Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

From Anya with Love

Welcome

19:35, 7/6/2011 .. 0 comments .. Link

Welcome!

Ik hoop van harte dat ik zo wordt begroet door de Amerikanen wanneer ik daar over 6 weken voet aan land zet. Dat zou dan al een stuk vriendelijker zijn dan de vorige keer...toen heb ik bij wijze van welkom een paar uur vastgezeten in gezelschap van een paar tulbanden en hun verdachte pakketjes onder het toeziend oog van een setje uniformen, alvorens ik de nacht moest doorbrengen op het vliegveld in plaats van het daarvoor geboekte hotel.

Echter de gebeurtenissen van mijn vorige bezoek hebben mij er niet van weerhouden opnieuw een ticket te boeken naar de overkant van de plas, dus zeg ik:

Welkom! op mijn blog, die ik hoofdzakelijk zal gebruiken om verslag te doen van mijn trip -dat wil zeggen die van mij en mijn familie- door de States, die Deo Volente over 6 weken zal beginnen. Daar ik dus wordt toegelaten in het land van de onbegrensde mogelijkheden en  dus de mogelijkheid krijg om in alle vrijheid te schrijven.

Mocht ik tot die tijd nog noemenswaardige dingen meemaken, zal ik niet schromen daarover ook te bloggen. Een beetje blogger moet tenslotte ook los van de vakanties wat te vertellen hebben, en zo kan ik mooi oefenen voor het 'echte werk' deze zomer.

From Anya with LoveAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Welcome

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer