Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

2011

Trip 2011

Rooftop Garden

Wouw deze plek is echt cool. Alleen jammer dat er een leeftijdsgrens aan zit (namelijk 21 jaar).

 

 

Belverdere Castle

Posted in Central Park
Kasteel in Central park welke op een hoog punt staat in het park. Toegang gratis. Maar je moet wel trappen lopen. Als je naar het hoogste punt gaat (torentje) heb je een mooi uitzicht over central park en zie je de wolkenkrabbers.

link

Posted in Central Park
http://www.centralpark.com/

Balto (Hachiko)

Posted in Central Park
Het beeld van Balto, een hond staat op een rots naast het pad welke naar het noorden loopt in Central Park (richting the Zoo). Het beeld is ter ere van een hond. In 1995 is een animatiefilm uitgebracht, het verhaal is gebaseerd op "de great race of Mercy" en de sledehond Balto.

Strawberry Fields

The John Lennon Memorial in Central Park.

Op 8 december 1980 is John Lennon doodgeschoten toen hij thuiskwam. Hij woonde in een appartement aan 72th street Central Park West. John Lennon, zijn vrouw en kind kwamen veel en vaak in Central Park, Strawberry Fields is een memorial voor John Lennon

 

 

Cleopatra's Needle

Posted in Central Park

Tips - Tips

Cleopatra's Needle in New York - Central Park

In Central Park staat een Egyptisch monument (Obelisk), = Cleopatra's Needle. Eenzelfde monument staa over de hele wereld in verschillende steden.

Het monument in Central Park heeft een incriptie over Thutomoese III. Het monument weegt 220 ton is 69.6 feet hoog. 69.6 feet is 21.1 meter. 

Het monument stond in Heliopolis is verhuisd naar Alexandria. Later naar London verhuisd en in 1881 is het terecht gekomen in New York.

 

Hosting door HQ ICT Systeembeheer