Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

1 CMC Groep 3

update

16:47, 20/4/2009 .. 0 comments .. Link

Na de goede samenwerking tijdens de exploweek is de teammoraal nog steeds hoog. De eerste presentatie van frans verliep goed, we hebben twee originele organisaties gekozen en deze dan in 2 groepen besproken, zodat de taken gelijk verdeeld werden.

Nu dat er steeds meer opdrachten aankomen waaraan er met groepjes van 3 moet gewerkt worden zijn de twee groepjes op volle toeren aan het draaien. Zo zijn er in beide groepjes al vorderingen gemaakt voor de talkshow engels en zijn de storechecks zo goed als af. Ook de opdracht van economie verliep goed ook al hadden beide groepen nog wat werk hieraan in de paasvakantie.

De twee groepjes hadden beide wel problemen bij het vinden van een bedrijf voor de opdracht van PRV maar deze zijn zo goed als van de baan.

Na de paasvakantie werd er in groep een schema opgesteld met een duidelijk overzicht van wat er nog moet gebeuren voor welk vak, en hoe de groepjes nu juist verdeeld waren want dit is bijna voor elke opdracht anders en het kan voor verwarring zorgen. Nu dat dit is opgesteld vliegt de groep er volledig in voor de laatste rechte lijn naar week 12!

 

 Update - 4 Maart '09

16:11, 4/3/2009 .. 0 comments .. Link

Het resultaat van onze inspanning tijdens de exploratieweek heeft geleid tot een zeer doordachte weergave van ons onbekend land (Bruneï). De commentaar was vrij tot zeer positief en slecht een tweetal andere kandidaten slaagden er in om ons groepje van de prijs te houden. Het probleem lag vooral bij ons gebrek aan ervaring met plastische kunsten en niet bij creativiteit. Al bij al een succesvolle week die het groepsgevoel goed heeft gedaan.

 

 

Na de overweldigende exploratieweek heeft ons groepje getoond dat het onder enorme druk toch vrij efficiënt te werk kan gaan. Daarmee bedoelen we dat ook de taak voor medialeer met succes werd vervolledigd ondanks enkele ernstig zieke groepsleden.

 Welkom!

19:21, 17/2/2009 .. 0 comments .. Link
Welkom op de blog van Groep 3 uit 1 communicatiemanagement C!

Maandag trokken we, met een lichtjes gewijzigde groep, Brunei als vergeten land. Al snel hadden we een heleboel basisinformatie te pakken waarmee we aan de slag gingen.

Deze middag kwam Pieter met een prachtig, uitgewerkt idee op de proppen. Iedereen weet wat hij moet meenemen en kijkt er naar uit om dit plan te verwezenlijken. Nu rest ons enkel nog de praktische uitvoering!

Er zullen spoedig foto's en filmpjes van het ontwikkelingsproces op dit blog verschijnen!
About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

update
Update - 4 Maart '09
Welkom!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer