Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Being me.

Afvallen

10:19, 19/12/2012 .. Posted in Afvallen .. 0 comments .. Link
Afvallen is een onderwerp dat al volledig uitgemolken is natuurlijk. Tja, helaas is het wel waar ik mij nu al een aantal maanden mee bezighoud. 10 jaar geleden als slanke den met maatje 36 had ik nooit gedacht dat het ooit nodig zou zijn om te gaan afvallen. De slanke den van toen is helaas getransformeerd naar een enorme boom van een vrouw. Hoe ben ik zo dik geworden? Simpel. Doordat ik teveel vreet! Ik kan er weinig anders van maken. Nu sinds 3 maanden dus bezig. Ik heb mij aangemeld bij een organisatie (rara welke) waar ik mij elke week ga wegen. Dit gaat goed. Al 13 kg kwijt en nog zeker 19 te gaan. Jaja, ik ben flink stevig. Goed, om een beetje voor mijzelf op te komen moet ik toegeven dat ik wel 3 zwangerschappen achter de rug heb. Het afvallen gaat dus best redelijk. De ene keer beter als de andere. Gister, samen met mijn dochter, een 36cm 4 kazen pizza en een kapsalon naar binnen gewerkt. Slecht maar o zo lekker. Gemeen is het dat al het eten dat vet en zoet is zo veel aantrekkelijker is als het o zo gezonde groenvoer enz. Evolutionair gezien was het natuurlijk als holbewoner handig want toen konden we al dat vet nog wel gebruiken maar vandaag de dag.............ja, nee niet dus. De helft van de mensen zit de halve dag op zijn reet achter een beeldscherm dus daar hebben we het niet meer voor nodig. Nee, tegenwoordig gebruiken we eten om de verveling tegen te gaan. Ons beloningssysteem begint te draaien op het moment dat je die overheerlijke goudgele friet met een klodder mayonaise alleen al ziet. Ja, vroeger moesten ze dan misschien hele dagen onderweg zijn om met hun zelfgemaakte speer een 4-potig dier neer te schieten, kilometers een bebloed dier voortslepend naar mw. de holbewoonster die het dier dan netjes ontdeed van de botten en boven het zelfgemaakte vuurtje klaarmaakte maar wij hebben het deze dagen ook niet makkelijk hoor.................... Waar je ook loopt moet je de advertenties met de meest vette, zoete en aantrekkelijk gefotografeerde etenswaren van je afslaan, de weg naar huis is er een met veel gevaren want op elke hoek van de straat vind men plekken waar men snel aan 'the stuff' kan komen.............en dan eenmaal thuis kom je er achter dat de ijskast LEEG is.............oh neeeeeee. De telefoon roept je, thuisbezorgd.nl lonkt naar je..........maar jij bent sterk en neemt dan maar een boterhammetje met soep. Echt voldoening geeft het niet. In de avond zit je op de bank en ineens hoor je een zacht stemmetje dat zegt:' ik ben hier', 'ja hier, in de kast'.....'je weet dat je me wilt'. En dan kijk je naar je ijskast en naar de oh zo mooie magneet met de tekst: ik begin altijd op dezelfde dag met mijn dieet, morgen!

Being hier.

10:57, 18/12/2012 .. Posted in Being Me! .. 0 comments .. Link
De eerste regels van mijn blog. Heb ik talent voor het schrijven? Ik dacht altijd van wel maar hier zo een beetje om mij heenlezend moet ik toch tot de conclusie komen dat mijn teksten wat minder hoogstaand zullen worden als verwacht. Ach ja.....wat maakt het ook uit? Schrijven, een hobby die ik altijd al wilde hebben. Nooit eerder had ik tijd genoeg om mij er nu echt eens toe te zetten. Zal ik foutloos schrijven, neuh....absoluut niet zelfs. Volgens mij is het met een blog ook de bedoeling dat men schrijft over zaken waar men verstand van heeft. Dat wordt nog een uitdaging dus. Mijzelf afvragend waar ik veel verstand van heb dan moet ik eerlijk bekennen......van veel een beetje en van een hele hoop helemaal niets. Verstand dat zit wel ergens in mijn hersenpan en zo met de dagelijkse dingetjes weet ik die best aardig te gebruiken maar als je mij nu vraagt waar ik echt verstand van heb dan moet ik je helaas het antwoord schuldig blijven. Wel zijn er een boel dingen waar ik een mening over heb, waar ik mij mee bezighoud en waar ik over nadenk. Heerlijk om dit van mij af te kunnen schrijven hier in my own space.

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

Afvallen
Being Me!

Recent Entries

Afvallen
Being hier.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer