Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Ervaringen delen alcoholslot

Ervaringen delen alcoholslot

Dat andere blog werkt niet meer. Daarom heb ik dit blog aangemaakt, zodat wij hier met z'n allen onze ervaringen kunnen blijven delen. 

Ik ben op zoek naar mensen die een alcoholslot opgelegd hebben gekregen. Hierbij doe ik een oproep om je ervaringen qua veiligheid, stigmatisering en de financiële aspecten te delen. Alle ervaringen zijn bruikbaar. Hoe onbelangrijk het ook lijkt.

 

Je kunt reageren door op post comment te klikken onder dit artikel.

 

Een alcoholslot krijg je bij een eerste keer al opgelegd.Het alcoholslot reageert op allerlei andere zaken die niets met alcohol te maken hebben, zoals eten, drinken (niet alcoholische dranken natuurlijk) ruitensproeivloestof en nog veel meer.De informatie die je krijgt is minimaal.Voor dat je het slot goed en wel in heb laten bouwen, ben je heel veel geld lichter en heel veel frustraties verder!!Niemand kan je antwoorden geven.Vooral het CBR, die alles over deze maatregel hoort te weten, heeft geen antwoorden!! 

 

ik wil je evengoed vragen om een mail te sturen naar het CBR. Zodat het CBR ook weet tegen wat voor problemen de ASP-ERS aan lopen!! Ikzelf heb al verschillende keren mails gestuurd over o.a de gevaarzetting, zoals het blazen tijdens het rijden, de afleiding, over de stigmatisering en nog veel meer.Ook al kunnen ze geen antwoorden geven, dit is belangrijk voor een eventuele rechtszaak.Dan heb je altijd bewijs dat je hier al eerder vragen over gesteld hebt en dat je hier al eerder over geklaagd hebt. Dus ik zou zeggen, KLAGEN EN VRAGEN HEEFT ALTIJD ZIN!!

 

Het emailadres van het CBR is Klachten@cbr.nl

 

Als je lid bent van de ANWB, stuur dan ook jouw verhaal met (zowel positieve als negatieve) ervaring over het alcoholslot ter kennisgeving op naar de afdeling Algemeen LedenBelang van de ANWB.Daar verzamelen ze alle ledensignalen die met verkeersveiligheid te maken hebben. De consequenties van het gebruik van het alcoholslot is daar één van. De klachten zullen te zijner tijd geanonimiseerd worden gebruikt als input voor hun mening over het alcoholslot tijdens de evaluatie van het alcoholslot in de Tweede Kamer (najaar 2014). De ANWB vindt overigens dat dit moment veel te laat is en dringt aan op eerdere behandeling.

 

Stuur je mail naar onderstaand emailadres:

belangenbehartiging@anwb.nl

 

Ben je nog geen lid van de ANWB!! Voor €17,25 per jaar profiteert je al van allerlei kortingen en voordelen.

Kijk hiervoor op : http://www.anwb.nl/lidmaatschap

 

Stuur u mail tevens naar onderstaande email adressen zodat ook zij op de hoogte zijn van deze onuitvoerbare wet. 

Emailadressen van de ombudsman, de tweedekamer en het ministerie : 

Op de volgende link kunt u het klachtenformulier van de ombudsman invullen zodat deze ook geregistreerd wordt als klacht. De ombudsman is net als de ANWB bezig met het verzammelen van klachten omtrent het alcoholslot.  https://www.nationaleombudsman.nl/klachtformulier

u mails sturen naar het ministerie en de tweedekamer is nog het allerbelangrijkst. Hier zitten tenslotte de mensen die deze wet kunnen veranderen en/of stoppen. contact@tweedekamer.nlpubliekdgb@minienm.nl

Ik wil nog even benadrukken dat alcohol en verkeer absoluut niet samen gaan. De meeste mensen die met een te hoog promillage gepakt zijn hebben spijt van het feit dat ze zich hieraan schuldig hebben gemaakt. Deze mensen hebben van de boete en (eventuele) rijontzegging geleerd. Het alcoholslot is absoluut geen oplossing om het rijden onder invloed tegen te gaan gezien deze maatregel een gevaarzettend en oneerlijk karakter heeft. 

Wie tegen het alcoholslot is, vraag ik op de onderstaande link te klikken en de petitie te tekenen.

Hoe meer mensen er tekenen hoe beter het is.

 

http://stophetalcoholslot.petities.nl/

 

 

 

 

 

 

 

 

Hosting door HQ ICT Systeembeheer