Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

30 day challenge


Op deze blog post ik elke dag een bericht van mijn 30 dagen challenge zonder eetbuien en gezond eten en bewegen.

Home | Profile | Archives | Friends


Dag 1 detox

Posted at 18:59, 17/3/2015

vandaag begin ik met mijn 30 dagen challenge. Ik ben de laatste tijd super veel aangekomen door mijn eetbuien en hier wil ik vanaf. ik wil gewoon weer rond de 58 kilo wegen en niet de 65 van wat ik nu weeg. Het klinkt misschien raar maar ik zit gewoon niet lekker in mijn vel nu. Verder heb ik door stress in de thuissituatie en op het werk veel last van eetbuien waarna ik mij vreselijk voel. Lelijk, dik en depressief word ik ervan. Ik voel me dan echt een olifant en ben een aantal dagen vreselijk down. 

Vanmiddag ben ik naar Rita van totaldetox geweest waar ik een lichaamsreiniging kreeg. Ik voel me weer een stukje beter en daarbij ook gemotiveerd om minstens weer 60 kilo te wegen, het liefst 58 kilo want dat is mijn ideaalgewicht. 

vandaag heb ik een halve banaan gegeten, door de stress krijg ik niks meer door mijn keel. Morgen maar weer aankijken hoe het gaat. ik wil morgen eigenlijk graag weer een rondje hardlopen, dan kan ik mijn hoofd leegmaken en me proberen te ontspannen. 

Ik weet echt niet of ik door moet gaat met het wilhelminaziekenhuis, ik heb nu al zo geen zin om vrijdag te gaan werken terwijl het maar 4 uurtjes is... Ik heb er gewoon teveel stress van en dat merk ik in mijn lijf. Maar eerst maar even aankijken. ik heb er alweer knallende ruzie over gehad met mijn moeder, het is soms ook zo'n vreselijk mens. Ik kan er echt helemaal niks mee. Ik kom vanavond niet meer beneden, ze bekijkt het maar.

nou ik ga tv kijken en maar vroeg slapen, ik wil het liefst op dit moment een week slapen en niet eten zodat ik weer op een gewicht ben waar ik mee rond durf te lopen.

xoxo tot morgen 

 

Hosting door HQ ICT Systeembeheer