Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De Avonturen Van Talysha

Description

Dit is mijn weblog! Hiermee ga ik elke week een nieuwe blog posten!


«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Social Network

Bonjour,

Dit is mijn derde weblog!  In deze weblog ga ik het hebben over: "Social Network".

Er zijn verschillende social networks. Je hebt een om foto's te posten, je hebt een om video te posten, of om contact te hebben met je vrienden en vriendinnen. In het algemeen vinden wij tieners sociale netwerken heel cool.

Mensen gebruiken sociale netwerken voor verschillende redenen.

-Informatie geven

-Zien wat anderen mee bezig zijn

-Promoten

Vooral promoten gebeurt op sociale netwerken. Bijvoorbeeld op Facebook kan je alle soorten reclame's vinden, het hangt allemaal er vanaf wie je bent en wat je interesse zijn. Maar bijvoorbeeld op Twitter is het meer op te laten zien wat je aan het doen bent of hoe je je voelt. Maar mensen gebruiken het ook om grapjes te tweeten. Youtube is meer een sociale netwerk die gebruikt wordt om video's te bekijken. Je kan alle soorten video's bekijken.

Ik vindt sociale netwerken normaal. Maar het hangt er vanaf wat je ermee doet. Als je bijvoorbeeld persoonlijke informatie uitgeeft vindt ik het niet goed. Maar als je iets grappigs will laten zien dan vind ik het niet erg. Bijvoorbeeld mensen hebben Twitter om te weten wat hun favoriete artiesten aan het doen zijn. Of ze hebben Facebook om in contact te blijven met vrienden en familieleden die ergens anders wonen.

Een nadeel over sociale netwerken is dat mensen (vooral tieners) minder uitgaan en minder in het echt socialiseren. Mijn moeder vertelde me hoe vroeger geen sociale netwerken bestonden dus iedereen samen buiten speelden of spelletjes speelden met hun familie. Dat gebeurt niet zo vaak meer!

Een andere nadeel is dat je niet kan controleren wat je kind op het internet doet. En je hebt dan ook geen controle over hun gedrag op het internet. Maar als je je eigen kind op internet gaat stalken dan is het ook niet goed. Dus als ouder moet je ook rekening mee houden. Maar je kan internet niet verbieden. Stel je voor je kind moet een opdracht maken waarvoor internet voor nodig is. Als je kind het niet maakt wordt de leraar boos. Als de leraar boos wordt dan krijg je misschien straf. En als je kind straf krijgt dan word jij als ouder boos. Dus dan is de hele wereld boos!

In het algemeen is het niet zo erg om mee te doen aan sociale netwerken, maar je moet wel opletten naar wat je er op zet. Want iedereen en ik bedoel IEDEREEN kan het zien. En je kan het daarna niet weg halen.

Dus mensen ik hoop dat jullie een paar tips hebben grekregen. En ik zou zeggen:

Tot volgende week!


Posted: 22:20, 12/9/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Een week in de leven van een Directioner!

Hallo mensen,

Ik ben er weer. Deze week ga ik het hebben over het leven van een Directioner. Ik weet wat jullie denken: "Wat is een Directioner?". Sommige mensen zeggen iemand die jou kan helpen met het vinden van een bepaald plek, maar in mijn geval is dat het niet. Een Directioner is de naam van iemand die een hele grote fan is van One Direction. En ja ze zijn die 5 "homo's" die alle meisjes leuk vinden. Het leven van een Directioner is hard.

Ik ga het hebben over de volgende onderwerpen:

-Andere fanbase

-MTV's Video Music Awards

-"Take Me Home" album

-One Direction "familie"

-Mijn piano examen met een liedje van One Direction

Het leven van een Directioner is heel hard! Je hebt drama met alle andere fanbase van andere artiesten. Een fanbase die ons het meest haat is de fanbase van Justin Bieber. Ze haaten ons alleen omdat One Direction tegen Justin Bieber heeft gewonnen. En deze week op twitter is er ook nog ruzie over VMA's. En daar gaat mijn volgenden onderwerp over.

Elk jaar word de VMA's (video music awards) georganiseerd. Dit jaar voor het eerste keer gaat One Direction hun nieuwe single "Live While We're Young" zingen. En ze zijn genomineerd voor 3 "moonman". Het is heel spannend, omdat ze tegen Rihanna en Katy Perry zijn in twee van de categorieen. En als laatst zijn ze ook genomineerd voor "Most-share Worthy Video". Hier begint het probleem met de Beliebers. (Justin Bieber fans). Bij deze categorie gaat het om te zien welke video het meeste tweets heeft gekregen. In een week zit One Direction als nummer 1 met 23 miljioen tweets, Justin Bieber op 2de met 22 miljioen, Beyonce op de 3de plaats, Carly Rea Jespen op de 4de plaats en Gotye op de 5de plaats. Dus het is WW3 op twitter tussen Directioners en Beliebers.

Dit jaar gaat de 2de One Direction album uit! Het heet "Take Me Home". Het komt pas in November uit, dus moeten we nog eventjes wachten. Ze hebben 3 liedjes samen met Ed Sheeran geschreven en Niall heeft 5 liedjes voor het album geschreven. We hebben een sneak-peek gekregen van de album cover en het ziet er super gaaf uit.

 
En als laatste ga ik het hebben over de One Direction "familie". Op twitter en alle andere social websites kan je andere Directioners van de hele wereld leren kennen. Het is super leuk, ik heb nu al penvriendinnen uit Azie, Australie, Engeland en Italie. Die zijn allemaal even gek als ik over One Direction!  Ze zijn allemaal even oud als mij, en onze ouders denken dat we gek zijn! En zo oefen je je Engels beter.

Het is mij gelukt!! Ik ben geslaagd voor mijn piano examen!! *Rent weg en viert feestje*

Van mijn directrice moest ik 4 liedjes uit het boek spelen. Dat ging super goed, omdat ik nog een week had om te oefenen. Daarna vroeg ze: "Kan je andere liedjes spelen die niet in het boek voorkomen?" Waarop ik zei: "Ja, ik kan een liedje van de film Flashdance spelen, en een liedje van mijn favoriete band One direction." Toen zei ze: "Okay, speel maar die van One Direction." Dus ik begon, toen de klanken van Moments uit mijn piano kwamen leek het net alsof alles om me heen verdween, er waren alleen ik en mijn piano.

Bedankt voor het lezen van mijn amaZAYN blog!!

Cheerio.

*
Voor de mensen die het liedje Moments niet kennen:

http://www.youtube.com/watch?v=_bEHipb2SNw
 

 


Posted: 15:13, 4/9/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Introductie Van Mijn Avonturen!

Vas Happenin',

Deze week heb ik niet veel gedaan. Ik had maandag hip-hop les, en daar hebben we goede nieuws gekregen! Als groep gaan wij meedoen met een workshop en uitvoering van Turning Point! :) We moeten een dans van tussen 8 en 10 minuten maken. Het gaat echt super leuk worden.

Deze week heeft Raiza onze dans lerares besloten om op een Alicia Keys liedje te gaan dansen, omdat ze hier komt voor The North Sea Jazz Festival. Het dansje ziet er tot nu toe heel leuk uit! :)

Ik ga niet naar het North Sea Jazz Festival, omdat we als familie hebben besloten om liever op vakantie te gaan.

Mijn vakantie was super leuk! We hebben heel veel gedaan in een week in Orlando en Ft.Lauderdale! We zijn naar Universal Studio en ook naar Kennedy Space Center geweest om het launching van een raket te zien. De beste dag van de hele vakantie was op mijn verjaardag! 's Ochtends moesten naar Ft.Lauderdale rijden, omdat we daar bleven voor twee dagen. Maar dat is niet waarom het de beste dag was. De reden waarom het de beste dag was is, omdat we als familie naar de One Direction concert zijn geweest! :) Het was zo leuk, overal gillende meisjes (zelfs jongens!). Als opening act hadden ze een andere britse zinger Olly Murs, en een Amerikaans meisej Malika. Olly Murs was super goed, en Malika leek op een barbie pop met haar gekleurde tutu. Maar voor de rest was het echt leuk.

Ik ga niet meer praten over mijn vakantie anders beginnen jullie het saai te vinden.

Vandaag heb ik mijn 4de piano examen! Ik had gisteren nog les om nog goed te oefenen, dus ik ben niet zo zenuwachtig. Ik heb er goed voor geoefend, dus het komt helemaal goed.

Voor de rest gaat het goed met school, in de tussen uren die ik heb maak ik zoveel huiswerk mogelijk af zodat ik thuis andere dingen kan doen zoals: boeken lezen voor school, muziek luisteren en ook een beetje facebooken.

Volgende week ben ik er weer hopelijk met meer interresante onderwerpen.

Cheerio :)


Posted: 15:22, 25/8/2012
Comments (2) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer