Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Een dag uit het leven van Areen 

Tijdje niks verteld!

16:08, 9/1/2011  ..  0 comments  ..  Link

Zo, het is al een paar dagen geleden dat ik mijn laatste blog postte, ik had het VEEL te druk. wat ik gedaan heb weet ik niet meer Maar ik weet wel dat ik vrijdag wedstrijden heb geschaatst en dat dat heel goed ging! Ik had nog geen tijd staan op de 800 m (dat is geen officiele afstand maar ik rij in Leiden een 200 meterbaan, inplaats van 400) dus het is sowieso een PR (Persoonlijk Record) Maar voor de verandering heb ik nu eens wel de bochten gereden. Ik kon nooit overstappen tijdens wedstrijden en dat is nu eindelijk gelukt  Ik ben trots op mezelf.

De camping is bijna geregeld, maar ik vertel meer als het definitief is

Ik heb nog geen antwoord op de droom!

Oké, nu het volgende! Heb jij een beste vriend(in), eentje met wie je alles doet en deelt? Ik wel. S. is mijn BF en ik ken haar nu 3 jaar. Dat is nog niet heel lang maar toch hebben we al wel eens ruzie gehad. Daar vertel ik verder niks over, het is allang opgelost maar toch gaat het niet zoals het zou moeten gaan! Suzanne heeft nog een andere BF, L. L. is het meisje dat ze al haar hele leven kent, van toen ze 9 maanden was om precies te zijn. Ze zijn samen opgegroeit en blablabla! Het is stom, maar ik denk steeds dat ik soms niet genoeg ben voor S. Natuurlijk vraag ik haar niet om met L. te breken, maar als ik wat met S. afspreek, wil ik niet dat L. ook meegaat. Dit is toch iets voor S. en mij samen? waarom moet L. dan mee? En dit is niet 1 keer gebeurt, maar al 4 keer!!! Is het raar dat ik gek word, of is dat te begrijpen? Ik weet het in ieder geval niet meer!

 MoiWiskundeleer

16:24, 4/1/2011  ..  0 comments  ..  Link

Hee allemaal.

Het eerste wat ik wil zeggen: typen en zingen gaat niet samen! Ik luister een supergave mash-up van Firework (Katy Perry) en Grenade (Bruno Mars) door Sam Tsui en Kurt Hugo Schneider!! http://www.youtube.com/user/kurthugoschneider?blend=1&ob=4#p/u/4/9_IWRuryzaY

Luister ook meteen hun andere nummers, supergaaf!

Nu dit, mijn wiskundeleraar!  (had liever een kotsende smiley gehad, maarja!)

Goed, zoals ik gisteren vertelde zijn ik en mijn vriendinnen erg enthousiast voor ons mitweekje weg, en ik zit met 3 van die meiden bij wiskunde. We waren druk aan het praten over de regels qua drank (anders is S. straks 5 dagen lam) en menu's met wat we gaan eten. 1 ding stond vast, donderdag, tijdens de bonte-avond zouden 2 jongens langskomen en zouden we chinees gaan halen. Maar wat moesten we de andere dagen dan eten? Door het lokaal vlogen allerlei groenten, en dat ging heel leuk!

T. Worteltjes

M. nee bah, Witlof?

Ik. ja, lekker

T. nee, worteltjes

M. nee! brocoli?

ik. dat is ook wel lekker

T. wat vinden jullie van worteltjes?

Dat uur erna hadden we muziek en ging T. nog steeds door over die worteltjes

Maar dat klonk wel erg grappig, en nu staat het niet zo leuk, maar op de manier dat T. dat zei, lag ik helemaal dubbel en dat kon mijn leraar (de Heer) niet zo waarderen. Ik heb nogal vaak gedoe met hem, omdat ik huiswerk niet maak... Het is een principekwestie, iedere dag hebben we ruzie over het huiswerk en hij schijnt het niet te snappen, dus dan maar zo. En de ruzie's gaan niet alleen over huiswerk hoor! Dan heb je een repetitie en dan beslist hij dinsdag (nog geen dag van tevoren) dat we allemaal 1 uur op school moeten blijven om een repetitie te maken. Is het dan zo raar dat wij dat niet willen! Ik had een afspraak dus we raakte in discussie (ik was niet de enige) en hij hoorde het allemaal aan en kwam met argumenten en toen maakte ik 1 opmerking, namelijk: Ik heb wel wat beters te doen! en dan mag je opeens niks meer zeggen. Oké, ik snap dat hij de opmerking niet leuk vind, maar soms dan dis je hem en dan ben je opeens brutaal. Terwijl ik meestal gewoon netjes en beleeft blijf

Maargoed, dan kom je met een sacherijnige kop thuis en roep je: ik haat de heer! Me moeder keek me verbaast aan, en toen ik zei dat ik mijn wiskunde leraar bedoelde, moest ze grijnzen en zei ze dat ik leraar niet mag haten want ze zijn boven je gesteld bla, bla, bla...

Echt, soms kan ik mijn wiskunde leraar wel vermoorden! Mijn vrienden en ik hebben daar BTW wel tekeningen van

 MoiIets té enthousiast

15:16, 3/1/2011  ..  0 comments  ..  Link

Hallo allemaal :)

Ik heb nog geen antwoord op de betekenis van de droom, maar waarschijnlijk is het niet interesant. Ik vond het gewoon grappig om te doen en ben toch wel benieuwd.

Nu het volgende verhaal. Ik ga met nog 5 meiden een mitweekje op vakantie! Naar Zeeland ofzo, ik ben pas 15 en mag dus niet naar het buitenland. We gaan na de exames (ik doe VMBO) in week 22 of 23...

Dat duurt dus nog wel even. Maar ik en mijn vriendin T. zijn al vanalles aan het regelen! Zei en ik gaan het huisje boeken en kijken wat er allemaal te doen is, S. en M. gaan boodschappen doen en W. en P. regelen het vervoer. Het boodschappenlijstje en de planning maken we samen, en een checklist wat we mee moeten nemen (altijd handig, en met z'n 6e moet je toch niks vergeten?) Is dit nu echt te vroeg? We zijn gewoon enthousiast en praten bijna nergens anders over. Alles moet zo snel mogelijk omdat het leuk is om te regelen en omdat het dan niet fout kan gaan op het laatste moment. Volgende week donderdag gaan we het huisje boeken en gaat alles écht beginnen! Ik heb er zooo'n zin in. Een paar vrienden van ons die niet meegaan, komen donderdag dan langs voor een bonte- avond, ik kan gewoon niet wachten!

Het wordt vast supergaaf!

MoiHet misterie dat 'dromen' heet

13:37, 2/1/2011  ..  0 comments  ..  Link

Oké, het is een vage titel. Maar dat is dromen ook! Vaag!

Gisteren had ik het er met mijn 2 beste vriendinnen over. De 1, M. vertelde haar droom en zo kwamen we op dat onderwerp. Haar droom was niet zo heel raar, maar J. had pas echt iets raars. Het kwam erop neer dat ze ergens was, en ze wist waar het was ondanks dat ze er nooit geweest was en ze zag een vrouw met pipo haar. En nog wat dingen maar ik wil niet zomaar alles op internet zetten :) En haar penvriendin had PRECIES dezelfde droom gehad! Dat is toch bizar? Ze heeft die droom naar een dromenuitlegger gemailt en dat bracht mij op een idee.

Ik heb ook een droom gehad en ik zou wel willen weten wat dat betekende. Dus mail ik hem straks naar die 'uitlegger' Ik vertel hem liever niet hier, hij is een beetje privé.

Maar ik heb nog iets! Nog 1 droom van mij, die ik wél wil vertellen. Ik liep over straat, op een pleintje vlak bij M's huis, waar toevallig ook mijn oma woont. Er waren weerwolven dus ik rende naar huis, langs een paar flats (dat vertel ik omdat het later terugkomt) en toen ik thuiskwam waren mijn ouders er niet, en ik rende nog een keer naar me oma en weer naar huis. S. een andere vriendin van mij, had dezelfde droom gehad met beren, J. ook met beren bij dezelfde flats als ik en M. met tijgers op hetzelfde pleintje als ik! How weird can it be? :P maar daar ben ik ook wel benieuwd naar, maar dat mail ik denk maar niet. Het betekend vast niks?

Ik hou jullie op de hoogte van die eerste droom!

 moiEen nieuw jaar, een nieuw begin!

14:31, 1/1/2011  ..  0 comments  ..  Link

Vandaag is het 1 januarie 2011. Vandaag doe ik wat ik al een tijdje wilde doen: een blog maken!

Het is wel even netjes om me voor te stellen! Ik ben Areen Perdok en ik ben 15 jaar. Ik kom uit Katwijk aan zee, dat ligt in Zuid-Holland. Ik hou van schaatsen, skeeleren, Glee en GTST kijken! Verder ben ik bezig met van alles en nog wat. En bij alles wat ik doe luister ik muziek  

Vandaag heb ik natuurlijk oud en nieuw gevierd. 's Ochtends ben ik naar de kerk geweest, zo doen wij dat altijd. We eindigen en beginnen het jaar met de gemeente en God. Ik ben gisteren namelijk ook naar de kerk geweest. Zo neem je God als het ware door de jaren mee. Daarna ben ik naar onze familiereceptie gegaan. Ik kom namelijk uit een huge familie en een klein deel woont verder weg. Mijn moeder komt uit een gezin van 14, en vele van hun hebben ook aardig grote gezinnen en zijn opa of oma. Ik heb 54 neven en nichten en dan nog een stuk of 20/30 achterneefjes en nichtjes. Dus met zoveel mensen zitten er altijd wel een paar rare tussen. Zoals een tante die met niemand praat, een neef waarvan we niet zeker weten of hij wel 100% is, een tante met verschrikkelijke kleren, een neef die een beetje kijkt alsof hij net gedumpt ofzoiets en ga zo maar door. Maar de meeste neven en nichten zijn gewoon leuk! En veel neven en nichten van mijn leeftijd of ouder krijgen verkering en dat leveren leuken schoonneven en -nichten op (of hoe dat heet) Ik kon het vanmiddag niet laten om op pumps te gaan voetballen, en toen raakte ik aan de praat met de vriendin van me neef die ik pas 2 keer gezien had, en we hadden best veel lol. Dat is het leuke aan onze familie. Ook al ben je er voor de eerste keer als vriendje/vriendinnetje, je hoort er gewoon bij en de meeste tantes beginnen te slijmen (waarvan mijn moeder de ergste is)

Hmm, er valt niet veel meer te vertellen, het was gewoon leuk, ondanks dat ze mijn schoen afpakte (wel eens geprobeert te lopen op 1 pump en 1 blote voet? Ik kan je vertellen, dat kan eigelijk niet.. Alhoewel ik wel een beetje kon rennen, maar vraag niet hoe!!)

 MoiAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Tijdje niks verteld!
Wiskundeleer
Iets té enthousiast
Het misterie dat 'dromen' heet
Een nieuw jaar, een nieuw begin!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer