Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Anoukii_That's just me ;) Home | Profile | Archives | Friends
Anouk,, 14 jaar,, woont in friesland,, houd van: Nagellakken&Make-up&Tekenen,, houd niet van: school&kut weer&Arrogante mensen,, al 7 jaar diabetes (jammergenoeg),, najaa gwn lezen :)

ShopVerslaafd!!!!!!26/2/2011

Heeej allemaal,,

Vandaag ben ik naar BataviaStad gewst!!!! Eindelijk,,  En ofcourse veel gekocht. Ik ben gwn shopverslaafd,, kan niet anders. Alleen ik ben niet rijk dus ik moet maar weer eens minder gaan shoppen.. Ik heb gekocht: 2 Pieces onderbroeken,, normaal is de officiele verkoopprijs 5.00 maar hier koste die 3.50!! Een soort te met donkerblauw vestje/bolero van Glamouros.(34.95) Een wit met lichtblauw gestreept t-shirt van only.(10,00) Zomerschoentjes met bloemetjes van Venice.(24.95) En de cd van Lady Antebellum. Hun muziek klinkt vet cool. Eigelijks wou ik een cd kopen van Demi Lovato of de Jonas Brothers alleen die waren er niet.(Najaa of ik kon ze niet vinden)  Want ik ben een grote fan! Najaa dat was het wel weer. En ik had nog een cadeautje voor een vriendin gekocht.(wat trouwens heel leuk was ingepakt!) Als ik een nieuwe base-coat heb besteld en ontvangen,, gaa ik pas beginnen met nieuwe designs want ik ben er achter gekomen dat die van mij helemaal niet werkt,, en nu zijn mijn nagels helemaal verrot(najaa das ook wat overdreven) en er zitten witte stippen erop die ik er niet meer kan afkrijgen met nagellakremover..:( Jammer dan..

xoxo Anouk

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Bizzy25/2/2011

Heeej

Ik ben best wel bezig met nieuwe nail-design's, alleen zien myn nagels er ook niet al te best uit maar okj,! Ik heb trouwens gisteren ook geshopt met nog 4 andere vriendinnen. Omdat we met z'n 5en waren gingen van de ene winkel naar de andere:P Niet dat dat iets uitmaakt maar we hebben alle 5 een totale andere stijl kwa kleding. Maar,,, ik heb wel wat gekocht! Een ring,, pieces onderbroek&nagellak en een tas van h&m.. Dit zijn ze:

Dit is niet dezelfde maar die van mij heeft een andere kleur,, het handvat is bruin & de print is met bloemetjes,, hij is van h&m en is 24.95.

 

 

En plaatjes van de onderboek & ring  die ik heb gekocht kan ik niet egt vinden maar de ring ziet er ongeveer zo uit:

Die diamant is bij mij niet egt hoor,, gwn een neppert van ongeveer 10 euries,, het  grappige was nog dat die ringen zaten in een doos,, en daaronder zat nog een doos, op de bovenste doos stond 10 euro en op de onderste 6 euro,, en toen had die vrouw die van mij voor 6 euro gerekend. Dat kwam ff mooi uit xd

Maar dat was het wel weer,,

xoxo Anoukii

 

 

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

New Here..17/2/2011

Heej allemaal!

Dit is dus mijn nieuwe blog,, hier komt vanalles in te staan,, vooral over mijn nieuwe nagel designs,, iik hou erg van nagel lakken,, make-up, ,ik wil laterz graag make up artist worden,, en najaa wat iik gedaan heb die dag of wat ik ff graag kwijt wil.. Soo,, im the new girl here! Dus als iemand nog ff iets wil zegge ofzo over mijn blog,, want ik weet nog nie so goed hoe het werkt enz. Maar dit is eigelijks ook maar een lul verhaal want als ik over 7 daagjes er niks op zet word ie verwijderd haha. xd Maar hier komt dus vanalles te staan over nailart&makeup&levensstijl&andere dingen xd.

xoxo Anoukii

1 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer