Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Logboek groep 7 1CMB

Exploweek

20:22, 18/5/2009 .. 0 comments .. Link

De exploweek zit erop! Eindelijk!

Het was veel en hard werken, en ik denk dat iedereen blij is dat we er vanaf zijn.

Economie was goed denk ik. We kregen enkele vraagjes over de artikels die we gevonden hadden. Frans was in orde, alleen een beetje verwarring over de PowerPoint, maar vandaag kregen we de punten terug en.... een 14!!

Mevrouw van Medialeer was tevreden over onze PowerPoint presentatie.

De mondelinge proef over de Reader was OK, denk ik. Hopelijk zijn we er allemaal door!
De consultatie van Psychologie was een gesprek rond de explo.

Historische Inzichten was ook veel werk, meer dan dat we gedacht hadden. En de 'presentatie' die je moest geven was enkel een gesprek over de inhoud van het portfolio.
De PRV-presentatie was een tegenvaller. We hebben ons best gedaan, maar toch bleven we volgens Mevr. Polders en studenten van het derde jaar, steken in het lagere middelbaar niveau!

Vrijdag was de Talkshow van Engels. Wij kozen voor de film Moulin Rouge. De Talkshow zelf vond ik niet geslaagd.

Ziezo, dit was onze laatste blog!

BirgitNog 1weekje

12:54, 7/5/2009 .. 0 comments .. Link

Nog 1week, en dan is het zover. En dan heb ik het nog nit over de examens, maar over de explo week. Deze is zeker zo vermoeiend als de examen periode.

Nog enkele laatste taken krijgen een final touch en dan moet alles goed verlopen.Hopelijk komen er op de laatste moment geen onverwachte problemen naar boven!

Onze voorlopige examen rooster is ondertussen volledig ondersteboven gehaald. En nu maar hopen dat ons voorstel wordt goedgekeurd door de docenten!

Voor de rest zijn we onze taak van Economie momenteel aan het samen bundelen, zodat die klaar is om morgen in te dienen!

Tot zover het verslagje, tot de volgende!

Groetjes,

LoreBezoek VTM

10:11, 1/5/2009 .. 0 comments .. Link

Gisteren zijn we met een aantal van de A en de B klas naar VTM in Vilvoorde gegaan.
Silvia, Marie-Celine en ik hebben de trein en de bus genomen. De afspraak was daar om 14.15 stipt te zijn, en daar waren we dan ook op tijd.
We kregen een introductie van Alex, hij vertelde ons wat het bezoek juist ging inhouden. Kort daarna kregen we een rondleiding van Nieuwsanker Stef Wouters, hij liet ons een kijkje nemen achter de schermen van het Nieuws. We zijn ook bij Q-Music geweest, Maaike vertelde ons hoe zo'n radiozender in zijn werk zat.
Op het einde was er nog een hele presentatie over VTM zelf, i.v.m. de reclamespots.

Het was een zeer leerrijke uitstap!

Tot snel,

BirgitEn dan nu: Vakantie! 2

12:03, 13/4/2009 .. 0 comments .. Link

De laatste week van de vakantie, het gaat snel. Gisteren was het Pasen, dus een ontspannende dag voor iedereen? Paaseitjes leggen en rapen...hopelijk heeft niemand ze in zijn/haar broekzak gestoken! Vandaag is het Paasmaandag, alles gesloten, dus de ultieme dag om veel te werken voor school !

Het lijkt of er nog zoveel te doen is, zowel groepstaken als individuele taken. We weten gewoon niet waar eerst aan te beginnen. Het worden drukke weken!

Een verslag hiervan volgt zeker en vast nog!

Happy Easter!

BirgitEn dan nu: Vakantie!

12:27, 7/4/2009 .. 0 comments .. Link

Eindelijk is het zover, vakantie. Nujah, vakantie is een groot woord. Laat ons zeggen: 2weken lesvrij.

Want echte vakantie kunnen we ons jammer genoeg niet permitteren want onmiddellijk na de vakantie staat ons een "testje" van Frans te wachten.

Verder hebben Silvia en Birgit een mailtje rondgestuurd om ons up to date te houden wat er nog moet gebeuren. Hieruit bleek ook dat het geen vakantie was, maar een werk vakantie

Birgit heeft vandaag ook het plan van de GB doorgestuurd, waar ze mooi heeft op afgebeeld waar ons product voor Commerciële Communicatie terug te vinden is!

Voor de rest valt er niet veel meer aan toe te voegen!

Fijne vakantie!

Groetjes, LoreVerslag week 8

13:58, 31/3/2009 .. 0 comments .. Link

Hey,

Ons plan om als eerste bij de consultatie Economie te zijn is geslaagd. Natuurlijk met een excuus dat gegrond is. 9 van de 12 artikels die we gezocht hebben, zijn goedgekeurd!

Dinsdag was het consultatie CC. Het was heel lang wachten, maar de zon scheen, dus zo erg was het niet!

Woensdag hadden we consultatie Frans. We hadden deze een beetje verkeerd begrepen, dus nu moeten we een nieuwe organisatie zoeken. We zouden ook nog consultatie van Engels hebben, maar dat is niet doorgegaan. Het is nu verzet naar de eerste week na de paasvakantie.

Donderdag, weeral die lange dag. We hadden presentatie bij PRV, wel jammer dat de helft van onze groep niet is komen opdagen. In Psychologie hebben we een fragment van "Het Eiland" gezien...Ieder zijn humor natuurlijk.

Vrijdag, laatste dag en dan vakantie!!!

Tot snel!

Birgit

 Consultatie Economie

13:38, 30/3/2009 .. 0 comments .. Link

Vorige week hebben we al onze artikels uitgezocht en straks hebben we consultatie.

spurtje!! om ter eerste!!!

 

.Verslag week 7

14:39, 27/3/2009 .. 0 comments .. Link
Hey iedereen!

Deze week zijn er heel wat veranderingen binnen ons groep gebeurd. Aangezien dat Jill gestopt is, blijven we nog maar met 4 over. Daarom hebben we de toestemming gekregen om verder alle explo opdrachten per 4 te maken. Dus we hebben alles moeten herplannen en herschikken. Woensdagvoormiddag hebben we afgesproken in het EMI om alles op een rijtje te zetten. We hebben besloten om voor CC het merk Scottex te gebruiken. Voor PRV gaan we Unilever bespreken en gaan we een verslag maken over het bedrijfsbezoek bij Bestseller. Verder hebben we artikels voor economie opgezocht en we hebben er gelukkig 12 gevonden :D. Voor Frans en Engels hebben we dan ook verder de taken verdeeld zodat ieder van ons duidelijk weet wat dat zij moet doen.

Vandaag hadden Birgit en ik (Silvia) een bedrijfsbezoek gepland bij Ikea. We zijn er om 18u naartoe gegaan. Het bezoek was eigenlijk niet de moeite omdat de HR manager die ons ontvangen heeft, ons niet echt iets verteld heeft omdat we geen vragen hadden voorbereid. Hij verwachtte een soort interview gesprek, maar daar waren we niet echt op voorbereid. Hij stelde voor om vragen te voorbereiden en een andere keer langs te gaan, maar dit zal niet meer nodig zijn aangezien we voor ons taak PRV toch Bestseller zullen gebruiken.

Dit is ongeveer het belangrijkste van week 7.

xxx
Silvia


Verslag week 5

14:44, 20/3/2009 .. 0 comments .. Link

Dag allemaal,

vorige week is er duidelijk iets misgelopen met de communicatie, met als gevolg er geen verslagje staat van week 5. Vandaar even even een samenvatting van week 5.

In week 5 zijn we per groepje van 2of 3 op consultatie geweest bij CC. Hier moesten we ons reeds gevonden materiaal tonen aan mevrouw Gemoets. Zij gaf dan commentaar of het al dan niet in orde was.

Verder was er in week 5weinig te melden.

Vandaag is nog beslist om na het stoppen van 2van de 6 groepsleden, ons niet verder op te splitsen in 2-2 maar vanaf vandaag mogen we (gelukkig) met zen vieren verder aan de opdrachten werken. Hieruit volgt dan ook dat we voor PRV het bedrijf van Lore en Marie-Celine(dit is Bestseller) en voor CC werken we verder met het product gekozen door Silvia en Birgit(Scottex).

Hopelijk komen hier nog productieve afspraken uit!

Tot de volgende keer!Verslag week 6

21:32, 19/3/2009 .. 0 comments .. Link

Maandag was een dag zoals een andere. Ik was er wel niet wegens ziekte, maar ik kan me voorstellen hoe de lessen Frans en Economie waren. Mr. Poppe heeft afwezigheden genomen omdat zijn vak toch niet erg populair blijkt te zijn bij de studenten. Maar volgende maandag zal ons groepje voltallig aanwezig zijn in de les!

Dinsdag was het erg lang wachten om een lotje te mogen trekken bij het vak Medialeer. Gelukkig heb ik het tijdschrift "Humo" en geen Frans tijdschrift! Daarna zijn we gezellig met nog anderen van onze klas iets gaan drinken op een terrasje aan de Wapper.

Gisteren hadden we een afspraak bij Mevr. Oosterlinck voor het exploveld van Psychologie.
Het was de bedoeling dat we de positieve en de iets negatievere punten op tafel gooiden. Erg gemakkelijk om je gevoelens te uiten over je eigen groep is het niet. Maar ik denk dat we er samen wel zullen uitkomen.

Vandaag, een lange dag, van 8u45 tot 16u45...Commerciële Communicatie was wel interessant. Nu weten we ineens dat er 150 sponsoring ads in "Sex and the City; the Movie" voorkomen. Altijd wel leuk om zo een weetje te kunnen vertellen aan vrienden!
We kregen vandaag eindelijk eens de kans om te pingpongen. Desondanks het afgebroken handvatje heb ik Marie-Celine verslagen met 2-1! We waren er moe van!

Morgen, de laatste dag van de week, en dan is het weeral weekend!

Tot snel,

BirgitVerslag week 4

21:31, 6/3/2009 .. 0 comments .. Link

Op maandag 2maart zijn we, Marie Celine en ik op bedrijgsbezoek gegaan omtrent het van PRV. Wij hebben een bezoek gebracht aan Bestseller. Tijdens de rondleiding hebben we veel informatie gekregen, die zowel bruikbaar zijn voor ons werk rond PRV en CC, maar ook met oog op volgend jaar. We kregen een goed beeld hoe het in een PR bedrijf er aantoe gaat, en wat we kunnen verwachten als we verder in de PR gaan.

Verder hebben we verder aan de taak van medialeer gewerkt, en de eerste taak van Nederlands is ondertussen ook afgerond.

Voor volgende week staat er ook een druk programma op de agenda. Maar daar vertellen we meer over volgende week! Tot dan!

x LoreVerslag week 3

21:13, 2/3/2009 .. 0 comments .. Link

De Krokusvakantie zit er jammer genoeg op. Tijd om er weer tegen aan te gaan!

Vandaag hebben we de taak voor Medialeer verder afgewerkt. Morgen moeten we deze afgeven en kort toelichten. Verder zijn we vandaag onze 2 Franse bedrijven gaan opgeven. In deze week werken we nog aan deze taak  verder. Voor Engels hebben we allemaal de gekozen film gezien. Nu zijn we volop informatie aan het zoeken, zodat we ook met deze taak kunnen starten.

Het wordt vast weer een gevulde week!

Veel liefs en tot de volgende,

JillVerslag week 2

21:41, 26/2/2009 .. 0 comments .. Link

Deze week is het Krokusvakantie, toch hebben we goed voor onze taken gewerkt. Voor het vak "medialeer" heeft Silvia een mail gestuurd naar onze groep om de kranten te verdelen. Dit is zonder problemen gelukt.
Het is de bedoeling dat ieder zijn eigen krant afwerkt en doorstuurt naar de rest van de groep, zodat we alles kunnen samenvoegen. De presentatie is dinsdag 3 maart dus alles moet sowieso maandag in orde zijn.

Deze week zijn ook de Bedrijfsbezoeken voor het vak PRV afgesproken.
Groep A (Birgit, Silvia en Jill) hebben een afspraak met Duval Guillaume,
groep B (Lore en Marie-Céline) hebben een afspraak met Bestseller.
Ik ben benieuwd hoe dat gaat aflopen!

Tot snel,

BirgitVerslag week 1

21:19, 18/2/2009 .. 0 comments .. Link
Lore en Silvia hebben zojuist het blog aangemaakt.
De rest van de groep, is momenteel bezig met het verwezenlijken van de teambuildingsopdracht.
Deze bestaat uit het voorstellen van El Salvador.
Onze 3D voorstelling krijgt langzaam maar zeker vorm.
Vandaag gaat er nog verder gewerkt worden aan de afspraak om een bedrijf te bezoeken.
Ook gaan we nog op consultatie bij Psychologie.
See you,

Lore&Silvia


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Exploweek
Nog 1weekje
Bezoek VTM
En dan nu: Vakantie! 2
En dan nu: Vakantie!

Friends

B3
Hosting door HQ ICT Systeembeheer