Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Untitled

Still love u

14:36, 29/9/2008 .. 0 comments .. Link

Het is alweer een tijd geleden dat ik hier iets opgezet heb. Inmiddels is er weer veel gebeurd en is de liefde tussen ons voorbij. Ik mis je echt elk moment van de dag en het breekt me dat ik zonder jou moet leven. Vandaag mijn 1e chemotje gehad van de 5 en voel me echt ziek en het enige waar ik de hele dag denk ben jij inez. Kan alleen nog maar denken aan de mooie momenten van ons samen. Zoals lachen om dingen wat alleen wij begrijpen en wat onze humor is. Ik mis je in mijn leven inez het voelt rot om niet met je te praten en te lachen. Kon ik maar gewoon even bij je zijn en je laten merken hoeveel ik voor je voel. Alle liefde in mijn hartje is maar voor 1 meisje en dat ben jij. Je hebt iets met mijn hart gedaan wat nooit iemand anders heeft gedaan en nu kan mijn hart niet meer zonder je. Je zult wel denken wat een geslijm maar dat is het niet het is de waarheid. Luister op dit moment Noche de entierro en de tranen stromen over mijn wangen.

IK KAN NIET ZONDER JE !!

ik mis het samen lachen, samen praten, samen huilen ... ik mis JOU

 

 Voor mijn lieve mooie nona

21:11, 15/7/2008 .. 0 comments .. Link

Heey mooie lieve nona van mij !!

Een paar daagies hier even niks geschreven dus daarom nu maar weer een berichtje. Ik wil je echt bedanken dat je er altijd voor me bent net zoals vandaag want hoe kut ik me ook voel jij steunt me bij alles en beurt me weer een beetje op. Je wil echt niet weten hoe dankbaar ik je hier voor ben schatje. Ik schrijf dit met tranen in mijn ogen omdat ik gewoon niet kan bevatten hoe zo'n mooie lieve nona verliefd op mij kan zijn. Wil echt bij je zijn en even met je knuffelen want dat heb ik nu echt even nodig. Morgen even naar het ziekenhuis en dan effe aanhoren want hun nu van de situatie vinden want de afgelopen 2 dagen gaat het weer even helemaal slecht. Hoop echt dat ik even medicijnen kan krijgen voor zaterdag dan kan ik tenminste de hele tijd met je knuffelen en dansen en je sexy mondje zoenen. Schatje je bent echt zon super vriendin dat meen ik echt uit heel mijn hartje. Wil echt mijn hele leventje met je delen en je de gelukkigste vrouw maken die er is. Laat jou echt nooit meer gaan want zonder jou wil ik echt niet leven. Je bent echt mijn toppertje 4 ever and ever . Jij & ik de gilaaaaasteeee !! Schatje als ik bij je ben laat ik je niet meer los en ga ik even alles goed maken.

LOVE YOU 4 EVER AND EVER !!!     kus op je toetie  van je lover  Aku cinta kueLiefste schatjee van de Hele Werelddd

12:17, 13/7/2008 .. 0 comments .. Link

Sorrryyyyy Liefieee voor mijn Ochtend Humeurr
Maar dat wil Niet zeggen dat ik niet van jou Hou!!  Want dat doe ik nog steeds Superrrr veeel!! Of zelf nog meer dan gisterr!

Ik Heb zeker wel zin om naar Ibizaa te gaaan!!  En helemaaaaaaal met jou moppiee!!  
Lekker 's nachts   . . . . . zwemmen met jou  Whoeei dat wil ik wel !!
En ook lekker op stap met jou!! Helemaaal gilaaa!!! Lekker met je dansennnn!!  
HEB ER NU AL VETTEEEE ZIN IN!!!                  
En we gaan ook zeker zwaar veel Romantische dingetjes doen liefiee  Word echt een super vakantie met jou !! Weet ik zeker!

Nou ga ik ff stoppen want ga ff naar me pa en ma, anders gaan die zeuren dat ik hele dag niet beneden ben enzo ..
IK DOE SUPER VEEEL VAN JOU HOUDEN SCHATTTTT
Wil voor alijd bij je zijn!! En je nooooit kwijtraken moppieee!!!
Aku Cinta Kuee!!!
Kus op je mooie toetieee
Je vriendinnetjeeee11:34, 13/7/2008 .. 0 comments .. Link

hey lief schatje van mij !!!!!

zomaar ben je nu chaggoooo mevrouw ochtend humeurtje maar toch vind ik je wel schattig hoor lekkkere toetie van mij. En is het kwartje eindelijk gevallen over dat wat ik bedoelde haha  Binnekort wij samen IBIZA  24 uur per dag bij jou zijn en je zoenen enz. en samen dansen lekker tegen je aan  lekker samen met je zwemmen en romatische dingen doen enzo   je bent echt mijn lieve sexci schatje 4 ever en i love you so much 4 ever and ever.     JE BOYFRIENDLove you so sayang!!

02:08, 13/7/2008 .. 0 comments .. Link

Liefieee...
Het is  nu 3:10 en ik wist dat je weer iets geschreven had op dit blog voor me :) Dus ik wou je even terug schrijven omdat ik je zo mis...

Ik ben net thuis en heb je al gebeld enzo .. maar ik mis je gwn super erg en ik wou dat ik nou naast jou kon gaan slapen ensoo.. Lekker bij je in je armen liggen en ff knuffelen en je zoene enzo :$ En dan zoals ik al zei; lekker ik jou armen in slaap vallen.
En dan weer wakker worden en jou mooie toetie als eerst van de dag zien (L)

Ik vind je echt super super super lief en je bent echt mijn schatje voor altijd en wil je echt never nooit kwijtraken!!! Ik wil er voor altjd voor jou zijn om je te steunen enzo!! Om je te laten lachen en je gelukkig te maken in dit leven! Ik hoop dat ik die kans mag krijgen enzo en dan ga ik je proberen echt super gelukkig te maken! En laat ik je nooit meer gaan!!

Ik heb je brief nou op mijn schoot liggen en ik had hem toenstraks al klaar gelegd zodat ik hem mee naar bed neem :$ En ik ga hem eerst nog een x lezen voor ik ga slapen!! Kvind je brief echt onwijs lief!!! Echt super lief dat je die naar me hebt geschreven!! Ik zal hem voor ALTIJD bewaren!! Wel wil je morgen echt super graag zien!! K hoop echt dat je eindelijk eens naar huis komt enzo! Zodat ik naar je toe kan komen om voor altijd voor je te gaan zorgen!! (L)

Ik ga nu maar eens slapen denk ik.. Begin last aan mijn rug te krijgen :P
Hou echt super veel van je schatje!! En wil je echt Nooooooit meer kwijtraken! je bent echt mijn toetie for life!! En samen zijn wij 1 loveeeee!! De gilaasteeee :D

Aku cinta kueeee!!!! (L)
Dikeee kusssieeee op je toetieee!!! Mijn sexcii mannetjeeee (K) mwaaaah
(L)(L)(L) Jou kleine meissieeebecause i miss you

00:21, 13/7/2008 .. 0 comments .. Link

Het is nu half 2 snachts en jij bent nu lekker aan het stappen en ik lig hier in mijn bedje te wachten tot dat je terug bent. Heb het gewoon koud joh van dat scooter rijden  kwamen nog paar mensen tegen dus daar nog even mee gepraat. Mis je echt super erg joh  Morgen kom ik pas in de middag thuis want opa & oma krijgen eerst tantes hiero op bezoek  Mja.........Heb echt zin om je te knuffelen en te zoenen echt niet normaal  achja ik denk dat je over 2 uurtjes pas thuis ben dus hoop dat ik dat vol houd maar denk van niet                  LOVE YA SOOO MUCH     op je toetie18:32, 12/7/2008 .. 0 comments .. Link

tja wat doe je als je je schatje wilt spreken maar het kan niet omdat ze werken is  ??? precies dan maar een blog maken haha.

Je bent nu druk aan het werk nog een uurtje en ik ben nog steeds op mijn vervelende langzame opa aan het wachten dus denk ik laat ik maar even een blog voor je schrijven. Vind het echt bijzonder dat we echt met de dag meer naar elkaar toe groeien want het voelt echt fijn. Vond het gister ook echt gezellig om met je te praten en te lachen wij kunnen met zijn 2tjes echt iedereen gek maken haha  DEV & INEZ DE GILAAAASTEEEEE !!!  Dit is wel wat beter leesbaar als mijn brief he haha  Heb op dit moment weer eens super erge pijn in mijn buik echt vervelend man maarja niks aan te doen. Gewoon veel aan jou denken dan word het wel minder. Kan maar niet stoppen met zeggen hoe mooi en lief je bent  sexci toetie van me !! AKU CINTA KUE SAYANGKU !!!
About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Still love u
Voor mijn lieve mooie nona
Liefste schatjee van de Hele Werelddd
Untitled
Love you so sayang!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer