Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Recensies

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Recensie Mario Kart Wii

De meest verkochte spellen zijn de spellen met Mario in de hoofdrol. In dit spel, Mario Kart voor de Wii, zijn ook de vrienden van Mario aanwezig. Met een stuur in je hand, kun je lekker 'racen' over de verschillende beschikbare circuits. Ideaal voor degene die nog geen auto mogen rijden en toch lekker willen scheuren.

Op bijna elk systeem dat Nintendo op de markt heeft gebracht is ook het spel Mario Kart uitgebracht. Bij de Wii is het net een tikje anders om te spelen dan bijvoorbeeld op de Nintendo DS. Bij de Nintendo DS is het eigenlijk hetzelfde als alle andere spellen, maar met de Wii is het heel anders. Je hebt een stuur waarmee je moet racen. Als je het voor het eerst speelt is het even wennen, maar zodra het lukt is het een geweldig spel! Er zijn ook verschillende klasses waar je in kan spelen, zoals: de 50CC, 100CC en de 150CC. Bij de 50CC rij je in een gewone kart. Bij de 100CC rijd je op een motor en bij de 150 CC kun je kiezen tussen beide.
De vernieuwing van het spel valt alleen wat tegen. De nieuwe racebanen zijn wat minder leuk dan de oudere ' retro' banen, maar de leuke elementen als de bananenschillen, rode en groene schilpadden zitten er nog steeds in. En deze elementen maken het spel weer erg leuk, zodra je geraakt word, kun je weer ingehaald worden door je tegenstander. Het is en blijft een leuk spel, ook met de minder mooie elementen. Mario kart voor de Wii is nog altijd een verslavend spel!

Posted: 10:44, 10/12/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Recensie Oorlogswinter

Iedereen kent of heeft ooit wel eens van het boek 'Oorlogswinter' gehoord van Jan Terlouw. Het boek dat geschreven is door de ex-politicus is uitgebracht in 1971 en werd bekroond in 1973 met een Gouden Griffel. Het boek verscheen in de jaren '70 op televisie in de vorm van een serie, maar het is nooit uitgebracht op het 'witte doek'. In overleg met Jan Terlouw zelf is het boek verfilmd onder leiding van Martin Koolhoven.De laatste jaren zijn er heel veel jeugdboeken verfilmd, eerst waren het de boeken van Annie M.G. Schmit, met onder andere minoes. Tegenwoordig is het verfilmen van de boeken van Carry Slee erg populair, maar rondom Neerlands beste jeugdboeken (o.a. winnaars van een Gouden Griffel) bleef het ijzig stil.

Maar nu is het dan eindelijk zover: Oorlogswinter draait in de bioscopen. De film speelt zich af in de laatste koude winter van de Tweede Wereld Oorlog. In een dorpje in de buurt van Zwolle woont Michiel, die maar al te graag mee wil vechten tegen de Duitsers. Dit mag hij alleen niet van zijn vader, de burgemeester. Wanneer zijn buurjongen Dirk hem een opdracht geeft, raakt Michiel in de problemen en kan hij niemand vertrouwen.

Het spannende verhaal is erg mooi uitgebeeld op het witte doek. De hoofdrolspeler Martijn Lakemeier die zijn acteerdebuut maakt heeft zich erg goed ingeleefd in de rol van Michiel, ondanks zijn geringe ervaring als acteur. Ook 'oom Ben' die werd gespeeld door Yorick van Wageningen heeft zijn karakter erg mooi neergezet. De gezamelijke scenes van deze twee zijn erg mooi. Verder speelt de cast redelijk goed.

'Oorlogswinter' is een mooie en film, maar verdient geen 10, eerder een dikke 7,5.

 


Posted: 10:48, 9/12/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Recensie: Madagascar Escape 2 Africa

Dat er een vervolg zou komen op de film Madagascar was niet verwacht. Maar dit tweede deel van Madagascar doet er niet voor onder. De animatie in het tweede deel "Madagascar Escape 2 Africa" is fris, bont en goed verzorgt.De film gaat over een viertal dieren die in de eerste film uit een dierentuin in New York zijn ontsnapt. In het vervolg gaan ze op weg terug naar hun 'thuis'. Met een oud neergestort vliegtuig die de pinguïns hebben gerepareerd willen ze terug naar New York. Uiteindelijk belanden ze in een wildreservaat in Afrika. Hier komen de dieren voor het eerst hun soortgenoten tegen in het wild. In het 'wilde' Afrika beleven ze dan ook weer een groot avontuur.

De komische figuren uit het eerste deel komen ook in het tweede deel weer naar voren, zoals: Koning Julien van het eiland Madagascar, de chimpanchees en het oude vrouwtje. Niet alleen de 'bijfiguren' zijn grappig, ook de hoofdrolspelers zijn erg leuk. De giraffe (Melman) zeurt niet alleen maar meer over kwaaltjes, maar komt in een dramatisch verhaal terecht. Gloria het nijlpaard is schattiger en 'Alex the Lion' is liever geworden in deze film. De zebra ( Marty) komt erachter dat hij niet de enige is die zoveel zwarte strepen heeft en beland in een identiteitscrisis.

Eric Barneel en Tom McGrath (regisseurs) hebben er in ieder geval een grappige en leuke film van gemaakt!


Posted: 10:30, 9/12/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Recensie: New Super Mario Bros.

Het spel New Super Mario Bros voor de Nintendo DS is in de klassieke stijl gebleven van Mario. De geluiden, de loodgieter en de bewegingen zijn allemaal in dezelfde stijl. Dat maakt het spel een spel dat je blijft spelen!Als je het spel vergelijkt met de voorgaande spellen met Mario is er niet veel veranderd. Zoals geschreven is het echt in de klassieke stijl gebleven. Het spel kent acht 'werelden' waarin (zoals gewoonlijk) Mario Princess Peach moet redden. Deze acht werelden zijn allemaal verschillend en hebben hun eigen thema's en eindbazen die verslagen moeten worden. Het spel zit dus vol leuke uitdagingen.

Er zijn verschillende paddestoelen in het spel te pakken waarin Mario: heel Groot, Heel klein of normale grootte krijgt. Met de hele grote kun je buizen en stenen kapot maken, hoe meer je kapot maakt in een bepaalde tijd, hoe meer levens je krijgt. Bij de hele kleine paddestoel kun je je door de hele kleine buizen wurmen en zo nieuwe werelden ontdekken. Het spel kent veel variatie en tussen het spelen door blijft het spel interessant.

Het enige nadeel is dat het spel erg veel lijkt op de voorgaande spellen. Er is niet veel veranderd (hooguit wat kleine aanpassingen). Opzich maakt het niet veel uit, want Mario blijft een fenomeen op zich.


Posted: 10:06, 9/12/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer