Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Anna in beweging

Home - Profile - Archives - Friends

Wie ben ik?

Posted on 13/10/2013 at 18:26 - 0 Comments - Post Comment - Link

  Zo zie ik er uit.

Hoi! 

Ik ben Anna . Ik was me net nog ff vergeten voor te stellen. Ik ben 11 jaar. Mijn hobby's zijn atletiek, dansen, lezen, verhalen schrijven, lol hebben met vriendinnen en ik houd van bewegen! Ik heb ouders en twee zusjes. In totaal heb ik 5 bf's, 2 bff's en 4 atletiek vriendinnen. Op mijn blog kun je lezen hoe ik beweeg en wat mij beweegt. dit ben ik dus! 

Doei, doei! 

Anna


Foto ik met dolfijn juno

Posted on 13/10/2013 at 18:12 - 0 Comments - Post Comment - Link


Naar het dolfinarium

Posted on 13/10/2013 at 18:10 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vandaag ben ik naar het dolfinarium geweest. Ik had een verhaal ingestuurd met een wedstrijd. En die heb ik gewonnen! Ik had een speciale ontmoeting met dolfijnen. er was ook nog een andere winnares. Mijn dolfijn heette juno. We hadden helaas geen geluk met het weer. Het regent maar en regent maar. Pfffft. Het was wel fijn dat de ontmoeting binnen in de koepel was. Daar is het tenminste droog! Mijn ouders en zusjes waren ook mee. Mijn moeder mocht de dolfijn ook aaien omdat ze mijn begeleidster was, maar mijn vader en zusjes moesten op afstand blijven. Toen de ontmoeting weer afgelopen was, gingen we nog rond kijken in het park. Natuurlijk in de regen! Waarom ook niet?:(  ik heb ook nog een handtekening van Magriet Breet. Zij heeft de wedstrijd verzonnen. Ze is een schrijfster. Het was heel gezellig. Net hebben we spaghetti gegeten. Journaal gekeken. Zometeen moet ik naar bed maar eerst moet ik de wc van mijn konijn Kiki verschonen. ik plaats nog wel een foto!

XXX van Anna 

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer