Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verslag Exploratieweek 2

Description

Dit is het logboek exploratieweek 2 van; Frederik de Voet, Nihal Taplak, Isabelle Van Winckel, Anelore Verachtert, Steff Fransen, Tom Van Hooydonck


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Exploratieweek 2: Dag 4

WAAAAAAREKE VERDOEMME!!!

Vandaag was er echt geen tijd om te spelen, na een weekend met een nodige balans tussen ontspanning en stress, was het tijd om er voor de laatste keer nog eens stevig in te vliegen. Als we rondom ons keken zagen we dat een aantal van de groepen al veel verder zaten dan wij, dus er zat maar 1 ding op, dooooooooooooooooooooooooooooorwerken en dat hebben we gedaan (amaaaaai nog ni). Ieder van ons was druk in de weer met de vakopdrachten terwijl een aantal van ons zich bekommerden om de hoofdopdracht die over het algemeen toch vrij vlot verliep.

Tenminste het verliep vlot nadat we talloze keren het pr-bureau Seven en de mensen van JIM hebben gebeld om er een heel deel vragen op af te vuren, ook de lector van filosofie kreeg de nodige telefoontjes voor haar kiezen. Maar goed, it's all part of the game, vandaag was een zeer bewogen dag, de meeste dingen werden zo goed als afgerond, ook 's avonds nog thuis.

Een paar momentjes werden gevonden om eventjes te ontspannen, maar het was vooral echt druk in de weer zijn met het afwerken van de opdrachten. Morgen leggen we laatste loodjes aan de exploratieweek en dan kunnen we weer met een glimlach op onze gestresste smoel kijken op een bewogen, maar toch leerrijke week, ONE MORE DAY!!!

3on3, fo sheezy baby


Posted: 21:37, 23/4/2007
Comments (3) | Add Comment | Link

Exploratieweek 2: Dag 3

WHAT A HECTIC DAYYYY!!!

We zijn er deze morgend weer maar eens met volle moed ingevlogen!!!! De ene wederom al weer een beetje later dan de andere, maar goed iedereen was er toch! Fre en mezelf (Tom) wouden beginnen aan de taak filosofie tot ze zagen dat het haast onmogelijk was om voor hun onderwerp díé opdrachten te behandelen. Dus besloten de twee om de lector van filosofie maar eens een bezoekje te gaan doen, maarrrrr dit bleek echter moeilijker dan het leek, na talloze pogingen om haar te bereiken zowel in de koffiekamer als in lokaal 4.07 hebben ze haat uiteindelijk maar gemaild en zijn ze aan de slag gegaan met psychologie,...

Maar ook Nihal, Isabelle, Steff én Anelore hebben zich weer maar eens druk bezig gehouden met al hun taken, hoewel iedereen erg druk in de weer was met hun eigen taken was dit toch een hectische dag!!! Iedereen heeft zich met elkaars taken bemoeid en verbeterd,... Iedereen heeft een poging gedaan om een campagne te vinden rondom ons thema dát errrrrrrug moeilijk was, maar uiteindelijk hebben we toch een spoor gevonden en sven mastbooms van SEVEN gecontacteerd via E-mail, omdat hij verantwoordelijk is voor de gehele vernieuwing van JIM tv's huisstijl!!!!!

Kortom het was weer een bewogen dag, er is weer veel werk verzet maar ook veel plezier gemaakt en er uiteraard was er ook tijd voor het nodige gezwaaaaaaaans en ontspanning!!! Nog eventjes werken dit weekend en dan gaan we alweer de laatste exploratiedagen tegemoet, leeeeeeeeeeet's do thisssss thing

 

3on3, baaaaaaaaby


Posted: 17:29, 20/4/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Exploratieweek 2: Dag 2

WHAT A DAY!!!

Vandaag was echt een hectische dag, na onze afspraak in het EMI (de ene al wat later dan de andere) zijn we aan de tweede dag van onze tweede exploratieweek begonnen. Ondanks het feit dat we stomweg vergeten waren een computer te reserveren in het EMI, zijn we er (na het kapen van een aantal pc's) toch maar stevig en vol enthousiasme ingevlogen.

We hebbe ons in 3 groepjes van 2 opgedeeld (Nihal & Steff, Isabelle & Anelore, Fre & Tom) en zijn we aan de slag gegaan. Het groepje van Nihal en Steff hebben Spaans stevig onder de arm genomen en geprobeerd al zo volledig mogelijk af te werken. Isabelle en Anelore hebben zich vastgebeten in Nederlands/Hoofdopdracht en ook daar schiet het erg goed op.
Terwijl Fré en Tom hun poging waagden om een reclamespotje voor Engels in elkaar te boksen.

Ondertussen hebben we nog allemaal samen eventjes gebrainstormd over hoe de posterpresentatie eruit zou moeten zien en klaar was kees. Enkel nog eventjes met Ann Leyssen overleggen tonight en op naar dag 3...

3on3, baby!


Posted: 17:53, 19/4/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Exploratieweek 2: Dag 1

Beste lezers,

Na de briefing van deze middag en wat gerommel betreffende mijn plek in de groep, ben ik (Tom Van Hooydonck, 1CMF) eindelijk terechtgekomen bij de groep van Fre, Isabelle, Steff, Nihal & Anelore. We zijn er meteen ingevlogen vol moed en zelfvertrouwen.

Na lang nadenken over een groepsnaam die ook maar iets te maken had met de inhoud van ons onderwerp, hebben we uiteindelijk voor iets meer voor de hand liggend gekozen, de groep bestaat uit drie jongens en drie meisjes dus rolde de naam "3on3" eruit.

Na het brainstormen over de naam werd al meteen duidelijk wie welke taak opzich zou nemen, de taakverdeling was dus zeer snel gebeurd en verder zijn we ieder al thuis op ons "honderduzendste gemakske" begonnen aan onze eerste individuele taak.

Tot zover de eerste dag van de spannende tocht door de tweede exploratiejungle. Morgen meer van dit!

3on3, baby!


Posted: 22:34, 18/4/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer