Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

2BE

groepssamenwerking

11:29, 24/4/2008 .. 0 comments .. Link

De samenwerking in onze groep verloopt heel vlot. dik in orde!! We hebben veel ideeën, vullen elkaar aan, en hebben vooral heel veel plezier!

 Groepsleden groep 2

11:28, 24/4/2008 .. 0 comments .. Link

Ik was als enigste de vreemde eend in de bijt. Maar na twee weken begin ik nu iedereen te kennen. Er is een leuke sfeer in de groep met toffe leden. Echt een leuk project!!!!

AnneliesDe eerste projectweek

11:24, 24/4/2008 .. 0 comments .. Link

Na de eerste briefing hebben we meteen een goede start genomen. We zijn meteen gaan vergaderen en de eerste creatieve ideeën kwamen al meteen boven. De groepssfeer zit zeer goed en we vullen elkaar perfect aan. We hebben de verschillende verantwoordelijkheden verdeeld en iedereen was meteen akkoord met zijn of haar verantwoordelijkheid. Als het zo verder gaat wordt dit een heel productief project maar daar twijfel ik niet over. Tot volgende week.

Groetjes Tessa.Briefing

18:07, 13/4/2008 .. 0 comments .. Link

Op woensdag 9 april hebben wij onze briefing gehad in het reclamebureau LDV. Dit reclamebureau bevindt zich aan de rijnkaai bij hangar 26.

Een half uurtje op voorhand stonden wij met 2 groepen aan de ingang te wachten, samen met Mevr. Van Den Bulck en Mevr. Polders. Eenmaal binnen, werden wij opgevangen door Framke Trousse (Account Executive) en Petra De Roos (Account Director) van LDV United.

In de vergaderzaal werden wij niet langer in spanning gehouden. Onze opdracht luidde als volgt:

De 2 groepen werken rond de nieuwe Kanaal 2, namelijk 2BE. 2BE is een zender met een vernieuwde ambitie. Omdat de pit een beetje uit het merk was, is het tijd voor verandering! En daar mogen wij rond werken. Een eerste opdracht bestaat er uit deze film - en seriezender bij uitstek, te positioneren. Wij houden rekening met de sleutelwoorden van 2BE: kosmopolistisch, trendsettend, urban en gevat. 2BE brengt je op het puntje van je stoel, en is erg fascinerend. De zender richt zich voornamelijk naar een jonge, actieve doelgroep. Zowel mannen als vrouwen.

Een tweede luik bestaat eruit een nieuwe manier te vinden om avant premières aan te kondigen. Bovendien moeten we steeds kijkers blijven uitnodigen. We moeten de kijkers overhalen tot interactie met 2BE. Belangrijk is dat we 2BE het imago geven dé filmzender te zijn bij uitstek.

Een derde opdracht bestaat eruit het 4e seizoen van Expeditie Robinson terug leven in te blazen. Na Expeditie Robinson 100 gaan we terug naar het originele concept: Ne/Bel coproductie Evi Hansen - Maleisië. We moeten ExR  op een leuke manier aankondigen, zodat iedereen zin krijgt om ernaar te kijken, én erover te praten!

En uiteindelijk onze vierde en laatste opdracht: de Champions League aantrekkelijk maken voor alle voetballiefhebbers. We moeten de Champions League populair maken bij een brede publieksgroep: iedereen die van voetbal houdt. En natúúrlijk... wordt de CL uitgezonden op 2BE!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

groepssamenwerking
Groepsleden groep 2
De eerste projectweek
Briefing

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer