Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Kickoff

Nieuwe uitdaging

20:23, 8/9/2012 .. 0 comments .. Link
Het leven bestaat uit een reeks uitdagingen. Je weet niet wanneer de volgende komt, meestal wel wanneer je in een nieuwe uitdaging zit. Ik zie het als groeimomenten in het leven van een ieder.
Sommige uitdagingen zijn vervelender dan een ander, maar uiteindelijk (na afloop van "een uitdaging") kom je er rijker uit.

De uitdaging Kilimanjaro begint al eind 2001. December 2001 staat in het teken van Nepal. Een maand lang door het land van tempels, Boeddhisten en vooral bergen. Heel veel hoge bergen. Het land van de Mount Everest. Die heb ik dan niet gezien, maar slapen op 3500 meter hoogte en de dag daarop een bezoek naar een boeddhistisch bedevaartsoord op 3950 meter hoogte geeft een enorme kick. Met alleen maar bergen om je heen. Ik keek alleen maar omhoog naar de helblauwe lucht met de toppen om je heen. Dan voel je je pas klein, Moeder Aarde in vol ornaat rondom je.

De afgelopen 10-11 jaar heb ik altijd een speciaal plekje gehad voor Nepal. Als ik terug had gekund, dan had ik dat gedaan, zonder te twijfelen.

Vorig jaar zag ik het laatste stuk van een documentaire over een aantal slachtoffers van de Volendam brand. Zij stonden op de top van de Kilimanjaro.
Mijn volgende uitdaging !?!
Ik ben gaan kijken naar expedities naar de Kilimanaro en kwam al snel uit bij Mountain Network. Een aantal jaar geleden hebben zij een lustrumfeest voor mijn toenmalige werkgever georganiseerd.

De informatie-avond eind januari van dit jaar versterkte mijn gevoel.
Ik ga de Kilimanjaro beklimmen. Aantal documenten opgestuurd en eind september gaat het gebeuren. Samen met een oud-collega gaan we er voor.

Wat er tussen het besluit en de reis is gebeurd, read the next blog.......


About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Nieuwe uitdaging

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer