Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

vakantie


vakantie Bali, Australie, Nieuw Zeeland en Japan

Home | My Profile | Archives | Friends

Airlie Beach

Posted at 06:44 on 3/3/2006

Hallo allemaal,

 

Inmiddels zijn we weer een stukje zuidelijker. We hebben na Port Douglas dat een stukje boven Cairns ligt, eerst nog een tochtje omhoog gemaakt naar het Daintree Forest Park. Heel veel gebieden van Australie zijn 'National Park' , allemaal echt prachtig. Deze weg er naar toe werd omschreven in het ANWB-boek als 1 van de mooiste ter wereld. Dat weten we niet, wel dat het prachtig is, veel hoogteverschil, dus prachtige uitzichten, overal weer ergens water, veel bomen dus en veel kleuren groen. Het doet soms aan Costa Rica denken. Er zijn ook veel bananen-, rietsuikerplantages en ook mango's worden volop verbouwd. Hebben al gekocht bij de stalletjes aan de kant van de weg. helaas is de koelkast in de camper klein. Na dit Daintree Forest hebben we het achterland van Cairns, ofwel Atherton Tableland verkend, ook een route uit het ANWB-boek (goed kado dus Hennie/Johan!), en werkelijk prachtig. Alleen werden we een beetje moe van alle wandelingen naar de vele watervallen die er zijn. We wilden overal wel naar toe, en elke waterval is toch weer schitterend, alleen het is erg warm om dan 1 of 2 km (soms minder hoor) omhoog en omlaag te lopen.Ikgeloof dat we woensdag wel een stuk of 6 watervallen gezien hebben, ook nog een kaas- en yoghurtmakerij bezocht en rond 6 uur waren we op de camping en toen waren we wel toe aan een verfrissing. Gelukkig was de wijn koud geworden inmiddels.

Gisteren maar 1 waterval, met een prachtige wandeling erbij. Verder in een wineray wijnen geproefd die ze van mango, lichee, ananas en andere tropische vruchten hadden gemaakt. Ook erg lekker.

 

Nu zijn we dus in Airlie Beach aangekomen. Hier willen we voor de komende dagen een duik/zeiltrip boeken. Er zijn verschillende mogelijkheden, dus daar zullen we ons vanavond in verdiepen.

 

Hartelijke groeten, Alie en Hans

Post A Comment!

Untitled Comment

Posted by Gertrud at 17:09 on 3/3/2006
Jullie relaas klinkt goed en heel zonnig, terwijl de wereld hier wit gekleurd is-het alweer enkele nachten vriest en ik me door zeer lange files worstel.
Geniet van jullie duik in de oceaan en zeiltrip.
Permanent Link

verzadigd?

Posted by hennie at 22:56 on 3/3/2006
hoe mooi is veel moois heel mooi.Maar de Loenensewatervallen hoeven jullie niet meer te zien zo te lezen heeft Jannie daar al wat van gezien wat jullie allemaal bezoeken?ik heb haar daar noit zo over gehoord is natuurlijk ver bij hun vandaan maar toch geniet nog lekker tot lezens groet hennie plus rest
Permanent Link

curacao

Posted by Bert&Yung Mie at 04:32 on 4/3/2006
Hoi, inderdaad genieten, kunnen jullie niet zo'n flesje wijn van Lychee, ananas en dat soort spul mee nemen ? Ben ik namelijk gek op! Wij hebben jullie e mail en ansichtkaart ontvangen, leuk hoor! Als ik een baantje heb mag Eila zeker bij mij komen werken, Snah trouwens ook. Ik denk toch dat ik in de handel ga, misschien wel Lychee wijn, lekker verkoelend hier. Groeten van ons allemaal!!
Bert
Permanent Link

DUIKEN!

Posted by Anonymous at 19:39 on 5/3/2006
En dan is het eindelijk weer tijd om te duiken! De trips rondom AS klinken me allemaal erg bekend in de oren. De wandelingen zoals jullie ze hebben gedaan herinner ik me nog goed. Geweldig!
En dan nu lekker duiken. Heerlijk!
Enne... doen jullie ook wel eens een dagje niX? Het "leest" als een druk programma.

Geniet van de duiken!
Wilma en Rob
Wilma
Permanent Link

Koud Hé

Posted by Anonymous at 17:30 on 13/3/2006
Hoi A&H

Hier nog steeds erg koud, Alie jij zult inmiddels wel mooi bruin zijn, hopelijk begint hier de lente binnenkort ook eens. Inmiddels hebben we al 20 lammetjes,erg leuk als het goed gaat. Een keizersnee hebben we ook gehad, is iets minder. Verder alles goed hier, Bennie is druk met toneel, al heeft hij maar een klein rolletje.
Het flitsbezoek van Wil was weer gezellig.

Groetjes bennie Bertha.
Permanent Link


<- Last Page | Next Page ->
Hosting door HQ ICT Systeembeheer