Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

1CMF.7


Logboek van Christophe Vandenkerchove, Max Greyson, Sevgi Balli, Floris Hendrickx en Tom Verbruggen

Home | My Profile | Archives | Friends

WEEK 12

Posted at 13:53 on 13/5/2009
Hierbij een update van formaat!

De exploratieweek is bijna voorbij. We werden geconfronteerd met hoe moeilijk een achterstallige planning in te halen is. Dat is ons grootste probleem gebleken. De groep stond er niet zoals in het 1ste semester. We waren ook een "bijzondere" groep met een mix van IT-studenten, "normale" studenten en dan nog iemand die uitgeschreven was vorig (!) semester. Dit had meestal tot gevolg dat de explotaken die opgesteld zijn met het idee dat er 6 personen zouden aan werken nu quasi altijd op de schouders van 2, 3 personen terechtkwamen. Dit was enorm moeilijk. Van op voorhand plannen was opeens geen sprake meer. Met de tijd verloren we dan ook onze moed en motivatie. We hadden ook het gevoel dat inhoudelijk de taken niet meer van hetzelfde niveau waren als in het 1ste semester, iets dat ook aan onze motivatie knaagde. Het liep gewoon allemaal niet zo vlot meer. Dit probleem is meermaals aangekaart bij de exploratieverantwoorderlijke, maar zonder gehoor. Daarom hebben we ons maar proberen te behelpen met de middelen en mankracht waarover we (soms) beschikten.

We hebben wel belangrijke lessen getrokken uit deze rampzalige tweede exploratieperiode. Als het niet klikt in het groepje moeten we de stekker sneller uittrekken of toch maatregelen nemen. Dit hebben we veel te lang uitgesteld tot we er niets meer aan konden veranderen. Ik ben persoonlijk alvast niet tevreden over de resultaten en hoop dat ik mij toch kan bewijzen in de nakende examenperiode, waar ik door deze exploratiechaos nog niets voor heb kunnen voorbereiden...

Dit is ons laatste berichtje, hopelijk tot de volgende keer in het 2de (!) de jaar Commerciële Communicatie (voor mij persoonlijk dan toch ;-) )

Tom Verbruggen
1CM.F
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

week 10

Posted at 11:46 on 28/4/2009

Hallo beste bloggers

daar waar we vorige week nog niet echt uitgerust waren van een vermoeiende paasvakantie, zijn we er deze week eindelijk eens goed ingevlogen. onze taak van PRV is zo goed als af. deze moeten we donderdag indienen.

Gisterenmiddag heb ik mijn deel van de taak van Economie ook afgewerkt. Dit duurde wel langer dan verwacht. Vandaag ben ik met Tom verder aan het werken aan de taak van Sociologie. De deadline hiervoor is nu wel akelig dichtbij, en we staan hopeloos achter.

Hoog tijd dus om verder te gaan werken!

Christophe 1cmF

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Een nieuwe week

Posted at 10:19 on 20/4/2009
De Paasvakantie is spijtiggenoeg afgelopen... Maar de zomervakantie komt met rasse schreden dichterbij! Aangezien we als groep niet echt gemotiveerd zijn zorgt dit wel voor enige (gezonde) stress. We gaan er invliegen!

Vandaag ben ik zelf ziek en zal ik vanuit thuis mijn krantenknipsels van Economie afwerken alsook enig opzoekwerk verrichten voor Commerciële Communicatie.

Morgen zou ik normaal gezien terug op post moeten zijn en dan kunnen we eindelijk nog eens afspreken met de voltallige groep!

Nog even doorbijten...

Tom Verbruggen
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Paasvakantie!

Posted at 08:39 on 16/4/2009
Na een deugddoende vakantie en wat persoonlijk studeerwerk is het weer tijd om explo bij de horens te vatten. Vandaag koppelen we het nuttige aan het aangename en spreken we af op een terras in Bornem om de Talkshow van Engels te starten en verdere taakverdeling op te maken.

Laten we hopen op een aangename, maar efficiënte namiddag!

Tot blogs

Tom Verbruggen
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Het vlot niet echt...

Posted at 19:33 on 24/3/2009
Tot onze grote spijt vlot het exploratiewerk niet zoals verwacht. Naar mijn gevoel ging het in het eerste semester veel vlotter. Maar we blijven niet lang bij de pakken zitten. We moeten onze achterstand zo snel mogelijk wegwerken. Daarom zijn er een aantal doeltreffende initiatieven genomen!

Vandaag zijn Christophe en Floris bij mij langsgeweest voor onze strip te shooten voor multimedia en het is een bloedstollende fotoreeks geworden. Maar we gaan nog niet teveel zeggen kwestie van de spanning erin te houden!

Dan hebben we ook de voorlopige versie van Engels afgewerkt zodat we deze morgen kunnen verdedigen tegenover mevrouw Weuts.

Doordat we als groep 7 altijd gedoemd zijn als laatste te komen hebben we morgen een overvloed aan springuren die we gaan invullen met hard labeur.

Zo gaan we frans bij de horens vatten en Commerciële Communicatie aangezien we bij deze 2 vakken het meeste achterstand hebben opgelopen.

PR.V gaat ook niet echt vlot, al is dat niet alleen te wijten aan ons. Door de ziekte van mevr. Robbijns krijgen wij heel weinig informatie door en organisatorisch loopt alles ook eigenlijk mis (hoorcolleges, explotaken). Maar beterschap is in zicht!

Ziezo, weer even een update! Hopelijk kan de volgende update iets positiever van aard zijn!

Tom Verbruggen
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Update!

Posted at 13:22 on 5/3/2009
Het werk vlot goed! Nederlands is ingediend en de taken van PR.V & Commerciële Communicatie worden opgestart as we speak.

Vandaag gaan we tijdens de springuren verder werken aan PR.V, een bedrijf zoeken en online zoeken naar pr voorbeelden.

We gaan vanmiddag ook naar de Nike store in de stadsfeestzaal om de storecheck voor te bereiden voor Commerciële Communicatie!

We komen op dreef!

Christophe
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Exploratie week 1 en verdere planning

Posted at 15:54 on 2/3/2009
De eerste exploratieweek van het 2de semester was een succes! We hebben namelijk de wedstrijd gewonnen waarbij we een onbekend land creatief moesten voorstellen: "Kinepolis: here we come!"

Nu zijn de lessen weer van start gegaan en dienen we terug alles op te starten en af te werken.

Morgen tijdens de middagpauze zullen Christophe en ik voortwerken aan de taak van Nederlands (screening advertorial & website)

Donderdag hebben we door de afwezigheid van mevr. Robbijns extra uurtjes vrij die we kunnen gebruiken om PR.V en Comm. Comm. op te starten.

Het zal een drukke week worden!

Tom Verbruggen
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

1CMF. 7

Posted at 10:45 on 20/2/2009

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Werkdag 1

Posted at 15:01 on 17/2/2009

Vandaag werken we voort aan Commerciële Communicatie, enkele voorbeelden zoeken die we morgen kunnen voorleggen aan mevrouw Claessens.

De ideeën liggen op tafel voor het onbekende land en worden binnen een uurtje besproken met de betrokken leerkrachten.

Ook is de individuele taak van Nederlands bij de meeste groepsleden zo goed als afgerond.

Zo dadelijk zullen we even samen zitten om de opdracht van PRV even te bespreken en de taken te verdelen. we hebben immers wat meer tijd door da afwezigheid van Mevrouw Robijns, die deze week niet meer aanwezig zal zijn op school.

Zoals we op voorhand wisten, werken is de boodschap!

 

Tom Verbruggen

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

1CMF.7

Posted at 15:10 on 16/2/2009
Het blog van Groep 7, klas 1CMF
Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer