Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

1CME2

We zijn er bijna..

{ 20:24, 3/5/2009 } { 0 comments } { Link }
We zijn er bijna, we zijn er bijna... Maar nog niet helemaal!

De laatste weken van het schooljaar komen eraan. Nog even doorbijten en de vakantie staat voor de deur. Helaas is de weg nog lang. We moeten ons eerst nog een weg zien te ploeteren doorheen de blok- en examenperiode, maar ook doorheen de laatste exploratieweek.

In week 12 staan allerlei presentaties op het programma. Toch is het niet enkel die week nog hard werken. Morgen moet de presentatie voor Frans al af zijn. Ook aan allerlei andere presentaties wordt de laatste hand gelegd.

Deze week komen we met zijn allen nog eens samen voor onze fameuse talkshow. Hopelijk is mevrouw Weuts tevreden met het eindresultaat!

Tot later, als we nog eens een gaatje vinden in onze drukke agenda's om onze blog te updaten!

Week 6

{ 19:40, 25/3/2009 } { 0 comments } { Link }

Hallo Bloggertjes!

Dit was zo wat de week van de consultatiemomenten. Heel druk, maar heel leerrijk.

We hebben ons deze week helemaal uit de naad gewerkt. Zoals jullie allemaal weten, moesten we een film ('Lost in Translation') zien, als taak voor het vak Engels. Deze hebben we maandagmiddag op school gezien. Het was een leuk en, een beetje, ontspannend moment, maar we moesten nog op verschillende zaken letten.

De volgende dag moesten we ook allemaal fris en monter op school zijn, want dit was de dag dat we een consultatiemoment hadden met Ann Gemoets voor het vak Sociologie. Dit was heel leerrijk, want we hadden hierover allemaal wat vragen. De taak liep al vlotjes, maar door het gesprek gaan we er sneller op voor uit.

Woensdagmiddag was dan het moment aangebroken dat we een consultatiemoment hadden voor het vak Engels. We hadden één luisteroefening en de vragen over talk show volledig gemaakt. De lector stelde ons vele vragen waarop we nauwkeurig op antwoordden. Het enigste deel dat we nog moet maken, is de effectieve talk show. We hebben er al een paar keer over gebrainstormd en we zijn overeengekomen dat het er één zal zijn in de richting van Oprah Winfrey.

Zo, dit was het zo wat voor deze week, maar er volgt ongetwijfeld meer nieuws over ons groepje.

Tot dan!Week 5

{ 14:45, 17/3/2009 } { 0 comments } { Link }

We zijn een weekje verder en hebben ons handen vol.

Zo hebben we onze tijd nuttig besteed met het maken van allerlei taken voor het vak Engels. De luisteroefeningen en de talk show zijn bijna klaar. Ondertussen hebben we ook de film gekozen die we moeten zien tegen het volgende consultatiemoment: "Lost in translation". Daarvoor moeten we enkel nog een dag kiezen wanneer iedereen van ons groepje aanwezig kan zijn.

Verder hadden we ook allerlei andere taken te doen. Voor het vak sociologie moesten we advertenties analyseren en beschrijven. Dat loopt ook heel vlotjes.

Als we dit tempo kunnen volhouden, zijn we zeker van een geslaagde exploratieperiode!

Meer nieuws volgt...Week 4

{ 13:37, 4/3/2009 } { 0 comments } { Link }
De exploratieweken lopen op volle toeren. Iedereen was vandaag druk aan het werken aan de tweede opdracht voor het facet Nederlands: de screening van een advertorial en een website.

De eerste beslissingen voor het facet Frans werden ook reeds gemaakt en we gingen gemotiveerd aan de slag. Morgen komen we met zijn allen samen om te vergaderen over de opdrachten voor het vak Engels.

Het is misschien een voorbarige conclusie, maar we staan er goed voor!

Tot binnenkort voor meer exploratie nieuws.. :)

Start tweede exploratieweek

{ 10:09, 16/2/2009 } { 0 comments } { Link }

Vanochtend vroeg verzamelden we allemaal gemotiveerd in aula Kockx waar we van mevrouw Meerts een gedetailleerde uiteenzetting kregen over het verloop van de tweede exploratieweek.

Morgen beginnen de eerste consultatiemomenten met de lectoren van ondermeer Frans en Engels en staat er ook een gastcollege op het programma voor het vak Sociologie. Wij kijken er naar uit!

Tot de volgende!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Links


Categories


Recent Entries

We zijn er bijna..
Week 6
Week 5
Week 4
Start tweede exploratieweek

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer