Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vakantie


vakantie Bali, Australie, Nieuw Zeeland en Japan

Home | My Profile | Archives | Friends

Halls Creek

Posted at 07:40 on 31/1/2006

Hallo Allemaal,

 

Gisteren zijn we in HallsCreek aangekomen, weer op schema na een oponthoud van twee dagen in Timber Creek vanwege te veel waterdat over de wegen stroomde. Ook de terugweg naar Katherine was versperd omdat het water daar royaal over debrug kwam. De tweede dag was het daar zelfs 6 m hoogvertelde men, toen wij er over reden was er niets te zien!

 

Een mooi gezicht ishet al dat water en de vele bergen, aparte bomen etc. waar je langs rijdt. Je ziet wel weer de macht van de natuur, die heel snel kan toeslaan. Gisteren konden we overal gemakkelijk doorheen, vandaag kunnen we niet verder richting Fitz Roy Crossing )of daaromtrent). de weg is afgezet wederom vanwege te hoog water. Dus vandaag wat kleren in de wasmachine en droger. net alsde twee dagen ervoor is het mooi, droog overdag, afgelopen nacht echter veel regen die maakt dat we niet verder kunnen. De temperatuur is goed 28 graden ongeveer, terwijl het gebruikelijkerwijs ook 10 meer zou kunnen zijn. Valt dus mee zo.

 

Enkele toetsen kloppen niet op dit bord, dus wat lastig typen, ik verbeter niet alles, dadelijk moet ik weer stoppen, ben ik de bibliotheek.

 

Mochten jullie ook geleyen hebben over een aardbeving in Darwin, inmiddels zijn wij daar 1000 km vandaan, dus hebben er niet iets van gemerkt.

 

groetne, alie en hans

Post A Comment!<- Last Page | Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer