Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Schreeuw van de samenleving door één persoon

verborgen camera journalistiek

Nu de laatste tijd steeds meer aandacht aan verborgen camera journalistiek worden geschonken, vraag ik toch een aantal dingen af. Ik begrijp de argumenten die de voor- en tegenstanders aandragen, maar erger me tegelijkertijd ook aan beide partijen. Afgelopen zondag was er weer een Peter R. de Vries aflevering, ditmaal ging het over de praktijken waar Joran van der Sloot in Thailand mee bezig is. Ik had meteen een aantal vragen:

Peter R. de Vries geeft aan dat hij naar aanleiding van een tip de praktijken van Joran op het spoor is gekomen, tegelijkertijd weet hij net zo goed als de rest van Nederland, dat niet alleen Joran zich bezighoudt met deze zaken, maar dat er jaarlijks heel wat meer Nederlanders proberen om Thaise vrouwen naar Nederland te halen. Waarom is er nooit eerder een onderzoek gestart door dhr. de Vries om te onderzoeken wat er in Thailand door Nederlanders wordt uitgevreten? Is hij nu opeens zo geïnteresseerd omdat het dhr. Joran van der Sloot betreft die hij weer geweldig te kijken kan zetten? Gaat het hem om de journalistieke kant van het verhaal of om Joran? Waarom moet de moeder van de vermoordde Nathaly er bij betrokken worden, de Thaise praktijken van Joran staat volgens mij 100% los van de zaak Holloway. Ja ik weet dat hij (hoofd)verdachte is. Gehoord en gezien de kritiek die geleverd wordt heb ik het idee dat Nederland de Peter R. de Vries-achtige anti-Joran campagne een beetje zat begint te worden.

Maar dhr. de Vries verdient het niet om zo gemakkelijk even afgebrand te worden, niet door, mij niet door u en zeker niet door Freek de Jonge! De Jonge heeft ten eerste totaal géén respect voor zijn gastheren (Pauw en Witteman), maar ook niet voor diens andere gasten, als je met de rug naar je gastheren even een andere gast probeert af te zeiken terwijl je absoluut niet weet waar je het over hebt, dan snap ik niet waar je je verstand hebt. Freek waarom zet jij je zo voor schut op den Hollandsche televisie?

Wordt vervolgd....

22:18 - 11/11/2008 - comments {1} - post comment

Description
dagelijks een scherpe en kritsche blik op diverse zaken die de media publiceren!

«  July 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- verborgen camera journalistiek

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer