Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

verslag exploratieweek 1

27/11/2006 - Maandag 27 november

Het is 10 uur, we hebben een lange dag voor de boeg. We beginnen onmiddellijk te werken in het EMI. Géraldine en Bart gaan alle krantenwinkels van heel Antwerpen af om engelse tijdschriften te zoeken maar helaas zonder resultaat, onmogelijk om een engels artikel of magazine te vinden over 'illegaal downloaden'. Dan maar op het Internet, ze gaan verschillende krantensites af en vinden een paar voorbeelden voor ons werk. Zo kunnen Caroline en Dieter verder werken aan het ontwerp van hun affiche. Om 13u hebben wij een 2de afspraak met onze mentor, we bespreken de evolutie van onze opdrachten.

In de namiddag hebben Géraldine, Bart en Céline in een verschroeiend tempo een 2de interview met 2 3de jaarsstudenten Joris en Enac afgenomen. Aangezien ons eerste interview niet voldoende bruikbaar was heeft onze mentor ons verwezen naar 2 journalistiekstudenten.

Tijdens dit interview was Dieter volop bezig met de verwerking van de taak van economie en Caroline met de afwerking van de engelse affiche.

17h, einde van de dag!Onze taken zijn nog niet volledig afgewerkt en we weten dat we morgen nog een stresserende dag zullen hebben.

groetjes, take 5

 

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

27/11/2006 - weekend 25-26 november

We hebben afgesproken om 12 u aan het centraal station, we vertrekken vandaag naar Brussel. We hebben een afspraak met Carlos Lowie hoofd van het fraude dienst van Belgacom.

Het zit niet mee vandaag, we krijgen te horen dat wij het interview niet zelf mogen afnemen, aangezien ze zich al hadden voorbereid op het interview, buiten het filmen en monteren van het interview hebben we daar dus niets te zoeken. dikke pech!!

We hopen dat het interview bruikbaar is voor onze nederlandse opdracht. Het zou zonde zijn voor de moeite.

Buiten ons uitstapje naar Brussel hebben Géraldine en Caroline de taak van Frans afgemaakt, Bart heeft aan economie gewerkt en Céline en Bart voorbereidend werk voor de taken van maandag.

Natuurlijk hebben we niet heel het weekend aan onze taken gewerkt. Na dit deugdoende weekend zijn we goed uitgerust om er maandag weer in te vliegen!

groetjes, Take 5 *

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/11/2006 - vrijdag 24 november

Om 10u staat iedereen klaar op de speelplaats, we hebben een eerste afspraak met onze mentor. Hij is tevreden over onze inzet. Daarna beginnen alvast met het opstellen van onze staatenquête. Na het opstellen van de vragen verdeln we ons groepje in 2 verschillende groepen. Géraldine, Dieter en Céline interviewen categorie van de 40-50 jarigen en senioren. Bart en Caroline de 18-25 jarigen. Het is geen gemakkelijke taak, de mensen zijn niet onmiddelijk bereid om op onze vragen te antwoorden. Na 1.30u op straat te staan zijn we er toch in geslaagd 30 personen te interviewen. Na onze middagpauze hebben we de verdere taakenverdeling besproken en zijn we ons welverdiend weekend gestart.

Het was een aangename rustige dag vandaag,  de groepssfeer zit zéér goed!

groetjes take 5

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2006 - Donderdag 23 november

Dagverloop DONDERDAG:

 

Om 10.15u waren we allemaal stipt aanwezig om er weer in te vliegen!!

Wij zijn onmiddelijk naar het EMI gegaan waar alles bezet was, maar hebben daarna een computer gevonden op het 3de verdiep, en hebben we de taken verdeeld en zijn we begonnen met volle moed aan onze opdrachten begonnen.

De taak van PRV en Ned zijn zo goed als af.

Verder zijn we aan de voorbereiding van Spaanse begonnen, Dieter zal daar in het weekend verder aan werken.

We hebben met de groep goed gewerkt, er zijn geen probelemen en de taken lopen vlotjes

groetjes,

Take 5

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/11/2006 - Woensdag 22 november

Dagverloop: WOENSDAG

 

Deze morgend waren we samen verzameld op de campus op de Sint-Jacobsmarkt.

We zijn bij ons groepje gaan zitten en hebben wij een enquete ingevuld en kennisgemaakt!

Ons groepje bevat 3 meisjes en 2 jongens. Een goede combinatie!

Daarna zijn wij er onmiddellijk ingevlogen en zijn wij op het EMI gaan werken.

Om 12.30u zijn we dan onze opdracht gaan halen en zijn we met volle moed begonnen aan onze stadsloop!

We zijn gestart aan de KBC-toren vervolgens zijn we naar de Grote Markt gewandeld, dan zijn we de Stadsbibliotheek gaan bezoeken en vervolgens een pintje gaan dirnken in Hill Diar, en dan hebben we de tram genomen en zijn we tenslotte naar Linkeroever gegaan.

We kwamen uitgeput aan op school en hebben 'enkele' vermoeiende fysieke proeven  gedaan! We maken een afsraak met ons groepje voor de volgende dag. Onze eerste dag zat al onmiddelijk goed, de kennismaking verliep zeer vlot, we zijn ervan overtuigd dat dit een succesvolle exploratieweek wordt!

groetjes, take 5 *

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Dit is het weblog van Bart Van Dun, Géraldine Boucherie, Caroline Helsmoortel, Céline Vankeirsbilck, Dieter Smits

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer