Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Eerlijk geld verdienen met 1st Affiliate Club, kan dat?

22/10/2008 - Eerlijk geld verdienen met 1st Affiliate Club, kan dat?

 

Is het mogelijk geld te verdienen met 1st Affiliate Club? Ja, absoluut! De 1st Affiliate Club is simpelweg een heel goed doordacht systeem waar iedereen van profiteert! Het 1st Affiliate Club systeem heeft niks met pyramide systemen of mlm (netwerk marketing) te maken.

 

Uiteraard zal de 1st Affiliate Club mooi geld verdienen, maar uiteindelijk moeten zij het hele affiliate systeem onderhouden. Ik heb daar helemaal geen problemen mee want het vergt heel wat werk, zeker met de affiliate software die zij gebruiken.

 

Iedereen krijgt een gratis domeinnaam, gratis hosting, gratis $50 advertentiekrediet voor Google Adwords, $25 voor Yahoo! Search advertenties, 1 euro per lead en zeer goede ondersteuning van zijn Affiliate Manager. Het verwondert me dat niet iedereen zich inschrijft voor de 1st Affiliate Club, dus zij lopen best wat risico.

 

Je moet niet denken dat je miljonair zal worden met het systeem, maar een redelijk inkomen zit er toch wel degelijk in. Ik heb in het verleden aan zoveel zaken meegedaan en 1st Affiliate Club is het eerste online programma waar ik kan zien hoeveel ik verdien en in tegenstelling tot andere programma´s word het ook keurig uitbetaald. In het verleden heb ik meegedaan met DHS wat mij niks opleverde en ik heb nog een hoop geld aan andere thuiswerk, bijverdienste en email programma´s uitgegeven. Ik doe nu een maand en verdien er niet slecht aan. Ik denk dat als ik mij volledig op het systeem van de 1st Affiliate Club concentreer dat ik een full time inkomen kan opbouwen.

 

1st Affiliate Club is op dit moment het enige systeem waarmee je geld verdienen kunt op een eerlijke manier. Als er meer en betere programma´s zijn als 1st Affiliate Club, die je kunt doen als bijverdienste of als volledig thuiswerk dan hoor ik dat graag.

 

Neem zeker eens een kijkje op hun website!

 

www.1staffiliateclub.com

 

Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Eerlijk geld verdienen met 1st Affiliate Club, kan dat?

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS
1st Affiliate Club
1st Affiliate Club
Bijverdienste
Thuiswerk
Thuiswerk Club (forum)

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer