Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
beautiful you. Home | Profile | Archives | Friends
hey! mijn naam is Anne en dit is mijn beautyblog. Je kan hier vooral informatie vinden over verschillende stylen en looks. En natuurlijk ook voor verschillende gelegenheden.

Naturel of kleur?1/2/2013
Hee meiden! dit is me eerst blog die ik voor jullie schrijf. Ik wil het gelijk hebben over make-up. wat is nou beter? naturel of kleur? veel meiden tegenwoordig dragen veel make-up terwijl dat helemaal niet nodig is. Soms weten ze niet hoe ze een naturel look nou echt moeten maken. Hier staat informatie over beiden looks. Het eerst gedeelten gaat over de naturel look, daarna over de kleur make-up. Veel meiden denken bij een naturel look aan bijna make-up loos dit hoeft helemaal niet het gevalt te zijn. Naturel make-up kan heel mooi zijn als je het goed aanbrengt, bij naturel make-up moet je vooral opletten dat alles wat je opbrengt niet te dik is. ogen: Bij je ogen is het vooral belangrijk dat je een naturel kleurtje uitzoekt die goed bij je huidskleur past. stel je bent getint neem dan een oogschaduw met een bruinachtige tint. Ben je blank, neem dan een oogschaduw met meer roze tinten. om de look af te maken kan je een beetje mascara op doen. lippen: bij de naturel look is het belangrijk om een zachte kleur te kiezen. dus geen felle lippen voor deze look. ik raad een lichtroze lippenstift of lipgloss aan. Een blanko lipgloss kan ook heel mooi zijn. gezicht: Op je gezicht kan je helemaal geen make-up doen of je doet een klein beetje foundation en/of poeder. tip: let goed op dat dit overeenkomt met je eigen huidskleur! Meiden dragen vaak make-up omdat ze het mooi vinden, maar wat mij opvalt is dat de make-up steeds saaier word. Een beetje mascara en een klodder foundation zo denken ze vaak klaar te zijn, maar dit gaat saai worden. waarom ga je niet voor een iets gedurfdere look? ogen: Je wimpers zijn natuurlijk heel belangrijk voor je look gebruik daarom goede mascara. Tegenwoordig kan je ook mascara's kopen met extra zwart effect zodat het er niet grijzig uit gaat zien. Je kan natuurlijk ook experimenten met gekleurde mascara's denk bijvoorbeeld aan blauw en paars. Ook de oogschaduw kan vrolijker probeer eens wat met kleur? Die saaie bruine en baby roze oogschaduw's hebben we nu toch allemaal wel gezien. Ga een keertje voor een felle blauw, donker paarse of gif groene oogschaduw! Maak je look helemaal af met een lijntje eyeliner. lippen: saaie dag op school of avondje uit? ga voor gewaagde lippen, laat iedereen zien dat jij er ook nog bent en val op. Of je ze nou donker rood doet, fel roze of er een gele tint over heen laat lopen prima. Natuurlijk laat je je lippenstift glanzen met een mooie kleurloze lipgloss. gezicht: Op je gezicht kan je een foundation doen en/of poedertje, maar zo is je gezicht helemaal de zelfde kleur. Probeer je gezicht op te lichten door onder je wenkbrauwen, onder de ogen en op de neus. Op je jukbeenderen kan je nog een mooie bronzer doen. Iedereen zal zien hoe geweldig jij er uit ziet. Ik hoop dat jullie wat hebben aan deze tips en adviezen. Wil jij iets heel graag weten over een bepaald onderwerp van make-up of mode? Laat het me gerust weten en misschien maak ik er wel een blog over. Veel make-up plezier!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer