Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
4x1 Makelaardij

Woningtekort

Posted on 14/9/2015 at 11:45

De afgelopen maanden waren positief voor de woningmarkt! Voldoende woningaanbod, een lage rente, aantrekkelijke huizenprijzen en een lage overdrachtsbelasting. corne van dis, makelaar bij 4x1 Makelaardij in Hoorn
Dit alles heeft er mede aan bijgedragen dat er in de afgelopen 2 kwartalen veel woningen zijn verkocht in Nederland en specifiek ook in West-Friesland.
Ook bij 4x1 Makelaardij hebben we deze positieve sfeer gemerkt. In de afgelopen 12 maanden hebben we 154 woningen verkocht! (bron: funda.nl) 

Dat is heel goed nieuws, hoor ik u denken. Dat is het zeker, voor zowel de vele kopers als verkopers.
Maar, door deze verkopen, is een woningtekort mogelijk hiervan een gevolg. En dan met name een tekort aan 'goede woningen'; kwalitatief goed gebouwd, netjes afgewerkt
en aantrekkelijk gelegen en marktconform geprijsd. Het type woning waar u zelf ook met plezier woont, maar die u misschien toch wilt verkopen om een volgende stap te kunnen zetten.

De grootste uitdaging in mijn werk is met díe verkoper in contact te komen om zo één van de vele woningzoekers uit ons bestand te kunnen voorzien van hun droomhuis.
Bent u die persoon? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact met mij op!

Kortom: heeft u al enige tijd de plannen om uw woning in de verkoop te zetten en uw woning ècht te verkopen? Dan is dat nu het juiste moment.

Een vrijblijvende afspraak maken? Dat kan!
Bel naar: 0229-285170 of stuur een e-mail naar: info@4x1.nl

Corné van Dis
cornevandis@4x1.nl
06-52048865

 

 

 

Mijn droomwoning staat (nog) niet te koop

Posted on 20/1/2014 at 15:46

Mijn droomwoning staat (nog) niet te koop

Wie doet het niet? Op een druilerige zondag middag, huisjes kijken? Even op Funda kijken wat het interieur van de buren is, hun huis staat net sinds deze week te koop. Of die collega die laatst vertelde een nieuw huis gekocht te hebben. Eens kijken wat daar de verkoopprijs van was. Al speurend naar deze leuke informatie  bekruipt u het gevoel ook best in de toekomst eens te willen verhuizen. Maar.. ja een makelaar uitnodigen is meteen zo officieel. Kan het ook anders? Ja dat kan!

Ook al heeft u op dit moment nog geen concrete aan- of verkoop plannen, toch kan het nuttig zijn eens met een creatieve makelaar te praten. Bij 4x1 Makelaardij werken van die creatieve  makelaars! Kom eens bij ons langs, gewoon, voor een bakje koffie. Corné van Dis of Edward Roozendaal staan uw graag te woord. Geheel vrijblijvend stelt u uw vragen en bespreken we de mogelijkheden. Niet voor nu, maar voor de toekomst. Als u er aan toe bent. Samen komt u vast tot mooie ideeën en mogelijkheden.  

4x1 Makelaardij beste makelaar van West-Friesland

Posted on 29/11/2013 at 14:05

Voor het tweede jaar op rij organiseerde de organisatie Vastgoed de verkiezing Woningmakelaar van het Jaar. Deze onafhankelijke, overkoepelende verkiezing is bedoeld voor makelaars die zich in de huidige moeilijke markt positief weten te onderscheiden. Op Kasteel Groeneveld in Baarn zijn deze week de winnaars van de verkiezing Woningmakelaar van het Jaar 2013 bekend gemaakt.

4x1 Makelaardij heeft een score van 9,0 behaald. Hiermee is 4x1 Makelaardij van alle deelnemende makelaars in West-Friesland op de 1e plaats geëindigd. Op provinciaal niveau mogen zij een prachtige 2e plaats innemen. En op landelijk niveau behoort het kantoor bij de beste 12!
Deze respectabele resultaten zijn te danken aan de vele stemmen en bijbehorende hoge beoordelingen die ruim 140 relaties van het makelaarskantoor hebben ingezonden. Zonder deze stemmen hadden zij dit mooie resultaat niet behaald!

 De 12 makelaarskantoren in Nederland met de hoogste scores voor de klantwaarde Award 2013:

 12. 4x1 Makelaardij
11. Brecheisen Makelaars Utrecht
10. Nouwen Makelaardij
9. Slim! Makelaardij
8. ERA Ritter Makelaardij
7. Leef! Makelaars-Taxateurs
6. Overbruggingsverhuur.nl
5. Steef Makelaars
4. Bijzonder Wonen Makelaardij
3. Neeskens Makelaars
2. Q Makelaars Dordrecht
1. Makelaardij Sierd Moll


Waarom tevreden?

Posted on 18/11/2013 at 12:07

Onlangs vroeg ik een klant: ‘Waarom bent u zo tevreden ?’, waarop de klant antwoordde  ”Vanaf dag 1 je enthousiasme, je inzet, je echte interesse in ons als verkopende partij, je kennis en vooral je onlosmakende doorzettingsvermogen. Als een vraagprijs niet het gewenste resultaat oplevert, dan de strategie wijzigen naar biedingen vanaf, als een landelijke OpenHuis niet het gewenste resultaat oplevert, dan een kijkdag waar jij als makelaar zelf aanwezig bent. Kanalen bewandelen waar anderen niet aan denken. De nieuwsbrief van jullie, in oktober de woonmaand met het 4x1 woonspreekuur.” Wow, als zelfstandig ondernemer en eigenaar is het prachtig om aan het roer te staan van een representatief en goed lopend makelaarskantoor. Ondernemen met passie en enthousiasme met de klant op nummer 1. En ook dat dit nog eens allemaal gezien en gewaardeerd wordt door onze klanten!

De klant stelde mij ook een vraag: ‘Wanneer ben jij tevreden?’, waarop ik hem kon vertellen: ‘Ik ben tevreden als mijn klanten tevreden zijn. Ik probeer er echt te zijn voor de klant, in welke situatie dan ook. Juist de variatie in het type mensen en de verschillende woonwensen, van appartement tot villa, maken mijn functie uitdagend. De samenwerking met het team en het geeft veel voldoening als we zien dat de door ons bedachte acties aanslaan bij onze klanten. Het lukt niet altijd om positief te zijn, maar wel om realistisch te zijn. Door negatief te denken kom ik nergens, door positief te denken gebeuren ook positieve zaken. Zo is 2013 al heel anders gelopen dan ik aan het begin van dit jaar had verwacht. Door deze vraag van mijn klant, dacht ik terug aan hoe het jaar tot dusver is gelopen, de 4 seizoenen bij 4x1 in 2013.

Winter 2013: vanaf januari hadden we verwacht dat de markt in een rustig vaarwater terecht zou komen, vanwege het feit dat het niet meer mogelijk is om een 100% aflossingsvrije hypotheek af te kunnen sluiten. Het tegendeel is bij 4x1 Makelaardij bewezen. Door de nieuwe acties, de innovatieve werkwijze en de aanhoudende inzet van de het 4x1 team is het een prachtig jaar geworden. Vele huizenkopers lieten zich er niet van weerhouden om hun droomhuis in 2013 te gaan kopen.

Lente 2013: drukste kwartaal sinds de oprichting van 4x1 Makelaardij.

Zomer 2013: terwijl de bewoners van West-Friesland genoten van het mooie weer, heeft het team van 4x1 niet stilgezeten en nieuwe acties bedacht, bijvoorbeeld gratis ijsjes uitdelen in Bangert- Oosterpolder, woonspreekuur in de maand oktober en de promotiewagen actie, waarover u elders in deze krant meer kunt lezen.

Herfst 2013: in het nieuws wordt aangegeven dat herstel van de woningmarkt wordt verwacht en dat is ook echt gebleken in de eerste maand van het vierde kwartaal. Nu al hebben we vele positieve reacties van zowel kopers als verkopers van woningen. Veel klanten hebben bij ons hun woning in de verkoop gezet en we hebben dit kwartaal nu al 17 woningen mogen verkopen.

Wat ons betreft kunnen we zegen: De crisis in de woningmarkt heeft zijn dieptepunt bereikt. Bent u er klaar voor om uw woning te verkopen? 4x1 Makelaardij is er in ieder geval klaar voor om uw woning te verkopen!

4x1 Makelaardij; de 1e stap bij verhuizen.

Corné van Dis
Makelaar/Taxateur

De ideale situatie: het kan!

Posted on 19/9/2013 at 18:24

Helemaal verliefd was ze, een dame van middelbare leeftijd, op een huis wat ze in de 4x1 Krant had zien staan. Een sfeervolle woonkamer, moderne keuken en een mooi aangelegde tuin. Met 2 slaapkamers was deze woning haar op het lijf geschreven. Minder onderhoud, geen direct ruimteverlies in de bad- en slaapkamers. Ze zag het helemaal zitten om hier te gaan wonen. Na de bezichtiging kon haar niets meer weerhouden. Na de onderhandeling had ze het huis gekocht voor een juiste prijs. Alleen, ze had nog een eigen huis te verkopen, een prachtig gelegen vrijstaande woning. Met die opdracht belde ze mij. Een hele uitdaging! Veel mensen geven tegenwoordig het advies eerst verkopen en dan kopen, en met dit advies is niets mis. De woningmarkt van vandaag de dag is redelijk onvoorspelbaar. Het ene huis verkopen wij met een maand en een ander huis staat een jaar te koop. Onze ervaring is wel dat als een woning op een juiste manier gepresenteerd wordt, een actieve en enthousiaste makelaar en een marktconforme prijs veel invloed kunnen hebben op een voorspoedig verloop van het verkooptraject.

Deze mevrouw zou binnen 4 maanden de sleutel van haar nieuwe woning krijgen. We hebben dan ook direct ons beste beentje voor gezet. Foto’s werden gemaakt door de styliste, een uitgebreide brochure werd gemaakt en een volledige presentatie op 4x1.nl en funda.nl was snel voor elkaar. Als extra opties werden er een hoogtefoto gemaakt, werden er flyers in de buurt verspreid, een vermelding in de supermarkt opgehangen en er werd een advertentie in de 4x1 Krant geplaatst. Dit alles niet zonder resultaat, al snel kwam de 1e bezichtiging, gevolgd door een 2e, de 3e en de 4e bezichtiging. De laatste kijkers hebben de woning gekocht. Het was een mooie uitdaging voor ons om binnen 5 maanden, een tevreden verkoper en blijde kopers te realiseren.

Over het verkopen van een huis kan men uren praten, maar het belangrijkste is het doen. Dus wilt u uw woning niet alleen ‘Te Koop’ zetten, maar ook verkopen? Neem contact met ons op en we kijken samen met u naar de juiste presentatie en een marktconforme prijs. Wij zetten ook voor u ons beste beentje voor. Zo werkt dat bij 4x1 Makelaardij!

Corné van Dis
Register makelaar & taxateur


Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer