Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Game Special

06-11-2005: "Online Internet Games Special"

Posted in Games

Habbohotel


194x130 WobbleSquabble 1


Game waarin je een of ander maf poppetje bent in een hotel, waar jezelf kan laten doen wat je wilt. Je kan gaan chillen in een openbare room, of je gaat ruilen in een kamer. Spullen krijg je (natuurlijk) niet zomaar, je zal (inderdaad) moeten bellen om spullen te krijgen. Die spullen kun je gebruiken om een kamer in te richten, te ruilen of te vergokken in een dom casinotje, waar je tog nooit je prijs krijgt. Habbohotel is uitgegroeid tot veel meer als een spelletje, er worden niet alleen duizenden euros per week verdient met het verkopen van credits (geld), ook verkopen ze agendas en nog wat van dat soort zooi. Je wil het maar hebben :P. Het is een leuk spelletje, maar alleen als je ook echt veel meubis hebt, en als je dus geen geld eraan wilt verspillen, is habbohotel niet echt een spel voor jou.


Cijfer 7,2


Site: www.habbohotel.nlHattrick


Voetbal game waarin je je eigen club runt en waar je vanalles met je club moet doen. Als je begint heb je een handjevol slechte spelers, die je moet trainen, en ook nieuwe spelers kopen natuurlijk. Je zit met je team in een competitie waar je bij de eerste 2 moet eindigen om door te gaan naar de volgende divisie, word je 7de of 8ste, dan degradeer je. Het is een spel wat over de hele wereld gespeeld word, en je dus een speler kan kopen van een hasjrokende 20 jarige uit Jamaica. De wedstrijden van je team kun je volgen via een slecht uitgewerkt verslag venster wat ook echt 90 minuten duurt, maar het enige dat je ziet is een verslagje, dus geen wedstrijdbeelden. Kortom, leuk voor mensen die van voetbal houden, waar je je team op een tactische wijze naar de eredivisie moet leiden.


cijfer:8,3


Site: www.hattrick.org


Online Soccer Manager


Ook een voetbalgame, alleen dan ben je een echt team in de echte competitie. Je moet met je team de doelstelling halen van het bestuur. Het is niet echt een uitgewerkte game, want veel zit er niet in, het is ook een spel van 5 minuten per dag. Ook al is het niet echt een spel waar je veel moet spelen, het is wel leuk om zo je eigen prof team te leiden.


Cijfer : 6,9


Site: www.onlinesoccermanager.nl


Plaza Challenge ( van de makers van Online Soccer Manager)


Spel waarbij je in een WinkelPlaza je je eigen winkels hebt en moet proberen zoveel mogelijk te verkopen, te verdienen en zo veel punten te krijgen. Leuk spel, maar ook dit spel kan beter worden uitgewerkt en ziet er een beetje simpel uit.


Cijfer : 7,4


Site: www.plazachallenge.nl


Tibia

Spel waarbij je een middeleeuws mannetje bent in een wereld van dieren, wezens en monsters. Het is de bedoeling dat je die dieren killt en zo experience verdient om steeds sterker te worden. Spel wat veel tijd in beslag neemt en ook verslavend is. Het spel begint in een rookgard, waar je alles moet leren over het spel, ben je lvl 8, dan kun je naar het orakel en ga je naar het grote land, waarin je overal naartoe kan gaan (behalve naar het premium). Je kan kiezen uit 4 "beroepen" : Knight, Sorcerer, Druid en Paladin. Als je doodt gaat ga je achteruit in experience, waardoor je ook een lvl kan verliezen. Leuk spel, maar soms is de server te druk en is het spel heel sloom. Het spel moet eerst gedownload worden.


Cijfer: 8,3


Site: www.tibia.com


Runescape


Runescape is een soort Tibia, maar dan mooier gemaakt, het is namelijk 3D. Bij dit spel kun je ook kiezen uit werelden, zoals Amsterdam. Als je bij Runescape een helm op doet, zie je hem in tegenstelling tot Tibia ook in het spel zelf, en kunnen andere mensen je helm dus ook zien. Ook bij dit spel moet je levels omhoog komen, door veel beesten te verslaan. Het spel is wel een beetje raar uitgewerkt, waardoor de gameplay vaag wordt.


Cijfer 7,6


Site: www.runescape.com

21:19 - 28/11/2005 - comments {0}


22-11-2005: "Nintendo Revolution Op slot"

Posted in Nieuws

Nintendo heeft weer iets nieuws bedacht, alleen zullen de meeste gamers hier niet echt blij mee zijn. Er komt namelijk een slot op de Revo, dat je ouders kunnen instellen met een wachtwoord. Op alle spellen die je koopt staat een code die zegt of het 6+, 12+ of 16+ is. Dit moeten de ouders dan instellen. Als je een spel erin steekt dat in de foute leeftijdscatogorie zit, dan wordt de game geblokt. Het blijkt alleen maar op reclame te zijn, want Nintendo denkt dat zo ouders eerder een Revo koopt dan een xbox360 of ps3.


ER is trouwens nog iets wat een primeur zal worden: De Revo zal als eerste in Europa gelaunched worden. De vice President marketing van Nintendo: " We willen van dat gebruikelijke launchschema af. Een reden gaf hij hier niet voor.


Trouwens, je hoort me hier wel allemaal praten over de revo, maar hij gaat helemaal niet de Nintendo Revolution heten. Revolution is slechts een code naam. IS er een naam bekend, dan lees je het natuurlijk hier.

21:18 - 28/11/2005 - comments {0}


22-11-2005: "Niet Schieten Duitsers"

Posted in Nieuws

Slecht nieuws voor Duitse Gamers! De Duitse regering wil alle geweldadige games gaan verbieden.


De software wetten in duitsland zijn al super streng (in sommige spellen is bloed vervangen door groen slijm, Hoeso Dom?) maar nu wil de Duitse regering ze allemaal verbieden. Nadat er een schietincident heeft plaatsgevonden een paar jaar geleden is dit onderwerp al meerdere keren besproken, maar nu lijkt het er echt van te komen. Counter Strike is al verboden in Duitsland.


Andreas Schroder van de Cdu: Wij willen dat ouders er voro zorgen dat kinderen geen geweldadige opvoeding krijgen. Een reactie van de Programmeurs van Counter Strike:"We vinden het van dit land niet zo raar, 60 jaar geleden hebben ze al genoeg geknald.


Het verbieden van de geweldadige games kan nog wel even duren, en zal denk ik ook niet echt werken, want illegaal downloaden zal altijd blijven.

21:11 - 28/11/2005 - comments {0}


Description
Hier een nederlandse Weblog me al het nieuws over de nieuwste ontwikkelingen van spelcomputers en games.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- 06-11-2005: "Online Internet Games Special"
- 22-11-2005: "Nintendo Revolution Op slot"
- 22-11-2005: "Niet Schieten Duitsers"
Hosting door HQ ICT Systeembeheer