Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
BastiaanC

Description
My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

de andere wang toekeren of zoiets.

Mn eerste echte artikel. Waarover ga ik schrijven. Mn geloof, nee komt later wel. Mn vrouw en kinderen dan, eh nee daar zal ik jullie niet mee lastig gaan vallen.

Mn gedachten dwalen eigenlijk af naar gisterenavond. Waar een leuk avondje weg met vrienden vervelend eindigde.

Gisteren dus, Ik ging met 3 vrienden uit eten en ondanks dat ik echt niet naar de chinees wilde, verloor ik die discussie en werd het helaas weer chinees (leuk hoor vrienden die nooit was nieuws willen proberen) het eten was aardig, maar veel belangrijker was dat het ouderwets gezellig was.  Na het eten gingen we nog wat drinken in de plaatselijke kroeg waar nog veel meer vrienden van mij waren.

Allemaal supergezellig, maar toen ik om 1 uur even naar buiten liep om een sigaretje te roken was ik er precies getuige van dat een jongentje van 15 of 16 werd opgepakt nadat hij de politie had uitgescholden en geweigerd had zijn id te laten zien. Ventje werd in mijn ogen geheel terecht afgevoerd, maar zn vader en moeder stonden 5 minuten later voor de kroeg en begonnen aan iedereen te vragen waarom ze niet hadden ingegrepen toen hun zoon werd gearresteerd. Ook aan mij vroegen ze dit, waarop ik zei dat ik zowiezo een hekel aan geweld heb en ik niet iemand ga helpen die ik niet ken en waarvan ik vind dat hun lieve zoon terecht was opgepakt.

Dit vond Papa duidelijk niet leuk en begon te schreeuwen dat ik een kankerjong en nog veel meer van dat fraais was. Ik reageerde daarop te zeggen dat ik zag van wie hun zoon zijn gedrag geleerd.  Het antwoord wat ik hierop kreeg was een vuist op mn oog.

Ik zit hier nu dus met een enorm dik oog. Wat is dat toch de laatste jaren dat asiocaal gedrag door steeds meer mensen als normaal word gezien. Misschien ben ik wel gek en is het maar normaal dat je gaat meppen als iemand je geen gelijk geeft. Als ik opgepakt zou zijn toen ik 16 was omdat ik de politie had uitgescholden, zouden mn ouders woest op mij zijn en waarschijnlijk mij daarna ook nog straffen.  Ouders lijken steeds meer oogkleppen op te hebben als het om hun kinderen gaat. Een vriendin van mij is lerares en een leerling uit groep 4(!!) had haar trut genoemd. Het meisje moest nablijven, waarop haar moeder schreeuwend de klas in liep en zei dat ze waarschijnlijk idd een trut was en haar dochter dit terecht had gezegd.

Maar waarschijnlijk ben ik een ouwe zak aan het worden en moet ik niet zo zeiken.

Volgende keer zal ik iets schrijven over de hardheid van discussies op internet en het vele anonieme gescheld wat daar bij lijkt te horen.

 


Posted: 15:16, 26/4/2009
Comments (2) | Add Comment | Link

een eigen weblog is zo 2006

Toch maar besloten om zelf een weblog te gaan hebben. De bedoeling is dat ik hier dingen ga opschrijven die mij opvallen, frustreren en verwonderen.  Lange stukken zullen het niet worden (ben helaas geen schrijftalent). Later vandaag meer.

BastiaanC


Posted: 15:10, 26/4/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer