Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Hallo hier Yip

Description
My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Spannend telefoontje

Aan het eind van deze leuke maandag stond er een spannend berichtje op het antwoordapparaat: de manager van een bedrijf waar ik gesolliciteerd heb, wil graag met mij van gedachten wisselen over een functie die vacant is. Had ik niet meer op gerekend. Ben benieuwd! Bellen morgen.

Vanmorgen eerst gezellig koffie gedronken bij iemand die iets wilde weten over mijn schildercursus abstract schilderen. Al mijn oefeningen laten zien en er lekker over doorgekletst. Altijd inspirerend én geeft een gevoel van ik wil aan de slag.

's Middags ook gedaan bij mijn schilderclubje. Lekker bezig geweest en de tijd vloog om. Al met al een heerlijk dagje. Morgen staat ook in het teken van kunst: dan ga ik met een oud collega naar Zwolle waar Marthe Roling 50 portretten van haar (overleden) echtgenoot heeft hangen. Ook hiervoor geldt: ben benieuwd.


Posted: 20:02, 15/2/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Indrukwekkend afscheid

Afscheid nemen van een heel jong mens is onbegrijpelijk. Waarom zo vroeg? Een indrukwekkende en liefdevolle uitvaart helpen een mooie herinnering te creeren. Er aan terug denken doet glimlachen. En zo wil je natuurlijk iemand herinneren. Een emotionele dag.

s'Avonds een verjaardag waar je je dan verbaast over de futuliteiten waar men zich druk over maakt. Met de volgende dag hoofdpijn als gevolg.

Frisse lucht doet dan wonderen en mijn gedachten verzetten op mijn schilderclubje doet dat ook. Weer een leuk oefenwerkstuk gemaakt!


Posted: 20:09, 10/2/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Nieuwe week...

Nieuwe kansen. Vacature gevonden voor administratief medewerker bij Nierstichting. Een functie op de afdeling Service & Administratie. Voor 22,5 uur. Lijkt mee een afwisselnde, niet te verantwoordelijke baan voor een prettig aantal uren. Dus een brief maken deze week.

Maandag de 4e les van de olieverfcursus. De werkstukken worden al  heel wat. Het eindresultaat zal verrassend goed zijn. Heb zin om deze techniek ook te proberen met een portret(je). Uitdagend!

Dinsdag de begrafenis van Dominique. Wordt vast een indrukwekkende dag. Hoop dat het een beetje plezierig weer is.

De rest van de week nog even geen goed zicht op. Wordt vervolgd.

 


Posted: 19:27, 7/2/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Wat een dag

Wat een dag vandaag. Een trieste dag, want nichtje Dominique is vannacht overleden. Eerder deze week vijf jaar geworden en al haar hele leventje lang aan het knokken tegen leukemie. Heel erg verdrietig. Zo;n vrolijke vechter.

Zijn even op bezoek geweest bij moeder en oma. Daarna voor de afleiding naar de bieb om allerlei bladen door te bladeren  bij een bekertje thee. En de gedachten verzetten door een nieuw recept voor pompoensoep te proberen. Die was overigens heerlijk.

Zou vandaag naar Zwolle; tentoonstelling van marthe roling, met een oud collega (die ook ongeneeslijk ziek is). Voor haar een teleurstelling, want ze keek er naar uit. We gaan nu volgende week. Wat in het vat zit verzuurd immers niet.

 


Posted: 19:31, 5/2/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Ontspannen met olieverf

Vandaag stond in het teken van cursusdag 2 van de olieverfcursus. Een leuke, intensieve én ontspannen dag. Het paneeltje waarop we een roos in bloei schilderen, heeft nu twee lagen verf gehad. En, anders dan de oude meesters, hebben we de achtergrond alvast donkder geschilderd, zodat we onze blome als bloem zien worden. Lekker bezig geweest.

Helaas ook een minder leuk bericht: geen uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Jammer. Op naar de volgende kans.

Morgen ga ik lekker op bezoek bij een goede vriendin in Haarlem. Lekker lunchen en daarna naar mijn zussen en broer om een leuk feestje te bedenken voor onze moeder die 80 wordt in april.

Fijn, zoveel vrije tijd...


Posted: 19:57, 1/2/2010
Comments (1) | Add Comment | Link

Weekeinde

De week is alweer om. et een heel leuke zaterdag achter de rug. Ben nl begonnen met een vijfdaagse cursus olieverf schilderen volgens de oude meesters. Eigenlijk niets voor mij, want het is 'fijn' schildern; gepiel dus. Het is op uitnodiging dus ik dacht die kans om kennis te makenmet dit materiaal krijg ik niet gauw weer. Vandaar.

Vrijdag ook op banenjacht geweest; eerst in Amersfoort bij een Repro-bedrijf en daarna op een banenmakrt in Hilversum voor de zorgbranche. Beide hebben helaas niets opgeleverd.

Ook op INternet en in de krant staan geen geschikte vacatures. Ben benieuwd hoelang het duurt voordat ik weer een leuke functie vindt. Ik houd moed...

 

 


Posted: 19:58, 31/1/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Inspirerende dag

Een inspirerende dag gisteren. Een gezellige lunch met een zakenrelaties die mogelijk een of meer klussen oplevert. Daarna een bijeenkomst met zzp-ers die op een of andere manier met elkaar verbonden zijn binnen het netwerk ExperiencePlus.

Het kennismaken met elkaar en horen waar iedereen mee bezig, maar vooral waar we elkaar in zaken kunnen versterken is inspirerend.

Op weg naar huis nog even de laatste de laatste tekenles gevolgd met als thema 'winter'' was een mooie creatieve afsluiting van de dag.

Vandaag staat in het teken van een belangrijke sollicitatie en een banenmarkt in de zorg. Ben benieuwd of daar wat voor mij te vinden is.


Posted: 12:57, 28/1/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Zoektocht nieuwe job

Deze maand staat in het teken van het zoeken naar een nieuwe job. Dat betekent veel googelen en zoeken naar leuke, afwisselende banen waar ik enthousiast van wordt.

Dat valt nog niet mee. Tot nog toe heb ik er nog maar weinig gevonden. Maar ik blijf lekker bezig, omdat ik het plan heb opgevat een website te maken met het creatieve cursusaanbod in het Gooi. Een zinvol platform waar iedereen die een cursus of workshop zoekt, het aanbod kan vinden. Een leuke bezigheid naast het zoeken naar een baan.


Posted: 17:16, 26/1/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer