Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Arnold's Weblog

My first blog, vakantieperikelen!!!

21:04, 30/6/2011 .. 2 comments .. Link

Ja het is bijna zover ..... vakantie. De afgelopen week heb ik zitten neuzen op internet naar goedkope hotels en in de eerste instantie was ik van plan om naar de zon te gaan.

Daar begon het dus mee. Vol goede moed ging ik alle sites af. D-Reizen, Neckermann, Weekendjeweg, Thomas Cook ik heb ze allemaal wel gezien. Maar ja dan komt het. Je bent vrijgezel en gaat alleen op vakantie. Dus maar op de site van D-Reizen aangegeven 1 persoon op reis. De eerste leuke hotels en appartementjes stonden al snel op het scherm.

De laatste echte vakantie vorig jaar was alweer van mei en dat was een last minute dus ik verheugde me er helemaal op. Totdat ik de prijzen zag. Waar ik rond de 400 met uiterlijk 500 euro rekening houd gehouden voor 8 dagen werd dit me snel duidelijk dat ik daarvoor niet op vakantie kon. Maar goed uiteindelijk zondag een drietal leuke reizen opgeslagen. Beslissen zou ik maandag. Eerst maar kijken waar ik naar toe wou. Ik had e keuze uit Mallorca, Griekenland of Turkije.

Next day keek ik weer en toen bleek dat van de drie keuzes er nog maar 1 over was. Turkije. Goed! Het zag er leuk uit. Acht dagen, all in, voor 561,- dus ik hakte de knoop door en drukte op boeken. Ja en je raad het al... toen gebeurde het. Toeslagen toeslagen toeslagen. Toeslag voor het vliegen, toeslag voor het 1 persoonshotelkamertje. Vreemd. Ik had toch echt een reis voor 1 persoon aangegeven. Uiteindelijk kwam het verrassende antwoord. Ik moest 731,-- betalen.

Het eerste het beste wat ik dacht was... ja daaaaaaaaag dat ga ik niet doen. Dus toen volgde de dagen van op zoek naar een stedentrip. Eerst Parijs maar dat bleek heel druk en weinig mogelijkheden op te boeken. Toen naar Berlijn gekeken. En Berlijn is het geworden. Alles bijna afgerond en dan kan de trip beginnen. Ik heb er onwijs veel zin in.

Via facebook ben ik toevalligerwijs weer in contact gekomen met een oude schoolvriend van de middelbare school. Hij werkte in Jena Duitsland maar sinds twee jaar overgestapt naar een nieuwe baan in Berlijn. Natuurlijk heb ik hem gelijk om tips en tricks gevraagd over hotels en verblijf. Helemaal gezellig. Zo gezellig dat we binnenkort gaan afspreken als ik in Berlijn ben om eens wat te gaan drinken op oude tijden.

Nou tot zover m'n eerste blog. Ik ben er snel weer terug met meer verhalen over de belevenissen van mijn Berlijn trip. Hou de site in de gaten zou ik zeggen.

Groeten, ArnoldAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

My first blog, vakantieperikelen!!!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer