Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

explo groep 3


Dit is het weblog van Stephanie Aerts, Ciska Bosschaerts, Lies De Borger, Elien Leys en Evi Verswyvel.

Home | My Profile | Archives | Friends

week 8

Posted at 16:08 on 4/4/2009

Zo, we hebben er weer een enorm drukker periode opzitten!

 

Op dinsdag hadden we consultaties voor Frans, PRV, Economie en feedback Nederlands. Dit zijn heel wat afspraken op één dag! Dinsdag was er dan weer een consultatie voor CC.

 

Niet enkel de exploratieopdrachten kregen onze aandacht. Maandag moesten we voor multimedia een fotostrip inleveren. Een stripverhaal met minstens 9 verschillende foto's die we zelf hadden genomen. Donderdag was er de presentatie van Engels. Deze telt mee voor het examen dus best een belangrijke taak. De opdracht bestond eruit een product uit te vinden en op een originele manier te komen voorstellen. Ten slotte was er vrijdag met een test van Frans op het programma.

 

Tijd voor wat welverdiende rust!!! Lang zal het niet duren want het is de bedoeling deze twee weken toch al wat te leren en samen te vatten voor het examen. Ook moeten alle taken afgerond zijn tegen week twaalf, de vierde week na de paasvakantie. Dit is niet meer zo lang en er moet nog heel wat gebeuren! Communicatieinstrumenten voor PRV en CC bespreken, advertenties uit Maxim becommentariëren voor sociologie, artikels zoeken en beoordelen voor economie, een fotodossier voor beeldtaal aanleggen, een storecheck en bedrijfsbezoek verwerken,... .

 

Binnen twee weken zijn we er weer!

Lies and the ladies.

Post A Comment!<- Last Page | Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer