Wat uiteraard bevorderlijk is voor onze groepssfeer. We kunnen wel begrijpen dat de productie van houten Jungle Speed totems is stil gelegd. Even het vermelden waard: het verliezen van het spelletje kan leiden tot het maken van de lastigste taken, zoals het regelen van bedrijfsbezoeken.

 

Jelle, Joyce, Lies, Marie, Michael, MichelleBedrijfsbezoeken

11:06, 17/3/2009 .. 0 comments .. Link

Ondertussen is er weer veel gebeurd. Vandaag splitsten onze wegen. Michael, Lies en Marie hebben zich toegelegd op de taak 3 van commerciële communicatie, de storecheck. Ondertussen hebben Michelle, Jelle en Joyce Tessenderlo Chemie een bezoekje gebracht.

Tijdens de storecheck hebben we verschillende winkels bezocht waaronder Kruidvat, Delhaize, GB, 2 apothekers en zelfs een vrouwvriendelijke eroticazaak. Dit stond in teken van het merk Durex.

Michelle en Jelle zijn voor één dagje verhuist naar het mooie Limburg. Dankzij een informerend gesprek en een boeiende rondleiding weten we nu veel meer over dit chemie bedrijf. Door de meegekregen informatie en het promotie materiaal kunnen we beginnen aan taak 1 en 3 voor het vak PR.

Michelle, Michael, Lies, Marie, Joyce, JelleMedialeer

16:06, 4/3/2009 .. 0 comments .. Link

Liefste blog,

Onze groep is erin geslaagd mevrouw Leemans te bekoren met onze puike PowerPoint presentatie over de verschillende kranten. Onze presentatie was kort en bondig zoals mevrouw Leemans het had bedoeld. Deze positieve feedback zal ons hopelijk aansporen even goed te werken de komende weken.

Op naar de volgende presentatie!

Groetjes Jelle, Michael, Lies, Marie, Michelle, Joyce

 Exploratieweek (2e sem '08-'09): dag 4

17:07, 19/2/2009 .. 3 comments .. Link

De exploratieweek loopt alweer op z'n einde.

Nadat de voorbije dagen gevuld waren met gastcolleges volgen en verslagen schrijven hadden we vandaag weer de mogelijkheid om aan onze teambuildingsopdracht te werken. Donderdag 19 februari heeft helemaal in het teken gestaan van, het voorkort onbekende land, Djibouti. Voor de 3D – presentatie hebben we gekozen voor een maquette. Op deze manier hebben we de zout – en woestijnvlaktes mooi in beeld kunnen brengen. Ook hebben we getracht de gemiddelde jonge leeftijd 18.2, de historiek in verband met Frankrijk en de nomaden in beeld te brengen. Met de hele groep hebben we de handen uit de mouwen gestoken waardoor we een creatie zijn bekomen waarvan we allen zeer tevreden zijn. Morgen om 13u zijn we allen weer op post voor de gedetailleerde afwerking met illustraties.

JoyceExploratieweek (2e sem '08-'09): dag 2

13:24, 17/2/2009 .. 0 comments .. Link

Hallo groepsdagbloek on-line,

Deze ochtend konden we vroeg uit de veren voor de nodige uitleg bij enkele explotaken. Na een lekkere maaltijd in de cafetaria trokken we met onze gevulde magen naar het EMI. Waar we de komende dagen/weken verschillende uren zullen spenderen. Nadat we het werk verdeeld hadden sloeg de hele groep meteen in actie. Het gebrainstorm gisteren omtrent de teambuildingsopdracht heeft vandaag zijn vruchten afgeworpen. Dankzij onze goede ideeën kon vandaag de realisatie vlot van start gaan. Tegelijkertijd kozen we voor Frans 2 campagnes. Waarschijnlijk zullen we ons de komende weken moeten verdiepen in de werking van Vredeseilanden in Wallonië en Aides in Frankrijk.

Volgende dagen zullen opgevuld zijn met gastcolleges waardoor onze tijd voor samenwerking beperkt zal worden. Daarom hebben we besloten de taak van medialeer op te splitsen onder de groepsleden. Vrijdag zullen we opnieuw samenkomen om onze bevindingen te bespreken en eventueel te corrigeren. Waarbij we alles zullen laten samenvloeien tot een mooi, samenhangend geheel.

We'll keep u updated! x

From Marie & Joyce with love!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Talkshow
De rollen worden omgedraaid!
Jungle speed!
Bedrijfsbezoeken
Medialeer

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer