Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mijn derde zwangerschap.....heel anders

Description

Ben zwanger van ons derde kindje, om alles te kunnen volgen, zal ik zo veel mogelijk bijhouden


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* RJCOMPUTERS

DEEL 4 -DE BLOEDING-

Wat een bloed, ik riep R.J. en ik was helemaal in paniek en moest verschrikkelijk huilen. Dit is niet goed....DIT IS MIS!  de kindertjes die in de deuropening stonden te kijken...ook in paniek van: wat is dit????? R.J. heeft de huisartsenpost gebeld, en we konden direkt komen. Ik kon in heel het huis nog net 1 maandverbandje vinden, want een inlegkruisje was in dit geval niet voldoende! Een buurvrouw heeft op de kids gepast en heb gezegd dat ze op mochten blijven tot we terug waren.

De kinderen moesten erg huilen toen we weg gingen, hartverscheurend...Wij naar het ziekenhuis.....wat een spanning in de auto.....bang...verdrietig....overstuur....allemaal emoties. Bij de huisartsenpost waren ze erg aardig voor ons. Er zaten al mensen in de wachtkamer en de assistent van de huisartsenpost vroeg aan die mensen of wij eerst mochten. Erg lief. We werden geroepen, en gingen naar binnen. Die huisarts vroeg wat er precies gebeurd was en zijn conclusie was dan ook: waarschijnlijk een miskraam.....maar dat hadden we zelf ook wel in de gaten....we vroegen of er geen gynaecoloog was die even kon kijken, hij begreep het....en hij belde de gynaecoloog en die zou komen(van huis) en we konden in de wachtkamer wachten, en dat duurde lang.... sjonge jonge wat een spanning.......De assistent kwam nog naast me zitten, en wreef over mijn been, en zei: wat er ook gebeurd je kunt er niks aan doen, het is niet je eigen schuld. Was erg prettig dat zij zo met ons meeleefde...Eindelijk kwam de gynaecoloog er aan lopen.....gaf ons een hand en werden meegenomen naar de spreekkamer hij zette het echoapparaat vast aan. Ik kon me uitkleden in een kamertje en kon op de stoel gaan liggen, een inwendige echo!!!! neeeeeeeee, ik voelde me al zo vies, maar goed hij was wel wat gewend....Hij zei: zo das een flinke bloeding....maakte me steeds meer zorgen...en het beeld kon ik niet zien...ik dacht: maar beter ook! en opeens zag ik R.J. met een lach kijken.....LACHEN??? OH MEN!!! hij/zij was gewoon vrolijk aan het huppelen en bewegen, ONVOORSTELBAAR! hoe kon dit.....zo veel bloed en dan nog een levend kindje kunnen zien......moets weer huilen maar toen van GELUK!

Hoe kan dit? vroeg ik..de gynaecoloog zei: er kan een bloedvat geknapt zijn in de baarmoeder, maar de baby trekt zich er niks van aan zo te zien!

 Wat geweldig mooi! Wel zei hij: dit is GEEN garantie dat het goed BLIJFT! het kan ook zijn dat de baarmoeder bezig is de vrucht af te stoten, maar dat moesten we afwachten......we gingen toch wel met een gerustgesteld gevoel naar huis!

Toen we thuis kwamen hebben we direkt de kids geknuffeld en gezegd dat alles GOED was met de baby..nog even wat gedronken met zijn viertjes en toen heeft R.J. ze naar bed gebracht! pfff wat een belevenis deze avond....

Maar nog iets vervelends: ik MOET me ziek melden! sowieso tot maandag 25 september moet ik rusten houden!! dan kan ik weer naar het ziekenhuis voor controle....IK MOET ME ZIEK MELDEN!!  Vind het verscrikkelijk! maar GEEN keus!

Mijn baas vat het goed op.......maar zit wel met een vaste kracht die op vakantie is...oh wat voel ik me schuldig. De rest van de week verloopt rustig ik heb ook geen keus ik MOEt rustig aan doen! Zaterdag nog maar eens een mail gestuurd naar mijn baas! moet er steeds aan denken....zit me gewoon niet lekker...ik wil werken ik ben geen zwakkeling....ben nog maar 12 weken zwanger en dan al rusten??

Kreeg een lieve email terug dat ik me geen zorgen hoefde te maken...ik was rustig....

Het werd maandag en moest `s middags naar het ziekenhuis, ben alleen gegaan...goh wat moest ik lang wachten, en allemaal dikke buiken in de wachtkamer...pff

 


Posted: 00:20, 27/9/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

<- Last Page | Next Page ->

Hosting door HQ ICT Systeembeheer

Gratis teller bij LuckyTellers!