Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
3 Dagen Dieet

Home - Profile - Archives - Friends

Afvallen in 10 dagen

Posted on 18/2/2010 at 17:42 - 0 Comments - Post Comment - Link

Kun je veel afvallen in 10 dagen? Ja, makkelijk zat, alleen zal het met name water zijn dat je verliest. We houden allemaal een bepaalde hoeveelheid water vast en vrijwel elke verandering in je eetpatroon kan tot gevolg hebben dat je water verliest. Nu is daar weinig tot niks mis mee, maar je moet wel rekening ermee houden dat het hierna niet meer zo makkelijk is. Met een 3 dagen dieet kun je even kijken wat het inhoud.

Je wilt waarschijnlijk vet verliezen. Ga je op een crash dieet, dan verlies je eerst water gewicht en dan begin je vrij rap spiermassa te verliezen. Wanneer je op een soort hongerdieet gaat heeft je lichaam het idee dat er slechte tijden zijn aangebroken. Het beste dat het dan kan doen is een tandje terugschakelen en de stofwisseling verlangzamen. Dat doet het dus door spiermassa te verminderen.

Een betere manier is een verandering in je eetpatroon waarbij je wel nog genoeg binnenkrijgt, maar waarbij je calorie inname gewoon verandert. Je schakelt over van merendeel koolhydraten naar merendeel eiwitten. Het gevolg is dat je spiermassa toeneemt en dat je jezelf over het algemeen fitter zult voelen. Je eet namelijk op de manier waar je voor gemaakt bent en hoe je voorouders eerst aten. Probeer het en je zult zelf ervaren hoe fijn dit kan zijn. Je kunt een 3 dagen dieet volgen zodat jij zelf kunt beslissen of het iets voor je is.
Hosting door HQ ICT Systeembeheer