Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

explo groep 3


Dit is het weblog van Stephanie Aerts, Ciska Bosschaerts, Lies De Borger, Elien Leys en Evi Verswyvel.

Home | My Profile | Archives | Friends

Week 12 - Exploratie week

Posted at 20:34 on 12/5/2009

Het zit er bijna op!

We zijn al halfweg in de exploratieweek maar hierna hebben we heel wat werk voor onze examens. Dus iedereen heeft het druk druk druk.

We moeten deze week met onze explo groep heel wat taken inleveren of voorstellen. Maandag moesten we een Talk show organiseren en voorstellen voor Engels. We moesten ons baseren op een film. Wij kozen voor Slumdog Millionaire. De presentatie ging vlot en onze leerkracht was tevreden dus wij ook.

Dinsdag hadden we twee voorstellingen nl. voor Sociologie en Frans. Voor Sociologie moesten we een presentatie geven voor de klas over de advertenties in Maxim. Voor Frans moesten we ook weer een presentatie geven. Hiervoor moesten we twee campagnes voorstellen en vergelijk. Wij kozen voor iDA en Happy Body. Deze twee presentaites zelf zijn goed verlopen maar de dag ervoor zijn er enkele communicatie problemen voorgevallen. Maar dit hebben we als een groep kunnen oplossen ondanks alle stress.

We hebben heel de dag hard gewerkt, vooral aan onze taak voor Mulitmedia. Helaas wou de printer niet meewerken waardoor ons concept een beetje werd 'geruineerd'.

Woensdag hoeven we alleen maar naar een consultatie voor Mulitmedia en Beeldtaal. Maar dat wil niet zeggen dat we niets te doen hebben.

Economie staat op donderdag in onze agenda's geschreven. Het zal wel moeilijk worden om dit te leren maar hopelijk gaat alles goed. Naast Economie zullen we ook terug heel hard moeten werken voor de deadlines voor vrijdag.

Vrijdag is een zéér drukke dag. Terwijl alle andere klassen uit 1CM een rustige vrijdag hebben, hebben we een hele drukke afsluiter. We moeten onze portfolio voor Nederlands en fotodossier voor Beeldtaal inleveren.

Wij hebben vrijdag drie presentaties. We moeten onze campagne voorstellen voor PR, onze moodboard presenteren voor CC en onze verzonnen politieke partij verdedigen voor Multimedia. Daarnaast moeten we een ook bezoekjes brengen aan Mevr. Van Os. Zij zal ons beoordelen op de reader teksten.

Zoals je dus kan lezen hebben we het druk gehad en zal het nog stukker worden.

 

Wij hopen dat jullie met plezier onze blog hebben gevolgd want dit is waarschijnlijk onze afsluiter. Het academiejaar 2008-2009 komt stilletjes aan op zijn einde. We hebben er met volle teugen van genoten hoewel we ons wel afvragen of de veranderingen op Plantijn Hogeschool al optimaal zijn.

 

Groetjes Ciska en mijn collega's

Post A Comment!



<- Last Page | Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer