Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het nieuws

26/4/2006 - Moordenaars van Joe

De tweede dader van de roofmoord op Joe Van Holsbeeck in Brussel Centraal is eveneens een minderjarige. Volgens het Brusselse parket is de Poolse jongeman 17 jaar. De jongen is na de feiten naar Polen gevlucht en wordt daar opgespoord door de Poolse autoriteiten. De verdachte zou afkomstig zijn uit het centrum van Polen. De Poolse speurders hebben al huiszoekingen gedaan op een aantal plaatsen, maar hebben de jongen nog niet gevonden. Zijn leeftijd zou een uitlevering niet in de weg staan.

De speurders van de federale politie kennen de volledige identiteit van de tweede dader, die de dodelijke messteken zou hebben toegebracht. "Daardoor weten we ook dat hij geboren is op 20 oktober 1988 en dat hij dus nog minderjarig is", zegt Jos Colpin, de woordvoerder van het Brusselse parket.

Zijn leeftijd zal volgens de parketwoordvoerder een eventuele uitlevering niet in de weg staan. "Polen is een lidstaat van de Europese Unie en levert volgens onze informatie verdachten uit vanaf de leeftijd van 17 jaar. Dat is ook het geval als de jeugdrechter nog niet beslist heeft de minderjarigen uit handen te geven. Er zou dus geen probleem mogen zijn om de jongeman via een Europese uitleverings- of overleveringsprocedure naar Belgi๋ te krijgen, eenmaal hij door de Poolse politie is opgepakt.

• 1 Comments • Post A Comment! • Permanent Link

About Me

Alles over het nieuws uit het pajottenland

Recent Posts

• Moordenaars van Joe

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer