Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vakantie


vakantie Bali, Australie, Nieuw Zeeland en Japan

Home | My Profile | Archives | Friends

Perth

Posted at 09:23 on 13/2/2006

Hier zijn we weer, sinds zaterdagochtend zijn we al in Perth. We konden het huis van m'n zus en zwager redelijk gemakkelijk vinden, Hans rijden en Alie kaartlezen ging deze keer perfect. Het is natuurlijk erg gezellig elkaar weer te zien en ook lekker om nu een week op 1 plek te zijn. We hebben het strand al een paar keer bezocht en de hoge golven doorstaan samen met Max en Tom, de neefjes die erg van ' boarden'  houden. We zijn nnu in een internetcafe nadat we een museum hadden bezocht met een tentoonstelling van kunst van de Aboriginal generatie. Gisteren Freemantle bezocht, Hans herkende niet veel van vroeger behalve de haven en het treinstation.

 

Voordat we in Perth kwamen hebben via een campingplaats in DenHam Monkey Mia bezocht en daar de dolfijnen langs ons zien zwemmen. Ik (Alie) mocht ze nog voeren ook. Leuk om te doen. We zijn daar verder niet lang gebleven want de vliegen maakten ons gek.

Na een overnachting in Dongara zijn we verder gegaan naar de Pinnacle's, een apart natuurverschijnsel in weer een national Park. De overnachting werd vervolgens in Gin  GIn, een aparte camping waar veel permanente bewoners waren. Erg apart wat je allemaal aan bevolking langs ziet komen.

 

De komende dagen is het dus genieten in Perth en a.s. zaterdag vliegen we naar Alice Springs, naar de warmte als we de berichten zo horen. Hier met 35 graden kunnen we wel wennen.

 

Groeten aan iedereen, als het lukt probeer ik deze week nog wat mails te versturen, maar bij  m 'n zus lukt dat niet, dus ik weet niet zeker of het er van komt. Hartelijke groeten, en tot mails, Alie en Hans

Post A Comment!

Untitled Comment

Posted by Anonymous at 11:54 on 13/2/2006
Lekker winterweer hier vandaag.
groetjes aan Janny en Henk

Ans
Permanent Link

Untitled Comment

Posted by hennie at 08:30 on 14/2/2006
Alweer heel wat gezien toch anders dan ons kikkerlandje maar dat wist je ook alwel .Doe je de groeten aan de rest van de familie.Hennie
Permanent Link

Untitled Comment

Posted by Curacao at 04:27 on 18/2/2006
Hoi Hans en Alie, hier gaat alles goed toevallig gingen wij hier bij een lokaal Surinaams restaurantje eten en wie zat daar aan een tafeltje kip te eten? André. De kustwacht bestaat 10 jaar en daarom werd er een groot feest gegeven op de stafheuvel, en wie loopt daar André! Leuk hé? Wij hebben gelijk met hem afgesproken en hij zou een keer langskomen. Tot zover, Perth is niet veel veranderd sinds 1973 heb ik begrepen van jullie laatste bericht. Geniet er lekker van allebei, groeten en tot mails. Bert
Permanent Link

Untitled Comment

Posted by Ans at 15:54 on 21/2/2006
Bedankt voor jullie kaartje. Fijn dat Janny alle tijd voor jullie heeft.
Geniet er van met z'n allen.

gr. uit ruurlo

Permanent Link

Weer terug

Posted by Anonymous at 18:52 on 21/2/2006
Hoi Alie en Hans,

We waren dichterbij jullie in de buurt in Hong Kong (was het tijdstip van de smsjes ook wel te zien), maar inmiddels zijn we weer terug in Nederland. We hebben genoten van een weekje vrij. Genieten jullie lekker van nog 6 weken vrij! In Cairns zullen jullie wel een paar dagen niet bereikbaar zijn als jullie in de outback rondreizen.
Geniet van ULURU (en niet op wandelen he! Uit respect voor de overtuiging van de Aboriginals). De wandeling rondom Uluru is ook aan te bevelen hoor!

Doeg, Wilma
Permanent Link


<- Last Page | Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer