Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Alcoholewet

Alcoholwetgeving vanaf 2014

Posted on 20/1/2014 at 13:48

Welkom op mijn blog over de nieuwe alcoholwetgeving van 2014.

 
Voor degenen die onder een rots hebben geslapen : Vanaf 1 Januari is het verboden om aan mensen onder de 18 jaar alcohol ( of tabak ) te verkopen. (Natuurlijk was deze leeftijdsgrens eerst 16 jaar)
 
Een simpel moment nemen om te "Google-en" is al genoeg om er achter te komen dat deze nieuwe wetgeving al 33 horeca-gelegenheden de das om heeft gedaan.
Voor de rest zal u misschien op het nieuws de speculaties rond deze regel ook al gehoord, als eerste wil ik graag mijn hart en ziel uitstorten over dat ouders geen alcohol meekrijgen als een van hun kinderen er bij is.
 
WAT!?!?! Serieus? laten we kabinet Rutte zover gaan dat zij beslissen of jij alcohol voor je zelf koopt of voor je kind? en wat dan nog? het drinken bij privileges onder de 18 jaar is immers niet verboden hoor dus heeft een cassiere niet het recht om mij dit af te nemen als mijn kind er bij zou zijn.
Mijn mening is dan ook dat kabinet Rutte eens even lekker mag nadenken over alle nadelen van deze regel, ik zal ze even op een rijtje zetten.
  1. Minder inkomsten op alcoholische dranken
  2. Minder inkomsten op tabak.
  3. Meer jongerencampings failliet
  4. Meer horeca gelegenheden failliet

En wat zal deze regel uithalen? Ik ben zelf 16 jaar en vooral van plan deze regel aan mijn laars te lappen ( ik ben 3 November 2013 16 geworden ) en als hier net zo "Streng" op wordt gecontroleerd als op onder de 16 in 2013 hebben wij niks te vrezen.

Ik ben zelf van mening dat er een uitzondering moet komen voor mensen uit '97&'96.


Recent Entries

- Alcoholwetgeving vanaf 2014

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer