Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vakantie


vakantie Bali, Australie, Nieuw Zeeland en Japan

Home | My Profile | Archives | Friends

Exmouth, Denham

Posted at 11:16 on 7/2/2006

Hallo luitjes,

Een paar dagen geen internet tegengekomen, na 17.00 uur geen toegang meer!

In Broome hebben we 'avonds een film met Meryl  Streep, "Prime" in de openluchtbioscoop in strandstoelen gekeken. Erg apart en leuk, eten kon je er ook bij; hebben we dus ook gedaan, de film was leuk, of het een nieuwe is??? Wat een aardig detail was, was dat de luchthaven dicht achter de   bioscoop lag en af en toe leek het of er een vliegtuig het doek invloog.

Na Broome zijn we doorgereden naar Exmouth zonder ook maar enige floodway, het lijkt er op dat wedie voorlopig hebben gehad. Exmouth is een leuk plaatsje, wel erg rustig in deze tijd. De dag erna (zondag?) hebben we het park boven E verkend, erg mooi, een leuke wandeling gemaakt naar Gorgie creek, een pracht gezicht, ik (Alie) ben nog gaan snorkelen bij het Ningaloo Reef, een groot natuurpark en ...... ik sprak een andere nederlander die vertelde dat er een lemonshark lag te slapen, of ik deze maar op wilde zoeken. Samen met 3Aussies op pad en het eerste wat we zagen was deze plm. 2 m. grote haai, indrukwekkend. Gelukkig bleef hij slapen. Verder was het mooi koraal met papagaaivissen, engelvissen en andere mooi gekleurde vissen zoals we ookvan Cura kennen.

 

Gisteren aangekomen in Denham - Shark bay om naar Monkey Mia te gaan. Daar zou je tussen de dolfijnen kunnen zwemmen. Dat laatste is niet helemaal waar, je kunt wel bij ze in het water staan, ze komen dan heel dicht bij je. En je kunt ze voeren, onder begeleiding, ik mocht ook !! Het blijven lieve, mooie dieren.
We zijn hier verder niet lang gebleven, want we werden gek van de vliegen!! Mocht Ingrid (Res) dit berichtje lezen: Ingrid wezijn erg blij met je muskietenpetjes en hebben zeal geregeld gebruikt.

 

We zijn nu in Kalbarri gearriveerd en hebben weer het internet kunnen gebruiken, heb nu nog 2 minuten voor dit berichtje. We hebben al heel wat foto's gemaakt. Op een later moment zullen we bekijken hoe en waar we deze kunnen toevoegen op deze site.

 

Het is leuk om julliereacties te lezen, Hennie heerlijk vooruitzicht om straks te gaan skien. Eerst nog Maarten's verjaardag a.s. donderdag. We zullen er een wijntje op drinken.

Bert (Dijkman) Hans durfde alleen achterin in de helicopter!

Post A Comment!

volgen

Posted by hennie at 22:02 on 7/2/2006
Leuk om jullie reis zo te volgen ,als je het uit print heb je een mooi dagboek of schrijf je sowieso alles op .Lijkt mij wel handig want je maakt wat mee niet waar.
Komen jullie nu 'tweekend aan in Perth?Mijn topo van australie laat me nogal eens in de steek om te beseffen waar julli rondtoeren.Hier verder geen bz groeten Hennie
Permanent Link

Vanuit Curacao

Posted by Anonymous at 23:52 on 8/2/2006
Leuk hoor die Lemon haai, Alie, weet je zeker dat het geen opgezette was? Hans heb jij nog bekenden gezien van vroeger? Ik heb trouwens ook een nieuwtje, ik heb in januari in Amerika een dames Hummer (H3) gekocht, dit rijdt erg fijn en wij hebben ook veel bekijks, gelukkig zitter er zeer donkere ramen in dus ze kunnen ons niet zien zitten. Ik weet nu hoe ik die auto's kan importeren dus misschien kunnen Hans en ik er wel een handeltje in beginnen? Verder denken wij er nu erg over om permanent op Curacao te blijven, hebben jullie ook in de toekomst een adresje. Tot zover groeten uit een beetje vochtig Curacao! Bert
Permanent Link

Untitled Comment

Posted by Anonymous at 11:01 on 9/2/2006
Wat heerlijk om zo rond te reizen en alle tijd te nemen voor al dat moois.
We krijgen er ook weer zin in want dit maakt je toch wel een beetje jaloers !
Ik moet de atlas er bij nemen om jullie te volgen en op zich is dat ook al een "klein reisje" want je "komt" zo langs allerlei plaatsen !
Goede reis verder en veel lieve groetjes uit Eindhoven.
Jos en Miep
Permanent Link

Rotterdam en Cur groeten Australie!

Posted by Anonymous at 21:06 on 10/2/2006
Hee Alie, Andre mist je: hij zoekt nog een duikbuddy voor morgenmiddag!
(28 C, boven water is het droog en zonnig!)
Liefs,
Ina
Permanent Link


<- Last Page | Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer