Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Dagboek van TB

Home - Profile - Archives - Friends

Eerst blog!! > Over: Ouders zijn vreemde wezens! Vreemde wezens die scheiden...

Posted on 1/4/2010 at 16:42 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi!

Dit is mijn eerst blog, maar ik hoop dat er nog heel veel volgen!
Ik heb de afgelopen 2 jaar heel wat meegemaakt en daar wil ik jullie wat over vertellen. Ik begin met vandaag:

Mijn moeder is chagerijnig. Zij denkt dat zij het super zwaar heeft. Dan moet ze maar minder gaan werken hoor! Ze heeft 2 kinderen en werkt 4 dagen in de week. Sorry hoor maar ik voel me best eenzaam af en toe!
Zij wil nu zelfs een corvee rooster op gaan stellen, omdat mijn broertje de vaatwasser uit moet ruimen maar dat niet wilde doen!! Ja hoor! Dan zegt ze dat er vast kinderen in mijn klas zijn die veel meer moeten doen in het huis. Tja als we het zo spelen, dat kan ik ook meteen vragen hoe het zit met hun zakgeld! Wat mijn moeder doet, kan ik ook!
Ik heb gezegt, dat als zij een corvee rooster opgaat stellen, ik niet meer thuis kom na schooltijd, maar dan naar mijn vader ga of naar vriendinnen.

Mijn ouders zijn vorig jaar gescheiden. Mijn vader denkt dat mijn moeder vreemd is gegaan. Ik weet het niet. Ze deden tegen iedereen alsof ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan, maar eigenlijk zijn ze supper boos op elkaar. Mijn vader heeft de scheiding niet kunnen verwerken en ging toen drinken. Hij was elke avond dronken en kon niet meer voor mij en mijn broertje zorgen. Mijn oma heeft toen de dokter gebeld en toen is hij opgenomen in een kliniek. Dat was best pijnlijk. Hij is er snel uitgekomen en het gaat nu veel beter! Ik vind het nu ook weer leuk om naar mijn vader toe te gaan. Eerder niet.


Ik ben eigenlijk de duppe geworden van de scheiding. Als ik dat zo mag zeggen. Ik heb een grote fout gemaakt. Ik had het idee alsof ik er voor iedereen moest zijn. Daar ging ik kapot aan. Ik heb nooit kunnen praten omdat ik dacht dat ik sterk moest zijn voor mijn moeder, mijn vader en mijn broertje. De enige met wie ik kon praten was met mijn bff en mijn mentor. Toevallig haar moeder. MIjn cijfers gingen naar beneden en ik was ongelukkig. Dit alles is nog steeds zo maar ik werk eraan. Ik weet het nu. Pas werd ik gewoon bang van mezelf. Het is maar goed dat ik geen pistool heb, anders was ik er mischien wel niet meer geweest.

 

Daarom heb ik nog een goede tip voor als mensen uit je familie of omgeving ruzie hebben, bijv. je ouders, of je moeder en je zus, maak er niet jou probleem van! Probeer er niet voor iedereen te zijn, maar denk aan je zelf. Hoe egoistisch het ook klikt, het moet! Anders ga je er zelf aan onderdoor. Net als ik, maar is het bij jou mischien wel te laat!

Voor vragen en hulp kun je altijd bij mij terecht!

xxx TB


Hosting door HQ ICT Systeembeheer